231

Анонимен

преди 3 години

До Мангъра Президент ТИ НЕ СИ РАЗБРАЛ- ТОЙ САМ Е ПОЖЕЛАЛ ДА ВЛЕЗЕ В КОВИД ОТДЕЛЕНИЕТО ЗАЩОТО ВИРУСЪТ КАЗВА ТОЙ НЕ Е ОПАСЕН.

230

Анонимен

преди 3 години

До край "Кривата на смъртността според статистичиския институт от края на октомври тръгна рязко нагоре. Не е достигнала нивата от края на 2016 и началото на 2017г., но ги гони."Но моля те кажи каква епидемия или пандемия е имало тогава ми това е само преди две три четири години. Не се заяждам но не е имало тогава такъв сценарий като сега.За сметка на това много хора останахме без работа и това ще ни се отрази на здравето със сигурност а някои може да останем и без пенсии ако доживеем.

229

Анонимен

преди 3 години

"Това, че някой има пари, понеже баща му е бил в ЦК на БКП не значи..."Пич, бащата на Мангъров е зъболекар, родом от Любимец. Майка му е била началник на детско отделение в болницата в Стара Загора. Дядо му по бащина линия е бил заможен търговец, само че идва 9.9.44 и нещата се обръщат. Какъв Централен комитет те гони?А мен ме остави. Няма значение аз от какво разбирам, какво мога и от какво ме е страх. Не аз съм шеф на Ковид-Отделение и не аз съветвам, давам кураж или паникьосвам хората.

228

Анонимен

преди 3 години

ЧОВЕК С ЯВНО, ЯСНО ИЗРАЗЕНИ МЕНТАЛНИ ПРОБЛЕМИ, КАКВО ПРАВИ ТОЗИ ЧОВЕК В ЗВЕНО КЪДЕТО ТРЯБВА ДА СЕ ВЗЕМАТ СПЕШНИ МЕРКИ, А НЕ ДА ДЕМОНСТРИРА ГОТОВНОСТ ДА НАРУШАВА ВСИЧКИ ПРАВИЛА- АЗ ЛИЧНО СЕ СТРАХУВАМ ОТ НЕГО.

227

Мангъра Президент

преди 3 години

Браво Мангър с теб сме. Истината е 4е Нацистите от СС БАНКЯленд изтипосаха Мангъра наро4но в заразата с цел да го дескредитират ако може и да хване вируса и да Умре най-добре така ще имат алиби колко са били прави. Но има едно Но ако действията на Мангъра поажат подобрение в резултатите на пациентите в тази болница сравнение с останалите и той остане не заразен пъкленият план за манипулации ще бъде разкрит .

226

уважение към доцента

преди 3 години

Да така е "личните лекари са се отдръпнали от активната помощ, защото са изплашени" но за сметка на това че не помагаха получиха по един бон на месец повишение към заплатите тоест по една учителска заплата към заплатата на всеки личен лекар а пък тяхната заплата по принцип е доста по висока от средната за страната и то в пъти по висока така че вече ще ни оправят аз лично им нямам доверие и искам да се върне свободното отиване на лекар при свободно избран практикуващ обща медицина лекар.

225

Анонимен

преди 3 години

това да не е някакво реалити шоу, утре ще ни информирате и за втория му ден?

224

Анонимен

преди 3 години

Дали Мангърата има топки, тепърва ще разберем, да имаш топки значи да носиш ОТГОВОРНОСТ, не да плямпаш глупости и да критикуваш всички мерки от щаба, щото умираш да се правиш на интересен и да забавляваш публиката.

223

До 243

преди 3 години

Това, че някой има пари, понеже баща му е бил в ЦК на БКП не значи, че има акъл и знае кое е най-доброто за него, за семейството му и за народа. Както е има една приказква "Въпрос на вкус, казало кучето...."Но, какво ли очаквам от един човек, който на един дъх обяснява, че е програмист, че го е шубе, че някакви хлапета от СофтУни ще му вземат хляба и е фен на Мангъров...Толкова си можеш по всички направления, което явно е трагично малко :)

222

Анонимен

преди 3 години

До 1234Много добър пример, точно така е! То и от СПИН верно няма умрели, като им унищожи имунната система, умират дори от лека настинка!А като са унищожени кръвоносните съдове, кой може да каже кой орган ще функционира и кой не?!

221

Анонимен

преди 3 години

До Счетоводителя"Да не се окаже че доктор Менгеле е и педофил...освен ид-ди-от !"Е той си каза, че обича да работи с деца, а не с възрастни. Каквото и да значи това.

220

Анонимен

преди 3 години

"взима по 200лв за преглед..."А, не, ве, само "специалисти" от СофтУни с два курса, дето не могат да ти обяснят разликата между 32- и 64-битова машина, ще взимат по няколко хилядарки месечно, а този пич Мангъров ще ти ходи на домашни посещения, ще лекува внуците на хора от ранга на премиера (можеш да си представиш какъв е натискът, ако се издъниш) за една средна заплата? Може, ама люксембургската средна раб. заплата.

219

Анонимен

преди 3 години

До Доктор Сър ПичукКороната удря кръвоносните съдове, образуват се съсиреци и тромбози, които могат да причинят некротични поражения във всяка точка на тялото, тъй, че стига с тия простотии, бил болен от хемороиди, писали го умрял от Корона.

218

Анонимен

преди 3 години

До 1234Много ясно. Има ли някой починал от спин, аааа? Абе я ми го покажете кой е? Абе, а вие виждали ли сте спин на живо а? Кой и как е доказал, че спин има? Хората умират от разни неща и сега спин та спин? .....Така работи безмозъчието на неграмотниците.

217

1234

преди 3 години

За Мангъра и болните от СПИН не умират от вируса. Явно не подозира, че вирусната инфекция води до усложнения, от които заразените почиват...

216

ДО 219

преди 3 години

А ти имаш ли топки да се метнеш от някоя скала?Бъркаш понятието "да имаш топки" и "да нямаш капка акъл"Но, поддръжник на Мангъров, какво да очакваш... И акъл нямате, и логика нямате, и морал нямате, и срам нямате.. Едни усти сте отворили, сал нещо чакате...

215

Анонимен

преди 3 години

Тоя пелтек не го ли виждате, че е мека китка? Мячи като настъпано коте.

214

Анонимен

преди 3 години

Мангъров си направи една страхотна реклама по медиите с неговите простотии и сега взима по 200лв за преглед, сами си сметнете, колко хора преглежда един лекар на ден. Вие си мислите, че той мисли за ва, но той мисли само за собствения си джоб.

213

Анонимен

преди 3 години

До крайНищо не изопачавам. Човека нарече възрастните хора и критичните "сухи съчки". И това от ЛЕКАР ... уж.А това колко прав се оказа го виждаме тия дни. Бием Италия в пика на инфекцията при тях.

212

Анонимен

преди 3 години

Премина в обличане на защитно облекло от най висок клас, със скафандри и костюми и в ужасен страх, че ще влезе в истинско Ковид отделение. Също така поискал 5-6 памперса и ги сложил наведнъж. Същият Лангъров който щеше да си скъса дипломата ако вирусът не изчезнал след лятото. Сега кой сезон сме?