278

ББ

преди 3 години

ЕС политическата класа е зависима от Русия...и слепият го вижда,политески и икономически геноцид обслужващ Путин и Русия,какво падение...какъв фашизъм се налага на Европейските Народи...недопустимо в 21 век...Ние сме Свободни Човешки Същества...Бог ни е дал животите...Освободете ни от ТВ-та,платените ви промивачи на мозъци...Водите Света към Гибел безбожници..той е по-голям от алчността и офшорките ви..Свобода или Смърт!!!

277

ББ

преди 3 години

пеете о Ана на Бойко...ми що не Радка пирадка бе...Тегре,Тигре можеше и да го кандърдисате...стар чалгаджия си е...ама март си отива и ще го съдим строго за Национално предателство...ама вие си пейте...Вето до дупка!!! Вето или БГекзит...да си правят ЕС със Албания,Македония,Сърбия и...Русия...на там вървят нещата...България не се продава!!!Ценностите на бащите създали ЕС не се подменят!!!Останалото е порнография и геноцид!!Бог да пази Кралицата и САЩ!!!Справедливост или Смърт!!!

276

Отечествен Фронт

преди 3 години

До До 138 Абе другарю сърди се на Стефан Стаболов дето докара тук една англосакска фамилия която ни докара три национални катастрофи и една гражданска война .Сърди се на великите сили който ни разпокъсаха във Ньой през 1918 година .И понеже си скаран със историята ще ти кажа че по това време във Русия бушуваше гражданска война и на нея въобще не и било грижа за македония или България .и накрая образовай се по история че си много бос по тази материя .

275

ББ

преди 3 години

БГ екзит...ЕС е несправедлив,финансиращ несправедливи каузи и мафиотски структори крепящ властта им...ЕС политиците са зависими от Путин и Русия...Бог да пази САЩ и Кралицата!!!

274

Анонимен

преди 3 години

Родоотстъпници са тия, родоотстъпници!!!

273

ББ

преди 3 години

До Makedonверно сръбо-руска ***...в България на латиница пише политическата ни класа....7 милиона Българи си държим оръжията в мазетата...плевни......България първа призна Македония за Независима Държава...членове сте на Нато благодарение на България не на Сърбия и Русия...а си прочети учебниците как лъжеш и обучаваш децата ти да мразят мойте...а си видял само добро от мен...България не се продава!!!Политиците ни....водите ни към гражданска война!!!Бож да пази България!!!

272

Отечествен Фронт

преди 3 години

До Коменданте Че Говада То пък голяма файда от този разкапан ЕС . Всичкото е долнопробна политика на САЩ срещу Русия ,това е истината .

271

Отечествен Фронт

преди 3 години

До Анонимен Ами то дотогава ще има ли ЕС питам само

270

Коко

преди 3 години

Много правилно ни го казва Човека накрая ще се окажем Източна Македония ама Тиквата вече ще е някъде........,защото няма да има какво да каже.!!!!

269

Анонимен

преди 3 години

Македонски език, смех.

268

Левтер

преди 3 години

Да ще влезете, но след като изпълните условията.

267

Анонимен

преди 3 години

- Как може да се изпише изречението "самозабравил се българин" с една дума?- Македонец!

266

Pen

преди 3 години

Ще влезете ама не се знае къде точно .... :))))

265

Ke стане

преди 3 години

след още 28 години ,дека макетата сътвориха елин-скиот сценарий

264

преживял

преди 3 години

Аз си спомням 1996 г по националната телевизия показаха някаква акумулираща печка и казаха че митницата на САЩ се чудели какво било това, а то се оказало български суперкомпютър.С ей такива неща насъскваха изгладнелите българи комунистите. Очевидно и в FUROM сега баламосват хората по същия начин.

263

Анонимен

преди 3 години

За САЩ най-добре е СМ е като част от Гърция както и България в бъдеще ще стане вероятно Румелия или гръцка Тракия след като се стопи българското население.

262

Ко

преди 3 години

Ако вие влезете като македонци, ние ще трябва да излезем.

261

Анонимен

преди 3 години

BG трябва да излезе от ЕС кaкто GB.

260

Alex2

преди 3 години

Че ще влезете ще влезете ама към 2060 г ако дотогава има ЕС !

259

Ангелов ГР

преди 3 години

Що бе, със същия успех, може да влезете в ЕС и като албанци.