41

Анонимен

преди 2 години

За първи път гласувах и си измерих времето. Въпреки, че разгледах екраните, което не беше нужно, ми отне около 21 секунди. Тук броим само времето прекарано пред екрана. Общо с ритуала с личната карта, пластиката която ми дават и подписа накрая - има няма 50-60 секунди. Може и по-бързо, но при възрастните хора ще е доста по-бавно.

40

мишист

преди 2 години

пак вишистите с привилегии. ний доцентите кво да правим.

39

до ИСТИНАТА

преди 2 години

човече извади си ръката от панталоните като пишеш, ти освен с ГЕРБ нямаш с какво друго да се сам.оза.задо.воля.ваш, на Баце му е все едно дали ще първи или втори, защото никой не пита бай СЛИВчу какво ще прави, ако е първа политическа сила, оставил е вдигането на самолета на фигуранта, така че и след 11.07 ще имаме служЕБНО правителство, то това е загворът да клуба ПДРГ "Ку-Ку-Ку"

38

33066

преди 2 години

Извън тези експерименти, трябва да се съобрази и неличието на големи групи хора, които ще получат инструкции да забавят процеса. Представете си в една секция около обед да се навървят десетина такива, колко хора от опашката, ще се откажат. Затова е наложително във всяка секция да има на разположение хартиени достатъчно бюлетини, с които ще може да се избегне прекъсване или забавяне. Традиционните фалшификации на ГЕРБ ще бъдат затруднени, но те ще изобретят нови.

37

Анонимен

преди 2 години

А какво ще стане ако някой (дядо) вземе та зацикли на машината и гласува 1 час? Та запуши цялата секция с гласуването си?

36

Анонимен

преди 2 години

На висшистите - 61 секунди.На среднистите - 77.С по-ниско образование -132 секунди.На генерал Радев - 3 минути и 40 секунди.

35

Анонимен

преди 2 години

гърбавите, както и всички мутри като чуят, онлайн, дигитално, електронно и тн, бягат като дявол от тамян и реват като заклани. Първо, защото не могат, не знаят и не разбират, съответно не могат да манипулират. Те и за това такива бизнеси не узурпират, просто си нямат представа, то не е като да лееш асфалт и да крадеш с пълни шепи.

34

Анонимен

преди 2 години

Средно ще е към 2.5 мин, на човек на тези избори. Носете си столчета и суха храна...

33

Анонимен

преди 2 години

31 както ги хакнаха във В. Търново .Зависи от софтуера,гласуваш за Иван, то след час става за Стоян.

32

антибсп

преди 2 години

Опашките са патент на комунизЪма. Това ни чака ...

31

Анонимен

преди 2 години

До 35Какъв интернет бе? когато отворят секцията, машината вече ще е хакната.

30

алооооо

преди 2 години

това че със 100 човека се правят тия опити , не значи че опита е миродавен за всички които ше гласуват .

29

Анонимен

преди 2 години

до 32 Споко дедо Киро, само лична карта, останалото ЦИК, ДАНС, МВР и лелката дето им чисти офисите го знаят (най-вече лелката).

28

Знаещ!

преди 2 години

Продължавам да се питам къде са мишоците и мишките от конституционният съд да кажат своето мнение за машинният вот! Дами и господа има поставени много въпроси към вас и до ден днешен нито един отговор касаещ обществото! Нали разбирате , че вашето мълчание не коренспондира с демократичното общество в което живеем! Хайде стига страх и държание като плазмодии! Излесте с решение преди изборите , а не след тях!

27

123456

преди 2 години

До АнонименВсеки гласувал вижда на разписката какво пише и за кой е гласувал. Стига сте всявали смут. Хартията се манипулира по-лесно при броенето.

26

машинна бюлетина

преди 2 години

опитът с машините : за тия опити некакви взимат заплати . що немаше опити когато се гласуваше с бюлетини ?!

25

Дядо Киро

преди 2 години

Я нещо не разбрах.Вече на изборите освен лична карта, треба си носим и дипломата за вишо образувание ли?

24

Анонимен

преди 2 години

Баба ми не може каналите на телевизора да привключи без да обърка всичко те на машини ще ги пращат да гласуват. Холандците си продадоха техните преди години понеже доказаха че може да се хакнат и минаха на хартия ама у нас явно имат други планове

23

Анонимен

преди 2 години

до 27_ Ако ГЕРБ се изсипят сутринта ще пречат само на бабите на БСП, малдите гласуват след като се наспят или нахранят децата, а това най-рано 11ч. го брой :)

22

1234

преди 2 години

Колкото и да се чудят как да правят циркове, повече няма да управляват!