53

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Министърът сигурно забравя че има много преболедували или заразени с коронавируса, или това не го брои за имунитет?"Много много ... колко да са много преболедувалите?

52

Дженерал Мутавчиски

преди 3 години

Да не отварят !

51

Анонимен

преди 3 години

До До 40Тя е оцеляла, други не са.

50

Анонимен

преди 3 години

Хич, ама хич не съм спокоен за вашите заведения. Ама като направихте държавата само от заведения и магазини, сега ще им берете плодовете!

49

Батко

преди 3 години

А пък ако този на снимката и другарите с мозък като на калинка, не са разбрали сега се ваксинират тези 30 %, които имаха желание да го направят преди. Останалите 70 % няма да се ваксинират и сега като свършат желаещите, какво ще правим? Поръчали 18 милиона ваксини, за кого аджеба? В България не сме повече от 6 милиона и нещо. Или пък са предвидили ваксинираните да ги завъртят още по веднъж.Датата на освобождаване от Мутрите е 04.04.2021 пред урните!

48

До 40

преди 3 години

Баба ми е на 79 години и оцеля след преболедуван Ковид,та за тази 1 година все още не мога да разбера с какво този вирус е по различен от другите?

47

Анонимен

преди 3 години

Изглежда много доволен от комисионната.

46

Играч на едро

преди 3 години

Това с "зелените коридори" и мащабната ваксинация в цяла България е единствено с цел да си подложат добре за пред ЕС , когато ги питат - ЗАЩО , АДЖЕБА , ВИЕ ОТВАРЯТЕ ЗАВЕДЕНИЯТА , А ПРИ НАС ИМА ДОРИ И ВЕЧЕРЕН ЧАС В НЯКОИ ДЪРЖАВИ ?!?! ... Но няма как да НЕ отворят , защото собствениците на заведения ( Особено на големите и печеливши заведения ... ) са техни хора и си плащат добре за да бачкат и да не бъдат притеснявани... А сега като нищо НЕ бачка. ВИСОКОПОСТАВЕНИТЕ МУТРИ ГУБЯТ ЯКО КИНТИ !!!

45

Гост

преди 3 години

Аз си пия вкъщи.Сварил съм си ракия с гарантиран произход.Мезета също има.Изобщо не ме интересува това

44

До 13

преди 3 години

Нищо чудно и моето име вече да е сред дписъжите на ваксинираните без аз да знам само и само Да лъжат педофилите и рептилите в Брюксел за да могат да бъдат спокойни че плана За унищожение на българския ДНК геном върви нормално. А нашите крадци като видяха че няма камикадзета почнахс Да фалшифицират данните както бай дъ уей фалшифицират ВСичко друго и най вече безработицата през последните 11 години че уж била 7% а тя реално сега е над 50%

43

Анонимен

преди 3 години

Аз даже съм сигурен че още в началото на лятото ще сме го постигнали колективния имунитет. Министърът сигурно забравя че има много преболедували или заразени с коронавируса, или това не го брои за имунитет?Всъщност, трябва ли да сме лекари с научни титли за да знаем, че най-добрият имунитет е от естествения вирус? Да, цената е много висока, някои хора дори умират, но е неизбежно така или иначе.И като добавим и тях, почти сме на финала.Да не съм прекален оптимист, но вижда му се края.

42

И

преди 3 години

И ще обвинят заведенията за ръста на болни.А най-много увеличение идва от гимназиите,но така или иначе трябва да отворят всичко. И всеки да си прецени риска и да носи собствена отговорност.За тези които са страхуват да не ходят никъде. А тези които не се страхуват да не мърнкат като се разболеят и няма места.

41

Koko

преди 3 години

Кви заведения бате, те срвитьорките вече избегаха да берат портокали. Кой ще разнася чаши салати на видните елюменати. Барманчетата и те ви чакат и чупят стойки и фасони, да сервират на видните масони. Ще си внасяте молдовки и до сърбия командировки. И те така баце.

40

Гошо

преди 3 години

Броят на заболелите расте, пък нека отварят.

39

Анонимен

преди 3 години

Пак ще повторя тук за да го разберат трудно схващащите тикви от ГЕРБ ! На ЕС не им пука колко ще пострада населението на България от Ковид, писна им на Европа от пр'ости решения в България, затова и Европейската комисия по пандемията се скара жестоко за разхлабване на мерките на Испания,Италия и Чехия, а към България дори не се сети да погледне ! Ти'квун никой не го взима на сериозно в Брюксел, всички го намират за един козируващ лакей без грам мозък в тиквата му !

38

Ще.ги отворят

преди 3 години

Ще ги отворят и затворят след две седмици.

37

До 13

преди 3 години

Абсолютно съм съгласен Това с уж голямото ваксинирваме е поредната ГРУБА ЛЪЖА с цел да излъжат ЕС и ДС има фалшив отзвук че тук се ваксинирвало яко за да не им спрат кранчето понеже ционистите са им поставили план с който да унищожат европейския геном но понеже българина това си го знае и Не им се поддава на опитите Да го убият не ходи да се Ваксва, а тези се усетиха и почнаха да наемат статисти от НАТФИЗ и да ги снимат че уж имало какабслхк к хората искали да се ваксват . Нищо чудно к мо

36

А няма нищо

преди 3 години

Не всички сме крякащи кръчмали - За да сме спокойни - трябва всяко заведение да стане имунизационен пункт ;-)

35

помнещ

преди 3 години

До тук добре, но нали плешивия оракул предрече ТРЕТАТА вълна да ни залее точно тези дни около 24-25.02.?!

34

Анонимен

преди 3 години

Ква хвайда като скочат пак по 2000 3000 на ден заразени и пак април месец затворени .