26

До 25

преди 2 години

По туй време нормалните работещи сме станали. Пия си кафето и преглеждам тук. Сороско прасе не съм. Чичо ти Сорос грам не ме вълнува нито искам нещо от него. Сороски пракета има в партиите на протестите- там ги търси. Нещо ми се струва ме си от протестърите. Та там са прасета начело с шефа на дружинката от калинки в ДБ госпожа Христина.

25

Анонимен

преди 2 години

Добре е, че този вирус не още по-смъртносен.... например, като Ебола.... Що антиваксъри щяха да измрат, докато се престрашат да се ваксинират... .

24

Анонимен

преди 2 години

19000 жертви на антиваксърската простотия. все едно е имало война

23

Мъдуран

преди 2 години

Пълшога с мазна физиономия Витанов днеска ще каже ли нещо по въпроса? За пореден ден ковидчани намаляват с един процент. Нещо май не му се получава да врачова. Добре е,че това става преди измислените им мерки да не кажат после,че е заради тях. Па за ваксините няма смисъл даже да се споменават. Браво на Мангърката!

22

Анонимен

преди 2 години

Всеки ден умират по 50-60 човека от Ковид, но народът е анестезиран. Представете си, че има катастрофа между 2 автообуса с 50-60 жертви. Това би било огромна трагедия. Вероятно ще се обяви нациоонален траур. А това е всеки ден и на никой не му пука.

21

Анонимен

преди 2 години

10 000 заразени в Израел = 36 жертви....... В България от 1560 има 51 жертви.Явно от заразените евреи болшинството са ваксинирани за да умират много по-малко хора отколкото при нас .

20

Анонимен

преди 2 години

333 болни са в интензивни отделения,те са важните и трябва да се следят.Колко нови заразени са открили е без значение,всички ще се заразят неизбежно е,въпрос на реме е.Ваксинацията върви бавно.Този вирус е направен в лаборатория от човек-факт1

19

Анонимен

преди 2 години

Слави е виновен за всичко

18

Анонимен

преди 2 години

Къде си Бойко

17

Toy

преди 2 години

Замисляте ли се, че някой от роднините на починалите би могъл да ви прочете глупостите? Нагъл и опростачен народ станахме. Това опростачване насаждано последните 20 год трудно ще се изкорени.

16

До 16

преди 2 години

Ако ,,на никой досега не му е правело впечатление,,, че някой е починал, то аз нямам съмнение какъв егоист го е написал. Бъди щастлив в малкия си свят.

15

Анонимен

преди 2 години

В сайта на национален статистически институт се намират данните,които те интересуват в момента. За 2020 г. починалите от СПИН,туберкулоза и т.н инфекциозни заболявания и групата починали след ПТП са колкото и в предишните години. От инфаркт са около 30 пъти повече, както досега. Но новия вирус /или с него,ако предпочиташ/е отнесъл толкова хора , колкото хора е погубил инфаркта.

14

Преди Години

преди 2 години

роднина почина на 76 години от Грип - на никой дори не му правеше впечатление такова нещо - нещо напълно естествено беше! сега като 90 годишен умре от КОВИД е трагедия, заради която цялата държава трябва да страда включително да Задлъжнее с Милиарди Евро, които и пра пра пра вниците ни ще плащат!

13

Анонимен

преди 2 години

До 1Нямаш представа колко си прав в едно. Сравняваш вирусната SARS-CoV2 пневмония с пандемията от социално- значими болести- инфаркт, мозъчен инсулт и захарен диабет. Впрочем и четирите заболявания си написал неграмотно, затова не можеш да си изкараш справка за тях от статистиката. Има ги тези цифри. Не ги ,,дават ,, по ТВ 7-8-ми

12

Измамата

преди 2 години

вече е Трудно да се прикрива, утре ще трябва 100 000 теста на направят за да изкарат 100 Положителни, естествено никой от тези положителни не е Болен, те са БезСимптомни, а това е другата дума за Здрав, БезСимтомен = Здрав!

11

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

ГРИПЪТ не е КОВИД

10

До 8 От

преди 2 години

Шаранчета Кълвете ли: ами ако Умра от Глупост, то пак не е от КОВИД, следователно Статистика за Пандемия - няма!

9

Анонимен

преди 2 години

Всичко е менте...

8

Анонимен

преди 2 години

А Маята ще разнася ковчезите. Нали затова я избраха.

7

Анонимен

преди 2 години

До Шаранчета (6)..........ако знаеш колко умират от глупост........ХА-ХА-ХА..........и ти ще си от тях.