34

Анонимен

преди 3 години

Декларация:1. Съгласни сме ваксината да ни навреди и дори да ни утрепе.2. Не очакваме никакви ползи.3. Ще докладваме всички вреди, които ни е нанесла ваксината, безплатно и доброволно.4. Ще оперираме за своя сметка рогата, опашките и копитата, които ще ни поникнат от безопасната ваксина.Фирма милиардер безотговорна: ПодписПострадал виновен: Подпис

33

Евро джендър и ГЕЙ

преди 3 години

Аз мойто дете в акта за раждане не съм му дал ПОЛ То е ТО ! То има полови органи ни ТО сами трябва да си каже като порастна дали е тя,той,то или квото и да еНяма да му слагам ваксина защото ТО като порастна само ще прецизни дали да си бие

32

Анонимен

преди 3 години

Каква гаранция има от стандартните ваксини ? Има хиляди деца пострадали от тях- образовай се. Каква гаранция имаш от анализа, аспирина или ибупрофена ? Никаква ...но ги гълташ като видиш зор.

31

Анонимен

преди 3 години

Като ваксинираха кучето ме предупредиха да го гледам няколко часа за алергична реакция, друго страшно е малко вероятно да се случи.

30

Анонимен

преди 3 години

Не е хазартен, а разумен. В случая ти си хазартен ходиш на ляво на дясно може да се заразиш, може да заразиш родителите си ...може да умреш... А нямаш нито ваксина, нито знаеш до колко ще пострадаш от вуриса.

29

До28

преди 3 години

"децата"са на 23 и 26!

28

Анонимен

преди 3 години

Ноктите на мургавичката?

27

Информирано съгласие

преди 3 години

3.съм съгласен да ми бъде/да бъде (ненужното се зачертава) приложена ваксина срещу COVID-19 (вписва се търговското име на ваксината). Трета точка цепи мрака и бута плочки. Излишното се зачертава. Хахаха и като зачертаеш не съм съгласен :D пак ли ще те имунизират? :DТова информирано съгласие е писано сякаш от студен по право първи курс. Чак ЕГН и адрес искат... сякаш ще си следсвен или подсъдим след това.

26

Анонимен

преди 3 години

Всички фирми по света дават гаранция, само фармацевтичните фирми и лекарите не дават никаква гаранция.

25

Анонимен

преди 3 години

"Напротив, аз и моето семейство си закупихме противогрипни ваксини и НИКАКВИ декларации не сме подписали!!"Хазартен тип си, ама защо и децата?

24

До 18-зер

преди 3 години

Напротив, аз и моето семейство си закупихме противогрипни ваксини и НИКАКВИ декларации не сме подписали!!

23

Анонимен

преди 3 години

До сега за нито една друга ваксина не са ме карали да подписвам нищо... защо е необходимо за тази?

22

A3

преди 3 години

oooooo. ama sme saglasni s wrednite i deistwija. i ako stane neshto nezabawnod a im kajem. opitmite zaicheta podpiswat li takwia neshta? s wsjako sledwashto reshenie wse poweche hora shte se otkajat da si go slojat

21

Анонимен

преди 3 години

Не пише колко ще получи пациентът при увреждане от ваксината.Този формуляр е за продължаване на експериментирането с ваксината и безплатно тестване и докладване на странични ефекти от населението.

20

Анонимен

преди 3 години

Като е толкова безвредна, защо е нужна декларация, сякаш ще те оперират. Сега наредете 240-те и всички министри и хора от властта и ги ваксинирайте.

19

Информирано съгласие

преди 3 години

2.уведомен съм, че при възникване на нежелани реакции след ваксинация следва да съобщя за появата им по всяко време на медицински специалисти или на Изпълнителната агенция по лекарствата чрез попълване на електронен формуляр за съобщаване на нежелани лекарствени реакции от немедицински лица, достъпен на следния линк: ПОСОЧЕН Е ЛИНК ЗА СВЪРЗВАНЕ. ПРЕДСТАВЕТЕ СИ АКО НЕЩО СЕ СЛУЧИ КАТО СТРАНИЧЕН ЕФЕКТ И ИЗПРАТИТЕ ПИСМО НА ЛИНКА........... КОГА ЛИ ЩЕ ГО ОТВОРЯТ? ПОЩАТА ЩЕ БЪДЕ ЗАТРУПАНА ОТ ПИСМА.

18

Спирп

преди 3 години

Колко требе си *** си поставиж недоказана в нищо ваксина, че и да се разпишеш, че си информиран?!

17

Анонимен

преди 3 години

Също така даваме съгласие при възникване на нежелани реакции след ваксинация, да изпием една студена вода и да напсуваме писмено производителя

16

зер

преди 3 години

До Доктор Сър Пичуквсъщност има такива декларации. Където работя има ваксинационни кампании за грип всяка година и изискват да подпишем такава декларация. Не е нещо ново.

15

тарантулчУ

преди 3 години

Също така даваме съгласие при възникване на нежелани реакции след ваксинация, да съобщим за появата им по всяко време на медицински специалисти или на Изпълнителната агенция по лекарствата.---------------Така и не се разбра кой ще поеме отговорноста при евентуални нежелателни и перманентни увреждания на здравето на пациента от Ваксината:Вече стана ясно, че фирмата производител "Файзер" няма да поеме никаква отговорност, означава ли това, че Българската Здравна С-*** ще поеме отговорноста?