11

Зайо Байо

преди 2 години

Този от 20 години с това го помня, нещо чул, нещо знаел, нещо щял да покаже и докаже. Самохвалство и приказки на пияница и нищо по същество.

10

A3

преди 2 години

ako e sigaanin ili komunist dokato ne pochne da powrashta krafff

9

нищо

преди 2 години

нали се сещате че голяма част от полицаите се самоубиват /разстрелват, обесват, отравят/ след пенсионирането си, защото можем да дочакаме когато вече не са полицаи. останалите просто се пропиват или стават таксиметрови шофьори. най вече имам впредвид тези в добрич варна и шумен от статистиката, за останалите не ни касае

8

Анонимен

преди 2 години

*** на ГЕРБ-СДС-ДПС-ИТН е пред сгромолясване, време е за изритване на некадъениците и калинките и съд за престъпниците !?!?

7

Рашкови лакардии...

преди 2 години

Бля...бля....бля...без доказателства!!!!

6

Анонимен

преди 2 години

Без право на повишаване..2 години...Леле. За тоя побой зад колоните. Трябваше да има някой убит ли, че да се накаже със затвор?.

5

Калеко Алеко

преди 2 години

Държавата се тресе под пълната несъстоятелност на радевата хунта и протестърската шайка, а рашкоФците продължават да се ровят кирливите ризи на метежниците за да отклонява общественото внимание ... да припонми пак че когато рашкоФците бяха директори на НСС и зам.правосъдни министри в правителството на БСП, мафията и мутрите в България си имаха държава ... !!!

4

321

преди 2 години

Рашков дамаджаната е лъжец!

3

Анонимен

преди 2 години

Той смята, че едва ли ще бъде намерен документ в МВР за разпореждане на крайни действия. Но ако някой си мисли, че не се е знаело какво става там... явно се е минало на телефонно право, коментира той" С други думи, Рашков не може и няма да намери никакви доказателства за "заповед" за такива действия, но ще продължава с твърденията, че такава е имало. И след това говори за "право". Колко нагъл е тоя ДСар?

2

Анонимен

преди 2 години

Днешната полиция не бие, само нощната и вчерашната.

1

Анонимен

преди 2 години

Ушев прасе, жена ти се е..