42

до 38 Анонимен

преди 3 години

алкохолът, който употребяваш ежедневно и в прекомерни количества е В 1000 ПЪТИ ПО-ВРЕДЕН

41

Анонимен

преди 3 години

Teатърът на кукловодите наречен с познатото наименование -налаган от слугите им по екраните продължава

40

Гроби Таласома

преди 3 години

Бойко, Бойко, пак се излагаш...;)))

39

Анонимен

преди 3 години

До 37Това се изтърка плоскоглавецо. Нормалните хора измислиха електронни микроскопи преди много години.Вирус има само в кухата кратуна на лудия кон Бил Ваксината който ви плаща 30 сребърника през НПО-та да драскате глупости.Такива сте злетаци, че не сте зарибили нито един нормален човек, пълен провал. Ако аз ти бях шеф, щеше да връщат 30-те сребърника.

38

.!.

преди 3 години

Добре де, я ми кажи професор дофторе ваксината на астра зенека дето трепе всики вируси и е по-ефективна от това ако естествено съм преболедувал вируса, та тая магична ваксина ще ме спаси ли от африканския щам на вируса? Само това искам да ми кажеш! професор дофторе!!!!

37

Анонимен

преди 3 години

Скептицизмът относно т.н. ковид-ваксини се подхранва от пренебрегването на добре известни факти, свързани с ваксината срещу едрата шарка и нейния създател д-р Едуард Дженър. Преди да приложи за първи път своята ваксина, д-р Дженър провежда в продължение на 25 години наблюдения за влиянието на т.н. кравешка шарка върху хората. На второ място, той се стреми неговата ваксина да стане достъпна за колкото може повече хора без да търси лична изгода. Трето, едрата шарка върлува столетия преди Дженър...

36

Анонимен

преди 3 години

Този до колкото знам е пулмолог, а не специалист по ваксините. Има доста специалисти точно по ваксините,работили за биг фарма,които се заглушават ,но казват едни други неща.

35

36

преди 3 години

Вирусите обикновено са невидими за човешкото око, плоскоземец

34

Анонимен

преди 3 години

До 34Какво ще правим в болниците ве шаблон? Пак не си си пил хапчетата и ти се привиждат вируси.

33

Кочо

преди 3 години

Неизвестното е, дали няма да се отключат сериозни заболявания след 1,2 години. Това няма как да го развенчае който и да било, преди да минат тези 1,2 години. Дано са сигурни и ефективни, ако се докажат като такива с удоволствие ще се ваксиниран, но до тогава ще се опитам да не го правя. Аз лично. Имам над 15 ваксини и съм абсолютни за ваксините, но не и за нещо напълно неизвестни, вкарано в употреба набързо.

32

Анонимен

преди 3 години

Не се ваксинирайте, бе овце. Никой не ви кара насила. Ама после като *** по стълбите и няма легло в болницата за вас пак ли лекарите ще са ви виновни?

31

Влади

преди 3 години

Ами на, обясняват го на ***, дето все не е обяснен, обаче той пак рупа ли рупа: "не бил антиваксър, ама таквоз нещо нямало да си вкара в божествения организъм", т.е. нито частичка от обясненията не му е влязла. Такова им е нивото на 40% от материала, може би обяснението да е в текст на песен на Галена, Сто кила, Азис, тогава нещо може и да схване. Или ако кажат ,че ваксинират със Спутник, тогава без никакви разяснения ще се над.упят за инжекция.

30

До 23

преди 3 години

Те не стига че ни го натрапат ми помни ми думата че ще почнат и да тормозят и дискриминират и не ваксинираните след време ще ги заплашват и с уволнения от работните им места

29

House M.D.

преди 3 години

Другарят Симидчиев е разказал 10 анекдота, а нищо не е опровергал.Калкулаторке, продължаваш да бъркаш ваксинация с имунизация. Двете думи не са синоними.

28

отровна гад

преди 3 години

Като направят ваксините по 80-100 дозата, всички ще хукнат да се ваксинират!Сега, като са безплатни, всеки се прави на дървен философ!

27

Кочо

преди 3 години

Одобрени ваксини за Ковид няма все още. Разрешени са за ползване, има една тънка юридическа граница между двете. Освен това, не са достатъчно тествани, защото просто като време няма как да създадеш ваксина от март до септември и декември вече да си я тествал надеждно. След приключване на тестовата фаза има технологично време за обработка на данните, освен че 3 месеца и 5 хил. проби са крайно недостатъчни. Никой не го е страх от алергична реакция, тя е в първите 15 мин. при лекаря, не е опасно.

26

Анонимен

преди 3 години

До 22Много филми си гледал. Кой вирус разнасяме? Я ми дали инфо или линк, или след една година "пандемия" сме още на една жена ми каза.

25

Звъннах на 1 телефон

преди 3 години

Ей сега ще дойде *** и ще ви натрие отричащите вируса и ползата от ваксината мненията!

24

Анонимен

преди 3 години

Всички ваксини са пуснати в употреба под условие, като производителите са освободени от отговорност. До тук с митовете! Ако ваксинирането ви прави спокойни, поставете си ги. Но не принуждавайте другите със страха си да вземат решения, които нарушават спокойствието им. Склонните да се ваксинират с НОВИТЕ ваксини са по-малко, много по-малко от скептиците!

23

Анонимен

преди 3 години

До 22Тези които се инжектират с тези неща ще отделят собствени щамове на вируси. Това ще са новите чумави и трябва да се затварят в лагери.