45

Мислете

преди 3 години

В цялата история на човечеството различията са раждали конфликтите, ето защо заедно могат да живеят в мир само хора със сходни възгледи и възприятие към света. Останалите да ходят в техния си свят. Иначе отново войни, терор, изнасилвания, грабежи и пр. неща познати от миналото.

44

Хахаха

преди 3 години

Цирк случил се тук 97.

43

Демонокрация

преди 3 години

Каква прекрасна ,промиваща мозъци статия.Дпстойна за пасквила славещ мутратаа борисОФФ!

42

Смях

преди 3 години

Антифа,БЛМ и кукуБайдън ще управляват САЩ

41

Прозрачно

преди 3 години

На това видео се вижда как полицията нарочно пуска демонстрантите. Който има глава да мисли, нека мисли.https://twitter/sugaspov/status/1346919943238000645?s=21

40

Зозо

преди 3 години

Да бе демократичен протест с оръжия и взривни устройства в джоба?!? Директен разстрел на място за такива, там жандармерията не си поплюва.

39

А ся де

преди 3 години

Шпиц отрядите на Байдън палиха цяло лято американски градове и всичко беше наред.

38

Анонимен

преди 3 години

Байдънясълия като запали целия Свят,ще търсят да целуват .!. на Тръмп!

37

Анонимен

преди 3 години

Същото и с ГРОБ ше стане март месец

36

Друг Помнещ

преди 3 години

Нека някой посочи н на госпожа кметицата на Столицата на България какво те прави когато в града ти има безредици. На шефа на жанда.мерията, специализираните звена за борба с масови безредици и министъра на вътрешните работи - също да им се посочи какво се прави, когато парламента е нападнат. Също така да им инсталират по един телевизор в едно с преводач от съответния език, както и преводач на жестомимичен език и да се осведомяват в реално время как се правят нещата.

35

До Обама

преди 3 години

Историята ще запомни сащ предизвикало повече насилие от Римската империя, както и президент с награда за мир а предизвикал 5 войни!!!! Лицемерна нещастна мънкей!

34

Зозо

преди 3 години

До Анонимен ....Да припомним че Ванга е предрекла че САЩ ще се разделят на две.....Коя Ванга, руската ли? :))))))))))))))))))) А фалита на САЩ, разпадането на ЕС и НАТО кога? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Разпадна се само СССР и без Ванга да го е предсказала :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

33

Неизбежно

преди 3 години

Палячото Чайна Байдън ще бъде наритан в памперса!

32

Анонимен

преди 3 години

Всичко е законно.Докато не са нападнали Капитолия никой не ги е убивалЩом са прекалили са получили боя си.Демокрацията не е нарушена.Комуниста Байдън спечели, но Америка загуби...

31

Чeбурашка

преди 3 години

Караянчева е достойна за шамандура.

30

Анонимен

преди 3 години

Нашият крадец и той ще свика четата подлогани кога отече март месец от власта!

29

Анонимен

преди 3 години

Американските комунисти на Шорош,Барак и Байдън ще горят в Ада!

28

Вие не разбирате ...

преди 3 години

Сакралността и свещенодействения ритуал на полицейската палка. Първият удар е припомнящ - обектът на ритуалният побой си припомня всичко за което го бият и съжалява за него и се включва разкаянието. Вторият удар е обективен-обектът на ритуалният побой осъзнава, че нищо няма да го спаси нито разкаяние нито съжаление. Третият удар е инатлив-неговата основна функция е да прекърши и последната капка инат в ритуалният обект.Четвъртият удар е разговорлив-обектът говори, не всичко, но достатъчно...

27

Друг Помнещ

преди 3 години

А нашия *** да протестира в Хага и в ООН и пред международната общност, че лошите демократи потискат народа си и не дават на мистър Тръмп свободно да упражнява властта от поста, който му е даден от суверена.

26

Чeбурашка

преди 3 години

Бойко, напред и нагоре! Асфалт, нисък външен дълг и млади овчари! Това никой никъде не го е постигнал!