34

Анонимен

преди 3 години

До КлиентБаба ти живееше с 80 лева, ама не казваш колко, кокошки, мисилки и зеленчук гледаше. И мойта баба беше с такава пенсия. А социализа хич не ми го хвали, защото бяхме по-бедни от сега. А колко бяхме изостанали от света да не споменавам.

33

Анонимен

преди 3 години

2004 година- хлябьт , 0,80-0,90 стотинки о,800 грама .Средна заплата 750лв някьде.Днешно време хлябьт 0,800 гр 1,60 ст заплатата средното не надутото 950 лв.Кой е виновен.Работа и работници има и то кадьрни. Няма заплата затова хората шмекоруват да има странично нещо. Обявите за работа са за уголовно престъпление. Искат ти изповед и дани.Срещу нищо, абсюлютно. Даже благодаря и ангажимент за отговор.Заслужават си .*** .

32

Клиент

преди 3 години

До Бай СпироКажи наборе от кой магазин пазариш и аз преди малко излязох от Кауфланд вечерята за тричлено семейство и закуска за утре за малката 80 кинта без малко А и май само с мусака не може Та преди 89 баба живееше с 80 лв. Пенсия и спестяване дажеДа не говорим че готвеше мусака не химични съединения

31

Анонимен

преди 3 години

Под мъдрото ръководство на строителя на руски газопроводи това няма как да се случи в България. Дори и да се случи от баснословните печалби от руския газопровод ще бъдат компенсирани всички българи в десеторен размер.

30

отАвстралияСидней

преди 3 години

До безработния,Мога да наема някой в БГ да работи за моята компания. От доста време ми трябва някой и се се каня да пробвам как е пазара в БГ. Ти къде очакваш да "дойдеш"? До Сидней ли? Ми ела ако искаш ама си мисля че евтино ще е ако направим интервю по интернет.И като искаш работа, би ли споделил какво можеш да правиш, ако не е тайна? Трябва ми един стар проект да се реновира малко и данните да се оправят.

29

бай Спиро

преди 3 години

До 23Месото е българско от фирмен магазин на Лесидрен, млякото от фирмен магазин на българска мандра, картофите от производител в родопите...качеството е екстра, а не прокиш като едно време в живковите магазини...

28

нина

преди 3 години

петя.петя.изкара си сребърника със тази статийка.затова сме на 110 място по свобода на медиите.поне да беше влязла в някой магазин

27

Непопуярно мнение

преди 3 години

Така, така.. Аз като ви говорех преди, че всичко трябва да се вдигне двойно, за да им излезе сметката за еврото... Тежко на много хора...

26

бай поро

преди 3 години

купуам аз 10 кг картофи и ям цяла седмица. на това ли му казвате високи цени?

25

БАНко

преди 3 години

ДНЕС СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ , ТРОЙКАДЖИЯ И ЕДНОКНИЖНИК ЩЕ ГОВОРИ ЗА НОВОТО ЯДРЕНО ГОРИВО ЗА ...АЕЦ БЕЛЕНЕ !!!ЗА РАДОСТ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ !!!ПОЗОР СИ ТИКВО !!!

24

НМК

преди 3 години

Ало джурналиската.ако сега изнемогват какво са правили преди 10г с двойно по ниски пенсии и почити същите цени.ако не вярваш намери стари брошури на магазините.а бензина беше 2.70

23

Анонимен

преди 3 години

До бай СпироБайно, това че четеш какво си купил, на етикета де, не означава че си купил това което искаш. Всеки печата етикети, ама дава месо.... или пък кайма за кучета, дето е във Франция по 1 евро. Ако ти скръцне нещо, докато папкаш мусаката - не се шашкай, то тва от 2 лева е, за тва така.Картофите - е та там няма как.Кисело мляко - нишесте си взел, не е кисело мляко.Кажи на булката кат троши яйцата - белтъка ако е кат вода - замразени са били, да знаеш.Пресей и брашното - гъгрица има.

22

бай Спиро

преди 3 години

Връщам се от магазина. Ще готвя мусака. 1,2 кг. мляно месо /подчертавам мляно на щанда 50/50 телешко/свинско месо, не кайма/ 3 кг. картофи, кисело мляко, яйца, брашно лук всичко няма и 20 лв за една голяма тава. Сравнено с цени/заплати преди 89-та е няма и два лева. На това ли му казвате "високи" цени ?!?

21

Анонимен

преди 3 години

До СветозарИ??? От затвора се излиза, от гроба не се излиза :) Нещо още ще кажеш ли?

20

Анонимен

преди 3 години

Комунистите винаги са разчленявали на парчета жертвите си. Гледах вчера един филм за лагрници в Белене. Те за власт са готови да убият и баща си!

19

Анонимен

преди 3 години

До пишман летецДай. Детето ми е гладно, дай работа. Къде да дойда и кога? Дай бе човек... На мен ще си взема днес 2 кофички кисело млеко, някак ще изкарам. Дай работа, да има за детето ми. Не искам да ме гледа тъжно и неразбиращо ситуацията. Не мога да й обясня че некви хора ни затвориха и нямаме пари. Дай ми работа...

18

Анонимен

преди 3 години

Гледам колко изнемогават в Кауфланд и Лидъл, пълни догоре колички с продукти.

17

Светозар

преди 3 години

" Тате, гладна съм, защо нямаме пари?" Аз ли??? - Гърла ще прережа. Не на гражданите и те са кат мен."=================================================Ще режеш гърла, ама после в Белене - доживот. Ще съжаляваш, че си се родил.

16

Мрете

преди 3 години

Р0бе на Пекин. Вижте Пременен Китай за Китайската Лунна Нова година на 12.02.2021, а Вие се гърчете в Агония!!

15

Анонимен

преди 3 години

Ниските доходи на пенсионерите са в резултата от фалита на държавата предизвикан от Орешарски 2014 година. Тези, които гласуваха тогава за БСП и ДПС да се сърдят на себе си!