67

Диана

преди 3 години

До Анонимен92А в Русия за последните 24 часа има 8861 новозаразени, само за Петербург са 812, като имат 401 умряли за последните 24 часа, а в Москва умрялите са 35!

66

Логичен човек

преди 3 години

публикувани поредните пропагадни снимки на Путин от сибирската тайга, докато отношенията със САЩ ставаха все по-мразовити___________Ми правете си изводи колко на сериозно ги взима... И дементния Джо, който ще пукне докато изкачва някое стълбище скоро, бабата канцлер и президента нерофил от Запада, онези от острова дето все ги тровят с новичок, ама никой не мре! Лошото е, че целият вече е срещу ЕС и САЩ...

65

Българин

преди 3 години

Нашите медии удрят дъното всеки ден с толкова евтина и безсмислена пропаганда. Колкото да си изработят финансирането.

64

До 85-Новини

преди 3 години

Не споменавай ,,гейропа" , че тука има доста списващи ,,Gei-Pedali"!

63

Анонимен

преди 3 години

Аз съм Веган

62

Диана

преди 3 години

До НовиниА знаеш ли колко умряли от ковид има в Русия?

61

Новини

преди 3 години

В Русия всичко работи. Ресторанти, барове. Строят се небостъргачи. В гейропа спазваме мерките и фалирваме , така иска рокафелер.

60

Диана

преди 3 години

До Анонимен63А ти забелязваш ли, че сега в Русия имало 3 руски ваксини?!...

59

Анонимен

преди 3 години

Баааа колко с *** всички ***. Да ви се.ем в устенцата

58

Диана

преди 3 години

Само 6.3 мил. руснаци са се ваксинирали до сега?! Та това е близо една България!...Кога ли ние ще се ваксинираме - сигурно след 100 г. може и да стигнем нивото на руснаците.Мамка му! И при това положение статията е толкова негативна за Путин..Човекът сигурно смята ваксинирането за нещо лично и затова не иска публичност-какво лошо има в това? Той явно не иска да убеждава хората с личен пример-те явно не са вече малки деца да ги води за ръчичка...Бил позирал! Ами то всеки позира пред фотоапарата..

57

Дежа Вю

преди 3 години

Така навремето иракския диктатор Садам Хюсеин беше сниман как преплува реката Тигър...

56

До 72

преди 3 години

Трябва да си много голям UBITAK ,на въпрос относно Благовещение,ти да слагаш ,,минус"!УЖАСТ!!!

55

Анонимен

преди 3 години

2017 Путин заснет гол до кръста, а догодина чисто гол!Иначе не може да се мери със Европа! Канцлерът на Германия, Ангела Меркел например, е заснета чисто гола на нудистки плаж, и няма проблем с това, а избирателите я одобряват! Е, вярно снимката е правена отдавна, в бившата вече ГДР...

54

Анонимен

преди 3 години

"На Путин явно му е пределно ясно,че ако се изрепчи с навития ръкав и медика,който го боцка,то ВИЕ-мажоретките,първи ще заквичите:-"А как да сме сигурни,че се ваксинира с истинска ваксина?!"Та за това!..Човека явно притежава ЛОГИКА.."Да бе, сигурно е така....голЕмият логист. Ама друго щеше да се боцне със спутник и ти *** щеше да напишеш 30 пъти колко е добра, САМИЯТ ПУТИН се е ваксинирал даже с ния....А ЛОГИКА, НАЛИ? Че и много по глям ефект....

53

Щирлиц

преди 3 години

Този метод се превърна в нещо като абсурдистка форма на изкуство, пишат от The New York TimesНаистина абсурдно е натрапването на евроджЖендърски безценности,а показването на здрав и прав държавен глава насред природата,е пример за подражание.

52

ПроСоТо

преди 3 години

до "68":..виж какво,ще се опитам все пак:-Въпроса опира до ЧЕСТНОСТ и МОРАЛ!Като гледаш как другите се "ваксинират" ,правейки ДЕМОНСТРАЦИИ,убеден ли си,че го боцкат точно с ваксина,а не просто със захарен разтвор?..На Путин явно му е пределно ясно,че ако се изрепчи с навития ръкав и медика,който го боцка,то ВИЕ-мажоретките,първи ще заквичите:-"А как да сме сигурни,че се ваксинира с истинска ваксина?!"Та за това!..Човека явно притежава ЛОГИКА..

51

Тенет

преди 3 години

Дали пък байдън нее по богат.Като гледам как раздава трильоните.Та и ние му подарихме 4 млрд щото сме много прокопсали.Платихме му 4 пъти марицата за дизерфикация, не искам да знам за НАТО колко плащаме да ни пазят от Русия...Дано да има кой да плаща, че отвсякъде ми мирише на фалит

50

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонимен59симпатяго,КОИ "са казали на Путин,че е убиец"?!Ако имаш предвид оня вехтар с Алцхаймера,който са търкаля по стълбите "щото вятъра го духнал",то той НЕ е никакъв ФАКТОР!На него му е простено да ръси простотии,защото старческата деменция го е натиснала..

49

Анонимен

преди 3 години

"Трето:-И да се снима,кой ще докаже какво всъщност му"Дам, представяш ли си колко трябва да е зле едно нещо, че чак фалшива демонстрация да не искаш да направиш???????????

48

Анонимен

преди 3 години

Вие сте българи с турско самосъзнание ****четата или по точно единия сандокан с двата ножа, нормално е да обслужвате Баце и да гледате да всеете раздор в българопитеците :))))