23

ЛЕА КОЕН Мойсейка

преди 3 години

Ьз пък като юдеиска петровденка седесарка и нехристиянка още се чудя защо Адолф Хитлер е бил почитател на Жельо Митев Желев от село Веселиново и НАВСЯКЪДЕ във фактите и документите си е слагал знак за равенство между комунисти и евреи но като си спомня великия гол на Мосад на Парк де Пренс класирал България за САЩ 1994 то излиза че Мосад е равно на ЦСКА и че Новият Световен ЧЕРВЕН ще да е изтреблението на 94% от населениетио на Земята и ново начало за останалите живи ШЕСТ %

22

какво каза министъра

преди 3 години

Националният оперативен щаб бе създаден, за да съобщава лошите новини, които премиерът и здравния министър не искаха да съобщават. Цялата административна власт обаче не е върху НОЩ, а върху здравния министър. Щабът бе предназначен да дава конференции, понякога и посред нощ. Има достатъчно инструменти, портали. Хората са много по-иформирани вече. Трябваше да се използва един много хубав документ - противопандемичният план.

21

Анонимен

преди 3 години

До виж тииии...ццццц!!!Па вие "паважници"сте си каначета. Какво се обиждаш? Хаха! За 2 месеца не змам дали ще ви дойде акъла и изгоните всчички бръмбари от главите си. Само факта, че всички дето плюеха мерките и НОЩ, като се гътнеха от вируса"дето го няма"заминаваха директно при гръдния хирург да ги лекува. Не отиваха при "светилото"Мангъров! Баааалъъъциии!

20

не разбрал

преди 3 години

''Срокът е два месеца, тъй като се очаква на 11 юли да бъде избрано ново Народно събрание, а впоследствие и правителство, което да наследи служебното.''-А ДАЛИ ЩЕ ИМА ТАКОВА ПРАВИТЕЛСТВО ТОЗИ ПЪТ?!

19

Анонимен

преди 3 години

А някой си мислеха, че президентът играе на друго хоро. Наивници колкото щеш. Същата мафия с други дрехи.

18

Анонимен

преди 3 години

До Вчера слушам:Такива пародии като теб са причината Славчо да е на власт. Не се съмнявам, че мааш здраво гюбеци. Скоро ще си още по-беден.

17

минаващ

преди 3 години

Да махне тези парцаби от устата! Няма ли кой да му каже ?

16

ич не слушам

преди 3 години

До Вчера слушам:Стига бе, вЕрно ли Стефан е СтамбУлов?!

15

Вчера слушам:

преди 3 години

Някакъв ми обяснява, че по времето на народния съд бил изтрепан културния и интелектуален елит на България - пълни глупости - тоя елит беше умъртвен малко преди народния съд! И кой ли го изтрепа?Почваме да изброяваме - Алеко Константинов, Стефан Стамбулов, Иван Милев, Гео Милев, Димчо Дебелянов, Христо Смирненски, Никола Вапцаров ... кой ли ги уби тях!Приказвай ги тия работи на днешното изпростачено поколение което е 52 процента неграмотно. К'во толкова бил направил Симеон 2 и хората му!

14

ооооо Шипка

преди 3 години

е защо бе другарю министър за един ден , нали вирус нема ?

13

Анонимен

преди 3 години

Айде който вярваше че с идването на хунтата на Радев тая простотия ще свърши да пие една студена вода.Бойко форевър.

12

да знаете

преди 3 години

Докато няма бит министър на болните, все ще е така.

11

Анонимен

преди 3 години

Какви са тези безплатни PCR тестове на влизащите у нас. Кой ще ги плаща. Държавата с моите пари ли. Аз не съм съгласен.

10

Анонимен

преди 3 години

За какво се влиза с тест това трябваше да е в началото, сега ковид навсякъде има, само пари да се хвърлят. Да премахнат тестовете за влизане и излизане. Ненужно е.

9

Безкрай

преди 3 години

Здравната диктатура продължава и продължава ....

8

Анонимен

преди 3 години

Спират зелените коридори от понеделник до четвъртък. Спират да информират за това каква е епидемичната обстановка: целта е ясна, обществото да бъде държано в неведение колко сериозен е проблема, за да бъде забавена ваксинацията ..... познайте защо.

7

Анонимен

преди 3 години

Удължават я от 2 месеца до завинаги.

6

виж тииии...ццццц!!!

преди 3 години

Хептен за канарчета ни взеха, ейййййй..................

5

Анонимен

преди 3 години

Приказка за стълбата, д-р Кацаров. Препрочетете я, моля!

4

Юдеи-Семит-Глобалист

преди 3 години

Властта се сменя, но политиката остава същата, щото всички доклатват на нас. На това му казваме Ционистко Танко - Ционист в Дясно, Ционист в Ляво!