54

ОТЪРВАХМЕ СЕ

преди 3 години

ХОРА,РАЗБЕРЕТЕ,ЧЕ ТЕЗИ ОТ СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО СА ОТГОВОРНИ И ПОЧТЕНИ ХОРА-ОСЪЗНАЙТЕ СЕ.....

53

Сан Чопанса

преди 3 години

Каца, каца, пробит си отвсякъде, а освен това си и селско партизанско ***.

52

Анонимен

преди 3 години

Оффффф айде стига вече с тоя Кантарджиев бееее, какво толкова е станало, 30 години директор, станал на 70 години и реве, че искат да го пенсионират, ай сиктир!!! Аман от пожизнени директори в тая държава!

51

ОТЪРВАХМЕ СЕ

преди 3 години

ЕЙ, ХОРА, СЪБУДЕТЕ СЕ.....ТЕЗИ ОТ "НОЩ" МНОГО ЖИВОТИ СЪСИПАХА ЗАЕДНО С ЛОШОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ХУНТАТА И МАФИЯТА.....ХОРА,КОИТО НЕ ВЛИЗАХА В БОЛНИЦИ СЕ ОПРАВЯХА, А ХОРА, КОИТО ВЛИЗАХА В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАИ НЕ ИЗЛИЗАХА.....СЪБУДЕТЕ СЕ ПО ДЯВОЛИТЕ,ИЛИ ЗА БОГА.....БЯЛАТА МАФИЯ МНОГО ХОРА УМОРИХА.....ИМАМ ПРИЯТЕЛ ЛЕКАР С МНОГО ГОДИНИ СТАЖ И ОТ НЕГО ЗНАМ ТАКИВА НЕЩА,ЧЕ,ЩЕ ВИ НАСТРЪХНЕ КОСАТА, ХОРА.....ОПОМНЕТЕ СЕ.....И ТЕЗИ ОТ СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НАИСТИНА СА ПОЧТЕНИ,РАЗБЕРЕТЕ ГО НАЙ-СЕТНЕ.....

50

ТИКВАТА ОСЪДЕН

преди 3 години

за лъжите спрямо Манолова ще плати 10 000 лв. Бълха го ухапала по дебелия ***. Ако за всяка лъжа обаче плаща, 4 те МЛРД бъзо ще се стопят

49

Хах

преди 3 години

Доколкото помня Щаба постоянно повтаряха, че вирусът е опасен и е нужно да има бдителност и дисциплина, други калинки като тоя обясняваха, че няма нужда от маски и локдауни.

48

КРИВУН–ТИКВОВ

преди 3 години

Точно тези, които не са за показване изчезнаха. Ти да не си архиваря на ПЕЕВСКИ, че да знаеш какво има в АВ

47

-10

преди 3 години

До отвратенОбаждам се на здравния си застраховател да ми даде час за УНГ. Той изпадна в ужас и ме насочи към личния ми лекар, в обстановката в която сме били трябвало той да прецени какво да се прави. Обаждам се на личния си лекар и получавам час за след 5 дни. Дотогава или ще ми е минало или ше е станало хронично или ще съм умрял. Трябва ли да съм самовлюбен за да знам, че това са правилата наложени от управлявщите, седели на държавна хранилка десетки години и довели здравеопазването до тук?

46

Анонимен

преди 3 години

стойчо този път сбърка, че уволни кантарджията. Ще си плати! Все някога разбеснялата се хунта трябва да бъде озъптена!

45

Анонимен

преди 3 години

Това което съобщи на хората е негово мнение и нищо повече! Когато изнесе факти тогава ще дискутираме! За сега е пълен въздух под налягане! Досега си е траел! Точно преди изборите се намери истинското правителство! Мизерно и плоско!

44

Кривондел

преди 3 години

До АГЕНЦИЯ ПО ВПИСВАНЕИ кои точно архиви изчезнаха? Целият регистър, с всички документи, си е на brra.bg Ако не вярвате - проверете, стига да знаете какво е това регистър и как се работи с него, разбира се. Което дълбоко ме съмнява.

43

Анонимен

преди 3 години

Браво на д-р Кацаров! Трябва да остане здравен министър и след изборите, за да разчисти самозабравилата се бяла мафия, отгледана от сикаджийката мутра от Банкя! Половината директори на болници са направо за затвора!

42

Анонимен

преди 3 години

По принцип лекарите не би трябвало да работят изобщо и е най-добре болниците да са празни. Срещу работата на всеки лекар стоят болни хора. Ако много работят, значи има много болни. Кое е хубавото да сте болни?

41

отвратен

преди 3 години

Безумна наглост е да вменяваш вина за смърта на хора от вирус с пандемичен характер в световен мащаб на лекари,които положиха огромни усилия да минимизират щетите.Никой не беше подготвен за това, никой не знаеше как да се действа, в цял свят бяха на проба,грешка, но докато опитваха да намерят баланса вие тръбяхте,че няма вирус и всичко е конспирация.Бездарни, нагли и самовлюбени индивиди.

40

Анонимен

преди 3 години

Пълно е с гении тук, които изтъкват как министри и президент са пенсионери. Вие сте за достойни за Нобелова награда. Какъв размах на мисълта!! След колко години мислене го измъдрихте това?

39

тя

преди 3 години

Най- после да се махнат окопали се на държавни високи постове и не носят никаква отговорност за лошо упрамление !

38

Анонимен

преди 3 години

Болниците са фалирали а центъра за заразни болести се провали и загина 5 % от населението на България.

37

Анонимен

преди 3 години

време е радев да си гледа пенсията

36

Анонимен

преди 3 години

Установяването на тежки нарушения, би трябвало да следва стигнал в компетентните органи. Такива обаче няма. А неправомерни те действия са обжалваеми в съда.А за случая с доцента, обяснението е повече от номенклатурно и върви към лична вендета.И за него е добре да се намери правно наказание за самозабравилия се вредител, случайно министър за малко.

35

гост

преди 3 години

До За 26да де Рашков и Радев са си пенсионери, но са на държавна служба. Истина е! Защо тогава Кантарджиев да не е????????