71

Свети Кьовеши

преди 3 години

Скоро...много скоро !

70

Борисов за Костов

преди 3 години

ГАРГАМЕЛ!

69

Хм !?

преди 3 години

Тоя на снимката не беше ли дребен и некадърен политик от епохата на Милошевич?...

68

Бай Ставри

преди 3 години

Според мен отказа на Слави Трифонов да не се кандидатира за депутат ще повиши гласоподавателите им. Никой не е очаквал, че ще ходи в НС всеки ден предвид здравословните му проблеми. По-добре, че се отказа преди изборите, а не след изборите, защото това е един вид лъжа спрямо избирателите си. Нека бъде гарант за морал...Наглото е, че ББ всеки път да се кандидатира за депутат и след това да се отказва от мястото си, само и само да вземе некой глас повече... Жалко е.

67

Анонимен

преди 3 години

Иванеее,кажи им на тия твойте от ДБ да я махнат тая кметица на Красно село,че за нищо не става.Ако и другите им кадри са такива,власт ще видят ама през крив макарон!

66

До 63

преди 3 години

Нищо не е крал, а това са лъжите, които ви вкараха в малките мозъчета активните манипулатори на ДС. Напротив - спаси България! За 4 години имахме 85% растеж, а на практика бяхме умрели. Когато дължиш за ток, вода, сметки, ипотеки, а притежаваш само един ръждясал москвич, какво правиш. Всеки момент ще те изгонят от жилището зашото ДЪЛЖИШ. Ето това реши Костов, но вместо благодарност, получи хули. Ама вие не можете да го разберете, или като папагали повтаряте лъжите за Костов. Заслужаваме си го!

65

Анонимен

преди 3 години

И тоя крадец щом изпълзя от дупката си значи нещата са наистина мнооого зле

64

VB

преди 3 години

Лятото идва - бъдете смели !

63

Два мандата

преди 3 години

ше изкара служебното правителство, с преназначаване за втория, защото иначе по Конституция не може..... Туй поради невъзможност да се състави правителство в 46-ия парламент

62

Анонимен

преди 3 години

Не трябва да са навласт нито ИТН нито тези от Демократична България и то заради коалиционните си взаимоотношения с ДСБ, от където е Костовата клика.А тя е толкова опасна, колкото и престъпниците от ГЕРБ.

61

IQ 3.14

преди 3 години

До Анонименмного малко от нещата казани за койстов са фейк. питай врачани що не остана техния химкомбинат, а остана оная руина в турция

60

Анонимен

преди 3 години

ИТН ще съставят правителство ако ние балъ.ците в чужбина пак пътуваме по 1800 км. Изгориме по два резервоара бензин. Висим на опашка 7 часа и накрая да ни бият шута отзад. Няма как да съставят правителство. Гасувахме от чужбина с мисълта че късия ще направи правителство. Но той ни би шута. Сега какво очаква. Пак да гасуваме и пак да ни бие шута ли. На всичкото отгоре и няма да е в парамента. Няма да е нито депутат нито министър. Да си ходи в учиндол да си пасе кравите а не да се вози в жипки.

59

Анонимен

преди 3 години

Нали трябваше да си при бай Ставри, Иване.Кьовеши е тука, ще имаш компания Борисов, Влади, Каскети и т.н.

58

Анонимен

преди 3 години

До Майора не е въпрос за "помнене", а за истина. Това че някой ти е казал нещо, не значи, че е истина. А може би си един от тези, които разпространяват лъжи и много добре знаеш, че това за Костов е фейк. Но нали знаеш, че лъжата е грях!

57

До 60

преди 3 години

Сташен великан - по великански краде, по великандски разпродаде за жълти стотинки българските предприятия, по великански направи най-грозната пенсионна реформа,благодарение на което тогавашните пенсионери тънат в глад и мизерия, по великански съсипа здравеопазването.Такъв великан, по времето на който България изживя най-срамната си история.

56

Анонимен

преди 3 години

Всички сте калинки без ГЕРБ никой не може да съставя Правителство Единствено ГЕРБ е оставила нещо на Българите това са строителите на нова България другите само лъжеха и грабеха 16 банки и спестяванията на хората заводи за жълти стотинки имоти за царя и пр.Това са ФАКТИТЕ

55

Анонимен

преди 3 години

Този, дето един мандат не изкара акъл дава. Айде по-обрано че ще заиграе сопата...

54

Анонимен

преди 3 години

Костов е великан в сравнение с всички други управленци. За съжаление бългаският народ се оказа с изключително ограничен умствен потенциал за да го оцени. Ами затова сме на тоя хал. Ботев го еказал най-добре:" У нас свестните смятат за луди". Ценят се хората тип " селски тарикат", защото такава ни е умствената нагласа и представата за хубаво.

53

Майора

преди 3 години

До Анонимен31Ти ако не помниш , другите помнят! Не може да си преподавател в университет ,да завършиш в Москва без да си член на БКП!Да не говорим за това ,че нанесе такъв удар на България с неговата мутренска приватизация!

52

ННС

преди 3 години

Тоя пък откъде изпълзя?!