38

Анонимен

преди 3 години

Сякаш почна да ми писва. Появи се нов вид престъпление , което е по - страшно от убийството: не носене на маска. Остава и наказанието да е по - страшно.

37

Обяснено

преди 3 години

през лятото със сигурност почива, защото тогава имаше около 10 пъти по-малко заразени...-----Коронавирус SARS-2 е модификация на SARS-1 и се предава почти изключително по въздушен път, затова пък е по-малко смъртоносен. През лятото хората бяха навън и прозорците отворени, сега са вътре и концентрацията на вирусите се увеличава...СЗО поправи препоръките , но не казаха ясно, че маските не са защита от вирусите - доказателство са 1600 болни медици, всеки ден стават повече.

36

Анонимен

преди 3 години

Колко ли наивен трябва да си и да вярваш, че с това ще спре вируса. Тоест, през нощта при вечерен час, когато и мачароци няма вече на улицата-ще се ограничава вируса. Това е въпрос от областта на психиатрията.

35

Хей Лойн

преди 3 години

Браво, задобряваме!Утре под 1000 "заразени", после по 700, след това по 500..........и за празника на Премиера, да го изненадаме приятно със едноцифрена бройка "заразени".

34

Анонимен

преди 3 години

Искаш всичко да затворят, но след това ще ми папаш дедовия.

33

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 30Когато си просст няма спасение за теб!!

32

Анонимен

преди 3 години

И за какъв ... ги пускат тия статистики всеки ден? Със статистиката ще борят вируса. Или ежедневните бръщолевеници, че хората не спазвали мерките. Щом не ги спазват нека да публикуват и статистика на броя на нарушителите ежедневно. Не е трудно да става от бюлетина. И ще цъфнат лъжите и манипулациите. Освен маски и на задни... да въведат. Смешковциии.

31

Глад за вас

преди 3 години

Давайте, затворете всичко.Щом населението е толкова простто и вярва на всяка лъжа по телевизията, Значи това население Заслужава дълбоката мизерия и глад, който вече чукъ на вратата!!!Прости хора=гладни хора!

30

Анонимен

преди 3 години

Спад?!?!?Що за слабоумни заглавия?????Всички знаем че в събота и неделя се правят по-малко тестове защото лабораториите не работят.Имбецилни жмурналя сте вие !!

29

Анонимен

преди 3 години

Затварянето дава резултати, но трябва още - пълен локдаун за 45 дена. После са Коледните празници. Хайде затваряйте, че ми се ходи евтино на ски в Алпите.

28

Анонимен

преди 3 години

Ще си го преместя фара от другата страна на борда.

27

ДртПрч

преди 3 години

Истерията здраво ви е хванала в лапите си.Грип не сте ли карали? Ще покашляте, ще покашляте, пък ще ви мине. Я по-ведро! Какво сте ми оклюмали като *** пред тава с кисело зеле!

26

Анонимен

преди 3 години

То хубаво ще затворят всичко, ама пенсионерчетата, които по цял ден кибичат на компютрите и чакат само деня за пенсийката, откъде ще дойде? То вярно е добре никой да не работи, особено тия които са на държавната хранилка, даскалите и т.н Стоиш си вкъщи и чакаш в края на месеца заплатката. Да ама балъците свършват. След това ще реват, че Боко не дава.

25

Анонимен

преди 3 години

Абе не знам дали вируса почива през уйкенда, ама се оказа че през лятото със сигурност почива, защото тогава имаше около 10 пъти по-малко заразени, при положение че народа масово пътуваше напред - назад и контактите бяха много повече от сега!Днес, когато е студено и хората се събират значително по-рядко, изведнъж 10 пъти повече случаи?Как става това? Или иначе казано - използвате ли настинките и гриповете за да ги пишете ковид???

24

Анонимен

преди 3 години

Ами не го мисли! И без това не ти се отдава!

23

Анонимен

преди 3 години

Футболни мачове , дискотеки , ресторанти да се затворят ! Идва зимата и не ми се мисли

22

вирос

преди 3 години

Нищо, понеделник-вторник ще наваксаме!

21

Анонимен

преди 3 години

Никой не вярва на тези лъжи!!!

20

анонимен

преди 3 години

Браво Камелия! Запомнила си, че заразен и болен не е едно и също!

19

Gosho

преди 3 години

искам да отбележа само, че това са положителните от петък. От събота утре ще разберем. Жена ми се тества в четвъртък рано сутринта, положителния резултатът и излезе в петък в 16ч. Да попитам в статистиката за кой ден е? Тези числа отразяват картинката поне 2 дни назад. В София положението е извън контрол. Опитай те се да се тествате дори платено - час за записване след 2 дни! Достигнат е мах. капацитет за тестване. Всичко над 12-13000 тествания на ден е невъзможно.