66

Мъдуран до 64

преди 2 години

Не се притеснявай . Ваксърите няма да го дочакат.

65

Анонимен

преди 2 години

До: 64 Аз виждам обратното - ваксинираните са тези които реват по форумите. Ние просто им отговаряме.

64

Анонимен

преди 2 години

Айде сега изтипосайте едно изказване на математик, имунолог или някой изобщо от групата на хранилка да иззака поредното си словоблудство и да си тръгне новинарския сайт както обикновено.

63

Анонимен

преди 2 години

Аве вие кога ще разберете, че ваксината те пази от тежко протичане и смърт, а не от заразяване. Ех тея антиваксъри, два про..с..ти факта не могат да разберат с месеци.

62

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ объркаха системата на ваксиниране, което трябваше да започне с най-възрастните над 80 години, после тези над 70 и чак тогава лекари, учители и други рискови групи заедно с хората над 60 години

61

Анонимен

преди 2 години

До: номер 55 Първо, нито съм ти "антиваксър", нито съм смел, нито нищо подобно. Просто съм разумен и отговорен. И не съм хипохондрик шубелия, религиозен и прочие, не вярвам в Господ и бог Астра и бог Пфайзер. Аз имам положително мнение за ваксините като цяло. А на теб явно много ти се иска умрелите да са много повече? Ама не са!

60

Анонимен

преди 2 години

58 как ваксинираш населението в 5 мола? Как? Кой ходи в тия молове? Дори и нормалното възрастно население на София не стъпва там. Цялата ваксинационна кампания на тия уж новите беше да се дадат едни огромни пари на собствениците на моловете, а хората останаха с пръст в уста. Влизали ли сте в мола да видите как се ваксинира? Опашка от набодени, подпряни по витрините да чакат да видят дали няма да им стане нещо. И около тях майки с бебета в колички. Уникално! Кацаров е тотален провал.

59

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

Абе не ги разбирам ваксърите - уж са ваксинирани и защитени, а голям страх ги тресе от неваксинираните, да не ги заразим! :-) Малоуммна работа!

58

Анонимен

преди 2 години

Нищо чудно в следващите години да се появи и по-смъртносен вирус. Пак ли ще плюете по ваксините и лекарствата бе антиваксъри жалки? Никой не ви задължава да се ваксинирате, а ревете по форумите...

57

Анонимен

преди 2 години

В БГ хората ще пукнат от глад, мизерия и безработица много преди да ги тръшне вирусът. Процента им е много по - голям от броя кихнали у нас. Мерки някакви?

56

Анонимен

преди 2 години

До Анонименникой не иска да се ваксинира. мобилни станции имаше, но хората не вярват и не иска да си набиват разни отрови в тялото.

55

Анонимен

преди 2 години

Новите случаи се увеличават все по-бавно. За последните седем дни имаме увеличение само с 9% спрямо предишните седем дни. Май все пак ваксинираните 16% от населението, ограничиха малко тази вълна

54

Анонимен

преди 2 години

Как да се ваксинират старите хора, като те милите са осакатени мисловно от комунизма. Не можеш ги накара. Те пък са възпитали де..б.или, които също ги е страх от ваксините.

53

Анонимен

преди 2 години

Всички старци ли са ваксинирани? Непрекъснато се дава пример със Западна Европа, а там ваксинацията започна от тия дето са най-уязвими. Да се обзаложим ли че у нас най-много ваксинирани са хората между 40 и 60 год? Защо не се обиколиха селата през лятото, защо не се направиха мобилни ваксинационни пунктове? Хората от селата как да отидат до мола да се ваксинират, а? Подлудиха ни с тия ваксини, а онези които искат да се ваксинират нямат достъп до тях, нито пък до лекар, защото живеят в селата.

52

До 51

преди 2 години

Всички виждат,че някой има сериозен интерес пандемията да продължи дълго. Огромни пари се влагат в антиваксърски мероприятия , оспорват се диагнози,лечения. Хората се травмират и вземат неправилни решения.

51

Анонимен

преди 2 години

Кога ще съобщавате и починалите с ваксина? Щото в провинцията доста са такива, ама никъде не влизат в статистиките, викат му инфаркт, тромб, само не и от ваксина. Ето защо лекарите не искат ваксина, защото здрави ваксинирани хора си губят живота ей така от нищото.

50

Анонимен

преди 2 години

Аве нали стъкмистика бяха случайте?! Днес защо намаляват?

49

Анонимен

преди 2 години

Интересно, ако почнат да умират 50% от заразените, дали антиваксърите ще продължат да се правят на острумни и смели...?

48

Т.Шак

преди 2 години

Новозаразените намаляват и като процент, и като абсолютна стойност. Изглежда стигнахме пика на вълничката. Само дето ни плашеха бившите НОЩници на Бойко!

47

Мъдуран до 44

преди 2 години

Не от иглата се страхуваме. Просто държим на собственото си тяло ,а не като генетично манипулирани кокошки. То вие с надеждата да спасите кожичката и дупе сте готови да дадете. Скоро играта ще свърши ,но жалко,че няма да видите резултата.