116

Анонимен

преди 2 години

Все още никой не отговаря на въпросът: С какво неваксинирание вредят на безсмъртните ваксинирани?

115

Darth shadow

преди 2 години

ами ваксинирай се кацаров някой да те спрял,аз никога и под никакъв предлог няма да вкарам в организма си графенови отровните ваксини, също така кацаров върви..........

114

Анонимен

преди 2 години

До всички хипохондрици: Ако ви е страх - ваксинирайте се, ако и след ваксинация се страхивате - стойте си вкъщи! Оставете нормалните да живеят живота си, той е само един! Всеки загубен ден е загубен безвъзвратно!!!

113

Анонимен

преди 2 години

Хм, заведенията ще работят до 22 часа, но не пише кога може да отворят. Аз предлагам да отварят в 22.01 часа.

112

Анонимен

преди 2 години

Повечето българи изкараха вируса,няма как вълната да е по-голяма от предишните.Стига сте ни плашили,оставете хората да работят.Който се чувства уязвим да се пази,да не се бута в места с много хора.Абсолютно стерилната среда не помага,напротив стерилните хора после са по-уязвими

111

Анонимен

преди 2 години

Половинчати мерки при това съобщени с неудобство на избирателите, щото хората не са просто хора, те са избиратели преди всичко. -----////----- Ти можеш еднолично сам да си наложиш и много по-строги мерки.

110

Шаши

преди 2 години

Много хора не разбраха, та да питам. Какво лекуват тези ваксини? Клепнали уши лекуват ли?

109

Анонимен

преди 2 години

Каква точно е логиката заведенията да работат до 22часа? Вирусът е някакъв нощен или какво?

108

Анонимен

преди 2 години

Ало правителството,оправете си здравната система,вместо да закривате бизнеса на хората.Кой е виновен за огромните кражби по здравните каси и болници,източването?Някои откраднаха милиарди през Здравната система,тя е в лошо състояние и затова и малък натиск я напряга.Вместо да накажете виновните и да върнете поне част от откраднатото вие ще затваряте пак дребния бизнес който едва пое малко въздух.Няма да стане!

107

Шубадура

преди 2 години

ЗАТВОРЕТЕ училищата, моловете, фитнесите, ресторантите ТРЯБВАТ СТРОГИ И СЕРИОЗНИ МЕРКИ няма друг НАЧИН.

106

ами

преди 2 години

"Ниският процент на ваксинация в страната ни принуждава да наложим тези мерки".А на Запад процента на ваксинация като е между 55 и 70% да не би да няма мерки?!?Мерките нямат нищо общо с % ваксинация,решено е в световен мащаб всички хора да се "вакснинират" като налагат заплащителните мерки....

105

Реално

преди 2 години

Много леки мерки - спират се само чалготеките и публиката на стадиона. Но е и прав - който се е ваксинирал ще го кара леко - другите да си трупат сами имунитет.

104

Анонимен

преди 2 години

На изборите ноември 2021 пак малко българи в България ще отидат до урните да си пуснат своя глас хората са отвратени от поведението на всички партии в България и пак няма да гласуват вечерта след изборите има такъв народ начело с Славчо Трифонски са с наакани *** но кои каквото си надроби това сърба.

103

Зозо

преди 2 години

До Много мъдро ......Трябва си едно ПЪЛНО затваряне както му е реда да се направи..... .............. Хахахахаааа добре, ама избори идат. Те затворените знаят кой ги е затворил и оставил без пари. Страх лозе пази :)))))))))))))))))))))))))

102

BGN

преди 2 години

Е по бива така, какво беше преди, мола не работи, ама джъмбо до 12 вечерта, че им се увеличили клиентите и удължиха работното време. Такива им бяха мерките на оНия.Тука и консултации организираха с браншовете....

101

Анонимен

преди 2 години

ВЕЛИКО НАРОДНО ВЪСТАНИЕ!!!

100

Анонимен

преди 2 години

***, пак се отливат. И вече прекалява с тъпите им мерки и затваряния

99

Шаши

преди 2 години

Алоу, хоум офисите. Вършете си работата за която ви се плаща! Не спамете по форумите. Хората не са като вас. Няма да си сложат отрова.

98

Анонимен

преди 2 години

Има една истина тези които видяхме на простеста в София срещу предпазните мерки са 18 годишните невъзпитани българи техните родители са ги научили на невъзпитание да не уважават възрастните българи да мислят само зо себе си и да обичат анархиата в България.Заради хората които мислят само за собственото си удоволствие за нищо друго нашата родина България никога няма да се оправи като държава горчиви думи но за съжаление това е самата истина.

97

Анонимен

преди 2 години

Нямат топки да наложат мерки, избори идат и внимават. Наложат ли, следва наказателен вот.