282

КЛ

преди 3 години

Драги гербери, напускайте кораба, докато е време.Борисов е за психиатрия. Вече сериозно му личи.Пред нервен срив е. Повярвал си е, че е най знаещ и можещ. Не, не е. Управленските му умения са на оперативно ниво. Може успешно да кара валяк на някой строеж. Не са мръднали от резила с Румяна Желева. Оперативни кадри, да, съгласен. Планът за възстановяване и развитие е на ниво студент третокурсник. И е за развитие, не за възстановяване.

281

Анонимен

преди 3 години

Пеевски и Божков се оказаха по умни от Буци,покриха се докато е време.Ама наш Буци къде ше бяга не знам.

280

Анонимен

преди 3 години

ТУК БОЙКО Е ВПРЕГНА ТРИМА С ОСЕМ КОМПЮТЪРА ДА ГО БРАНЯТ.. НЕ СПИРАТ ДА ПИШАТ ...ЗАТВОРА ЗА ВАШИЯТ ПЛАТЕЦ Е НЕИЗБЕЖЕН

279

Анонимен

преди 3 години

Явно твоят земеделец е поредната партенка на кюстендилската софиянка Манолова.И показания се дават пред съд, не пред комисия.Апропо, забравили сте да приложите доказателства.

278

Анонимен

преди 3 години

Аааа..капан .ама ти си печен !

277

Анонимен

преди 3 години

Този вече не е фактор,кво само бръщолеви глупости.Очертава се много народ да се издави с него.

276

ТИ ДА ВИДИШ

преди 3 години

И кво говори земеделеца за Ба Ху....Притеснявам се ... БиБи и него ли ще го oнoждaт в затвора по протокол както известният бизнесмен.... Божеее, а дали преторианците Стъки и оня комсомолеца Гьорг като върли защитници нема да го отменят, като по млади дЪ*****та!!!!

275

В

преди 3 години

Затвора отиваш и завинаги от хоризонта се скриваш. Камъни за пътища ще трошиш цял живот и така ще я караш до гроб.

274

Анонимен

преди 3 години

до 293Ако сме нормална държава нямаше да има сайтове за фалшиви новини и бащата на фалшивите новини Сбабикян отдавна щеше да е отговорен за тях. А ГДБОП щяха да са връпнали сифона на сайтовете му и да се изчисти интернет от лъжите им. Ако сме нормална държава за лъжите щеше да има следствие и съд, а Президента нямаше да наложи вето над закона за фалшиви новини. Но много им трябваха тези фалшиви сайтове и за това Радев не пусна закона. Близко е до ума. Фалшивите новини бълват бълвочи и вс е ок

273

Анонимен

преди 3 години

Бих препоръчал на всички ,който подкрепят бойчо и неговата групировка да се преориантират докато е време към нещо друго,тъй като той ги тегли стремоглаво към дъното!

272

Анонимен

преди 3 години

До Време за промянаЛyди ви прави Бойко и затова се пените ,толкова от злоба и завист.

271

Анонимен

преди 3 години

АЛО " ДНЕС" ДЪРЖАВАТА ТРЯБВА ДА СЕ ТРЕСЕ СЛЕД ПОКАЗАНИЯТА НА ЗЕМЕДЕЛЕЦА ЗА БОРИСОВ ....ЗАЩО МЪЛЧИТЕ... ПРОДАЖНИ СТЕ ВСИЧКИ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ. ТОЗИ АКО СМЕ НОРМАЛНА ДЪРЖАВА СНОЩИ ТРЯБВАШЕ ДА Е В ЗАТВОРА...

270

до 281

преди 3 години

Машините са надеждни само за гълъбарници. Всяка машина се зарежда със софтуер. С венецуелски софтуер, защото няма друг. Никъде в ЕС не се гласува с тези машини. Ще изперат вота на хората. За това е такъв напъна да се гласува задължително само с машини. Преди години имаше 300 закупени машини за проба да се види какъв е интереса на хората. Имаше в 40% от секциите нула гласували с машина. Хората не вярват на тези машини.В интернет има достатъчно данни как се манипулират изборите точно тези машини

269

Пазар Димитър Петков

преди 3 години

Има хора които още помнят Боко като мутра през 90-те.Биеше баби на пазара Димитър Петков. Обираше им стотинките. БАБИ !! Дето продаваха връзки магданоз и цветя.По провинцията може и да не знаят но в София престъпленията на Боко се помнят и за това никой тук не гласува за него.

268

пенсионер

преди 3 години

Честит празник храбри български войници.При соца на 6 май празнувахме ден на овчаря. Не за това че ни управляваха овчари. Да си овчар е труден занаят. Ни е за комунисти. Тогава ни управляваха тези, които крадяха труда на овчарите - крадяха им агнетата и обираха мандрите на овчарите.

267

Отговор

преди 3 години

До Тома Биков 273:Каквото правят твоите колежки от околовръстното!То разлика от *** и политическа такава - няма!От цвят на цвят,с активно *** и близане,аз съм с вас,които сте на власт!Челен опит,другарю Биков!

266

Анонимен

преди 3 години

До ИстуканИ теб те чака бай Ставри да те клеца до припадък.

265

Анонимен

преди 3 години

От не знам кой кладенец подред вече вади вода или от коляното я вади, за да се оправдава и да замазва това, че в герб няма нито един образован човек, който да може да каже две думи правилно. Като вземем например Деса общата - жена зам.председател на герб, а говори от парламентарната трибуна и с президента, все едно е в магазина и се кара с някоя баба. Може би единствено Томислав Дончев е наясно с някои неща, ама като го гледам и той се чуди какво прави в тази партия.

264

Особе

преди 3 години

Как се хвали,най,най, та най! Срамота!

263

Истукан

преди 3 години

Не само капан, а затвор те чака. След следващите избори има и друга изненада за теб. Ще видиш. Ще се намериш изведнъж в тясната килия.