102

Анонимен

преди 3 години

Болестта отстъпва от страх пред великите ваксини с нано-чипове за пържене на мозъци! Казват го от института Роберт Кох-Германия! Муааахахаха!

101

ЦИНИК

преди 3 години

Ич не вервайте ! Жа са мре ! Яко жа са мре !

100

Здрасти

преди 3 години

Има предсказание което казва че от София до Пловдив ще се среща по един човек. Явно се случва.

99

Ужас

преди 3 години

Помнете че се разписвате преди да ви ваксинират. Стоите след ваксинацията поне 20мин там, в случай че тръгнете да умирате.Чистката се почва от старите, ние още им трябваме за работа.

98

баба мара

преди 3 години

нищо не отстъпва това е биологична воина бил геидс каза че след 3 години идванов вирус така че не се изхвърляите с приказките и ваксините които оцелее щеразказва

97

Анонимен

преди 3 години

Ще се ваксинирате,къде ще ходите.Пени се не пени се пари сме давали.А пък ние от щаба,министъра и вожда,ще се ваксинираме като му дойде времето.

96

До 101

преди 3 години

Нищо не си разбрал. Както и са се обясни пак няма да разбереш. Шмугни се между ваксинираните и шатъп

95

Анонимен

преди 3 години

Вие разбирате ли абсурда който се случва, тия на държавна хранилка си взимат паричките всеки месец, но забраняват на останалите да работят, затварят бизнеси, и в същото време без да имаш доходи трябва да си платил всичко данаци сметки и т.. н?????????

94

Анонимен

преди 3 години

Опитаха с *** идеологията да намалят популацията на земята но не успяха,а сега е ред на план Б...измисления вирус и ваксините!!

93

Анонимен

преди 3 години

До Калеко АлекоА ти защо не обуздаваш сърбежите си поне на Коледа? Или само вашата теза може да се изказва на Коледа, но не и другата? Ето това ни чака, ако си мълчим - авторитарен режим и хора като Алеко Калеко си мечтаят за такъв... Весели празници на всички!

92

1959

преди 3 години

Тоя ***,де,рунгел кога ще го скриете да не приказва глупости и лъжи?

91

Анонимен

преди 3 години

Въпросът ми е кой ще поеме отговорност ако с някой ваксиниран се случи нещо, сигурно тогава ще кажат че ваксинираният сам си е виновен.

90

UMRELi RAKOVO B EVNU

преди 3 години

Прехода не е Започнал ! Прехода Започва с ИЗБИВAHЕ Деца и Внуци на Комунисти и Ченгета Член на БКП-ИЗБИВA се Семейството, Отнема се Имуществото ! Член на МВР-ИЗБИВA се Семейството, Отнема се Имуществото ! Член на ДС-ИЗБИВA се Семейството, Отнема се Имуществото ! Член на ДАНС-ИЗБИВA се Семейството, Отнема се Имуществото ! +6 Отговори

89

Калеко Алеко

преди 3 години

За ваксината, като за ваксината...тези които ожесточено отхвърлят всичко което не е в тон с концепциите на мангъровците, фигурантите и другите слуги на Черепа и ген.Решетников, да обуздаят сърбежите си поне на Коледа...Ще се намерят достатъчно граждани, които да се ваксинират не само в България а и по света, и това при всички положения ще даде положителен резултат...Така че вестителите на апокалиптичини теории и лоши новини, да чакат изборите през март, април или май, да верват и да се надяват

88

Анонимен

преди 3 години

Ако ваксините бяха решението на проблема, то първите един милион дози в Бг щяха да са за най-богатите, за да ваксинират себе си и семействата си и за да имат по 10 ваксини резерв... Не съм разбрал да се случва подобно нещо, а вие? ... :) ...

87

UMRQl KASKEt

преди 3 години

МВР е Престъпна Организация, Създадена от Престъпници, Гeнeрираща до ПРЕСТЪПНОСТ ! Как се Изгради Еничарския КОРПУС на МВР от Безродни, Безпризорни и Безобразовани KOПЕЛЕTА ! Постановление на МС от 10.09.1944 Узаконява Формираната Предния Ден от ПАРТИЗАНИ и КОМУНИСТИ Hародна Mилициa ! До Средата на Септември са Уволнени 30 000 от Старите Служители на Полицията, Много са Арестувани и УБИТИ !Каскетурата пусна един голям и влажен език на Шофьорчето.

86

Анонимен

преди 3 години

Препълнано било по магазините извянявай ама ,гладни ли да умрем или да чакаме боце за помощ от умрял писмо да чакаш

85

Добронамерен

преди 3 години

На политик трябва да се вярва. ...Най-сетне дойде и лъжецът. Още щом пристигна, и вратата пред него се отвори. Старият магьосник се яви на прага, поизкашля се, па рече: Зная защо си дошъл. Виж, на тебе мога да дам истината, защото ти не ще я вземеш за себе си.И като каза това, магьосникът влезе в колибата си и изнесе оттам едно златно гърне....

84

Анонимен

преди 3 години

Информирани??????? Ха-ха ха ха, тоя и вицове знаел.

83

Anonymous

преди 3 години

За това ли удължиха до Септември? Май и те нямат много вяра в това дето приказват..