245

Анонимен

преди 3 години

Абе какво стана с къщата в Барселона и с мис ***?Изчезнаха,та се не видяха.Къщата беше обявена за продан,бутика закрит,а миската тутакси омъжена -фиктивно за един дърт ортак на Боко.Оооо времена,ооо нрави.

244

Анонимен

преди 3 години

Днес при президента бяха най отявлените противници на демокрацията у нас.Липсваше Деса,за да се оформи дуото на компрометиралите се фльорци. Избирателите от 19-ти МИР гр. Русе,със задоволство очакват 28 март,за да изхвърлят в "контейнера"т. нар. координатор на герб и неговата раница и "тежка артилерия"!

243

Анонимен

преди 3 години

Мечтата на герберастите-***,но с чекмедже и власт.

242

Анонимен

преди 3 години

Бил съм в казарма със стотици военни, е как пък един умен не запомних. Радев е абсолютно същата маймунка загубена, та той не може да говори той мънка едвам едвам. В БСТВ казаха че говори английски като Борат.

241

Тонката

преди 3 години

Междудругото аз вече го съжалявам малко Фигуранта:):):)За едни 15К на месец какви ли не унижения търпи:):):)От Бесепето му назначиха съветници комунисти къде му пишат стихотворенията и дума повече не му дават да каже.Вкъщи оная Дългата Деса и тя го съветва всеки ден,ама трае си човека,все пак е военен и са му набивали чембери по време на службата и е свикнал:):):)Фигурант та дрънка:):):)

240

Анонимен

преди 3 години

Нещастни герберунгелски тролчета,посочете ми поне един читав от ГЕРБ и ще ви платя дневната надница за троленето.Щото аз не се сещам.

239

Анонимен

преди 3 години

Радев, участваш във внушения.Ако не го осъзнаваш, да ти го кажем.Какво се случва в главата на този човек недоумявам, а се кълнях в образованите хора.Явно е от значение какво си учил.

238

Анонимен

преди 3 години

Змията хапе най-силно преди да умре.Та и с герберските *** е същото.

237

Тонката

преди 3 години

Този на снимка1 Митко Есемеса ли е?:):):):)

236

До 277

преди 3 години

Докажи го,де.Освен,че крадете като за последно и мноооооого лъжете.По примера на вожда и по негова поръчка си изливате помията върху главата на най-честния президент.Но господ бави,но не забравя.Помнете това.

235

До 278

преди 3 години

Само един поглед във вестниците и сайтовете на Пеевски е достатъчен,за да се разбере кого подкрепя ДПС.Жалки сте.

234

Анонимен

преди 3 години

За 5 стотинки не е свършил работа, а получава по 15 000 лева на месец, тоест по 500 лева на ден, и така цели 5 години.

233

До 264

преди 3 години

Аааааааа,вие работещите граждани,част от калинките на Боко ли сте?Не че съм се съмнявал,де.

232

до 268

преди 3 години

Няма как да заблудите хората. Сарая направи Радев президент с вота на ДПС, ВМРО и Марешки. 100% от вота на ДПС - 200 000 гласа на балотажа, е бил за Румен Радев.ДПС, ВМРО и Марешки са дали на Румен Радев 530 000 гласа, който нямаше да стане президент без тях.130 000 от Воля на Веселин Марешки са пуснали бюлетини за Румен Радев на втория тур. Без тях нямаше да стане президент. Сега се отказават от Радев. ДПС поиска импийчмънт преди 2 месеца. Марешки днес направи на пух и прах президента.Срам. :D

231

анономен

преди 3 години

До 268Обичате го Фигуранта всеки понеделник, като дава кинти. Безплатно любов не давате)))))))))))))))

230

До274

преди 3 години

Вярно ли бе,същият който Брои едни милиарди за построяването на един Паток и после заради същият(пАток)е пътник от власта?

229

анономен

преди 3 години

Когато и да си подаде оставката нищоправещия фигурант - все е късно

228

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 272Тик-така, но за московския *** в Президентството. Той затова бави изборите, защото ще му се подкосят краката ако ГЕРБ пак ги спечели.

227

До 267

преди 3 години

За ГЕ'Паджиите ли говориш?Колкото пъти някой е посочил грешките/меко казано/на вожда,толкова пъти последния изпада в ярост,започва да ругае и да псува.Такова поведение ли трябва да има ръководителят на една държава?За другите му "грешки" дори няма да говоря.Всички ги видяха и чуха.

226

Анонимен

преди 3 години

Как е гербухи,Часовникът Тик-Така ли неумолимо?