104

Анонимен

преди 3 години

А американските шпиони са известни и са ни ги насадили на главата, да ни управляват. Тях кой, кога ще подгони????

103

Анонимен

преди 3 години

Говори се, че Джендъра официално плаща наем на жена си, че живее заедно с нея в един апартамент!Ето такива хора ни налагат някаква "нова нормалност" (всъщност и ди от ия)

102

Анонимен

преди 3 години

Питанке,не е награждавал руски шпиони,а е помогнал да бъдат разкрити настоящите!И това не би се случило при др.Радев пилота или друг сходен.

101

Боби

преди 3 години

Тези патриоти се оказаха големи мошеници. Щом се наричат патриоти, бягайте с 300 в час. Истинските патриоти и националисти не се кичат с името патриоти и националисти, а доказват с факти, че са такива. Останалите са мошеници. Излъгаха ви Волен, Каракачанов и Симеонов, а сега и Магарешки.

100

До Ro

преди 3 години

Нищожество си!Каракачанов има топки и говори каквото трябва,а ти си обикновен прислужен па.цал!Още повече темата не се обсъжда,а се пречи,и не защото е маловажна,а за се използва срещу дадена партия,от други които напират.Нищо ново,простотията се наслагва,за да не е градивно.Или да влязат тези които пищят,които са най прости, най вече могат да плюят другите,без да предлагат нищо.

99

Питанката

преди 3 години

Шкембе войвода покрай изборите се отклонява от обичайната си дейност - да разставя и награждава руски шпиони и да търгува с български паспорти. Това е днешния национализъм в България!

98

Буко Баламата

преди 3 години

Има само една оправя да стане чудо Ердоган да смени вяра да приеме наша националност и премиер. За година ще оправи България.Какъв вой от евроизвратеняците че би шута на стамбул конвенцията.

97

Ro

преди 3 години

Точно този ми говори за норамлност и ценности... въпросният трансджендър сигурно е по-човек от него. Каторга заслужаваш, мърш0, не да лицемерничиш за християнство и морал там, дет ти изнася. Продажна ***.

96

Анонимен

преди 3 години

Ромите пред ваш офис в Ямбол за какво чакат Каракачанов днес е правена снимката.

95

22

преди 3 години

НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМ Г-Н КАРАКАЧАНОВ

94

Анонимен

преди 3 години

Доста извратеняци налазили и като лепкави мухи се гърчат да изрекат поредната гнусотия.Жалки!Изпаднали в немилост от спонсора заради *** си глави,неадекватни с лишени от смисъл брътвежи на психокукумицини.И такива се надяват да вкарат измислените партии на задкулисието,та от такива като тях да зависи бъдещето.Абсурд!

93

Салахедин Еюби

преди 3 години

Българите винаги сме били мъже, но откакто проядохме банани на воля май много обърнаха ячето. Културни особености, ВНОСНИ.

92

Стефан Христов

преди 3 години

До Стефан Христов: "Сущность", извините.И можно не только Пиздов, а тоже - Пиздяков

91

Анонимен

преди 3 години

До фактЗНАЧИ СЪЩИЯ КАТО ТЕБ

90

Анонимен

преди 3 години

Истерията на водещите платените *** с коментари на пияници от кръчмата вече са досадни.Затварям,не струват и пет пари!

89

Мазало

преди 3 години

Леле тука е пълно с обратни.

88

Патриот е душа дава

преди 3 години

Най-патриотично е да награждаваш чуждите шпиони с медал "За военна доблест"

87

Хр.Ботев

преди 3 години

Патриот е ,душа дава,но не свойта душа,братя а душата на народа.И секиму добро струва,сам знайте,за ПАРАТА.....Като човек що да прави,продава си и душата. Точно и ясно.

86

Анонимен

преди 3 години

Агент Иван, а ти през мъжки или женски *** се пръкна?

85

Анонимен

преди 3 години

Явно политическите *** набиращи бройки за дребни нищожни подаяния видно от коментарите им на ниско интелектуално ниво,прокарват идея новите избраници да са плеймейтки и мъже от фитнес клубове с конкретни кг и ръст,мисис баби и дядовци и т.н.,изобщо кг- те са най важното качество за депутат.По тази логика следва да отпаднат Нинова,Слави,Борисов ,Христо Иванов и т.н,виж др.Талончев " смелия" да се претегли след излежаванети в пясъчника южен и ако е натрупал и той отпада.