21

Анонимен

преди 2 години

Да дават 2 минути и ...следващия, който не може да чете или е изкукуригал не заслужава да определя управниците

20

Анонимен

преди 2 години

до 8 Митака, аз не знам дали си ходил да гласуваш, ама в една секция обикновено има по няколко кабинки, та сигурно и с машините ще е така. А това, че 100-200 хил. зарязани от държавата мохамедани гласуват за феодалите си, няма да е проблем, ако едни около 1,5 милиона други не си седяха у дома.

19

Анонимен

преди 2 години

Толкова бяха уверени, че машинното гласуване е по-бързо. А сега, какво се оказа? Нови машини ще купуваме, от днес за утре. Ама то едно е да се пише във Фейсбук, друго е реалността!

18

Един

преди 2 години

Много отдавна трябваше да се въведе образователен ценз при гласуване. Хора без завършен 7ми клас не трябва да гласуват. Поне средно образование трябва да имаш.

17

Глупости драскате

преди 2 години

МисиркитеГласува се бързоИ не зависи от степента завършено образование.Всеки свикнал да работи със смартфон или банкомат ще се ориентира много бързоНа предишните избори в нашата секция гласуването беше предимно с машинаОтивашДават ти картатаГласувашПрез това време са те намерили в списъкаПодпис и си тръгвашПо малко от 30 секунди

16

млад ВИСшист

преди 2 години

Никой не мое а ме спре да гласувам за 15 минути другите да чекат.

15

Анонимен

преди 2 години

Абе *** ли сте,та не искате да разберете,че хората искат да гласуват с хартиена бюлетина,защото по трудно се манипулират !А не защото не могат да гласуват машинно,а на разпечатката да излезе това,което Черепа (президента)е заложил в програмата на машината!Иначе защо не искат да се сравнява разпечатката с отрязъка на всеки гласувал?!

14

Анонимен

преди 2 години

точно така

13

Анонимен

преди 2 години

До ХахахНе знам за ГЕРБ, ама на Един шофьор на самолет му трябваха 3 минути и 40 секунди на машината на предните избори.Смятай.

12

Герб са гадове

преди 2 години

Да видим как ще гласуват висшистите от Шекер махала, Христо Ботев, Максуда, Столипиново и други подобни където изобилства от висшисти.Онова некадърното от Банкя каза, че се изчегъртва елита на нацията и, че за бандата ГЕРБ са гласували висшистите.Както знаем бандитите спечелиха най много гласове в изброените по горе места.Едни 250 000 гласа ще отпаднат от листите на мафията затова онова от Банкя вие на умряло.

11

Анонимен

преди 2 години

Те на хората над определена възраст и с настоящите урни им трябва два-три пъти повече време да гласуват. Нали знаете, движат се по бавно, не бързат за никъде, да извадят очилата и т.н.

10

Висшист

преди 2 години

"оказва че мъже над 60 години с ниско образование гласуват"Ами крайно време е, необразованите пенсионери, да оставят младите и образованиете хора да вземат решение вместо тях кой да управлява държавата. Големият недостатък на демокрацията е, че дава право на всеки *** да гласува и да определя бъдещето на държавата. Резултатите в България са видни.

9

Цик

преди 2 години

С едно ВИШО - 1 минута.С две виши - половин минута.

8

ИЗБОРИ

преди 2 години

Протоколите вече готови ли са? остава само да бъдат разпечатани на хартия

7

Анонимен

преди 2 години

радев и трифонов ще докарат тези избори до пълно фиаско! Некадрни, неуки хора - военен и чалгар!

6

Mitaka

преди 2 години

36 човека на час средно, това за 10 часа са 360 души.Сега искам да обяснят как в Сърница има секции с гласували 700 човека за ДПС. И бройте още колко такива секции ще на следващите избори има в Родопите, Туриця, Лудогорието и т.н.И за домашно помислете кой облагодетелства машинното гласуване прието уж от протестните партии.

5

анонимен

преди 2 години

като гледам, бабите цъкат по телефоните, на тези ли хара ще казвате неграмотни , хора които работеха и заводи и институции - много сте нафукани

4

Е

преди 2 години

Как 36 бе, нали над 70 бяха ! Дай ба тез лъжливи комунисти дай ба, аман вече..!

3

Анонимен

преди 2 години

Улавщина.

2

Анонимен

преди 2 години

Значи аз трябва да имам 3 висши , защото ми отне 20 секунди.