61

Mitaka

преди 2 години

Ето сега комунистите имате нов ЦИК, ваше комунистическо правителство, купете от който искате и бройте колкото искате. Заключете ромските махали като ви пречат да не могат да гласуват. Дайте и на Мая сама лично да си преброи гласовете да не протестира пак пред Арена Аремеец. И най-важно: започвайте да мислите оправдания като Герб пак бие.

60

Митака

преди 2 години

Поръчайте по 10 машини на секция като искате.Време за обществена поръчка няма, спешно е, ще има "ДИРЕКТНО ДОГОВАРЯНЕ" и директно крадене. Ако Бойко беше подал оставка миналото лято както искахте, нямаше сега и машни да има. Защото с некъдарността на комунистите не можете даже и машини да купите от Мадуро в Боливия - идолът на всички комунисти. Купете от Лукашено ако и той произвежда.

59

Анонимен

преди 2 години

Това с образователния ценз е добра идея , но не става , защото има зрелостници , които навършват 18 години преди да си вземат дипломата.А пък по конституция имат право да гласуват.

58

Кънчо

преди 2 години

Гледам доста пенсионери вече доста бързо се справят с банкоматите и от тях си вземат пенсиите, а там все пак парици се дават... Около 7-мо число не можеш от тях на банкомат да се доредиш.... :-) А тука и да объркаш като гледам много разлика няма... пък и машината за гласуване май не пуска левчета та да ги броиш ... :-))

57

Баче Кико

преди 2 години

От избирателите на ГЕРБ от факултето и столипиново участвали ли ли са в опита - без тях няма да е реално.

56

Митака

преди 2 години

Аз съм за образователен ценз като искате. Слави, БСП и Мая Манолова няма да влзенат в парламента. Да го направим, но пак ще ревете като Герб и тогава ще искате да гласуват само завършили в Харвард, но и това да се приме пак Герб ще бие. Защото алтернатива няма.

55

Анонимен

преди 2 години

Да го направят като в "Стани богат". Имаш 30 секунди.Като изтекат и не си гласувал си тръгваш.

54

Анонимен

преди 2 години

Заради Рептила, Тошко, Мая мутрата и БСП-двойни пари за машинки и за печат на бюлетини все едно сме гласували четири пъти

53

Анонимен

преди 2 години

Какво ревете бе , Баце нали каза че само висшисти гласували за герп, ще се справите за секунди, вие сте умни смели сръчни и хич не сте роми. Успех!

52

Митака

преди 2 години

Вижте резултатите във всички ромски секции последните 30 години. Те гласуват само и единствяено за две партии: БСП и ДПС, но постоянно се твърди, че го прави Герб, т.е. крадецът вика дръжте крадеца.Винаги те било така и винаги ще бъде. Герб има 13 спечелени избори и предстоят 14ти. Като не могат да извадят нито програма, нито идеи, нуто хора срещу тях сега с лъжи, със слухове, с манипулации, с нагласени партии. Комунистите само това могат.

51

смях

преди 2 години

Има видео с гласуването на фигуранта ...Той гласува за близо 4 минути.Към графата военен пенсионер без опит с техника ли побада

50

Жоро

преди 2 години

Явно висшистите са също толкова т*ъпи като останалите, защото задължително машинно гласуване няма никъде в Европа, а забраната да се броят издаде ите от машината разпечатки, води до невъзможност да се докаже легитимността на гласуването. Софтуерът може да бъде компрометира и точно затова изборите ще бъдат касирани и ще има пореден служебен кабинет. Незаконните репресии ще продължат, съдът ще обяви машинния вот за противоконституционен и Смрадев и ченгетата ше го *ухат под води, докато изсъхне.

49

хаха

преди 2 години

Ако искам и 20 минути ще стоя пред машината за да не могат останалите след мен да гласуват.Няма максимално време така , че ще ги чета по 50 пъти

48

Комисар

преди 2 години

Ми те много от тези над 60... и преди като влизаха в стаичката с бюлетините стояка вътре по повече от 5 минути докато маркират, проверят, сгънат .... стига да не влизаха с готово попълнена бюлетина - ама и тогава за да не будят съмнение си седяха повечко ..... по инструкция..... ;-)

47

О, божке

преди 2 години

Ако гласуваха за една минута, за час трябва да минат 60, а не 36 души. Не смятате техническото време необходимо за подписи, лични карти и т.н. И юли ще останете изненадани как се чака по опашки. Аз не мисля да си загубя времето, докато чакам някой *** да се ориентира. Всички вие, които смятате, че живота ви зависи не от вас, а от това за кого сте гласували, загубете още един ден в нерви и празни надежди някой да ви "оправи" после.

46

Кънчо

преди 2 години

Аз мисля да си направя един експеримент...нарочно ще се забавя с гласуването..ей така да видя какво ще ми кажат и дали някой ще посмее да ми дава наклон. Тва е недопустимо и дискриминационно. Аз съм сигурен, че избирателната активност ще е не повече от 20-25 %. Искам тогава да видя как ще кажат че парламента е легитимен при все че твърдяха, че кабинета на Бойко не е щото бил избран с 40 % активност. Скроили са ни нещо ама да видим какво е...

45

Митака

преди 2 години

В развитите държави като Германия гласуването с машини е забранено от Конституционния Съд, защото броенето не може да се направи публично и се нарушава принципа на вота.Документите не са електронни никъде в света освен Естония.

44

Анонимен

преди 2 години

До 46, 43 и др. подобни - абе щом само Герб бягат от електронното гласуване, ИТН защо не го приеха, докато траеше временния парламент(даже не го предложиха). Нали на Славчо референдума беше за това - Електронно гласуване и 1 лв. субсидия. Ама като идеш във властта и веднага става сладко ти да манипулираш нали ;)А да, а за щаба и мерките няма да се споменава, че и ИТН, БСП и цялата опозиция уж бяха против тях, ама сега временното правителство, като му се пече неговия Г**, продължава практиката.

43

Анонимен

преди 2 години

Братята са да ги видим, където и името не си знаят.

42

герп рома активист

преди 2 години

Хъъ с Айшету машини ни знаим, как ша гласувамииии? Аз гласува герп, турам хиксо с химикал как са ми казали и туй, хъъ, аз неграмотин не може чете не може пише, гласува само герп, 3 кибапчита и боза хъъъ