14

Анонимен

преди 3 години

Нека стадото да се ваксинира. Така съм в безопасност. Не ми пука ако няколко овце се преселят във вечните ловни полета.

13

славянин

преди 3 години

Аргументите на днешните антиваксъри са несравнимо повече в сравнение с аргументите им отпреди 100 години, благодарение на всевъзможните нови масови болести появили се през последните 100 години!

12

Анонимен

преди 3 години

Аргументите ми са:Няма вирус, няма пандемия, Няма да нося маска, няма да се ваксинирам! Няма вирус, няма пандемия, Няма да нося маска, няма да се ваксинирам! Няма вирус, няма пандемия, Няма да нося маска, няма да се ваксинирам! Няма вирус, няма пандемия, Няма да нося маска, няма да се ваксинирам! Няма вирус, няма пандемия, Няма да нося маска, няма да се ваксинирам! Няма вирус, няма пандемия, Няма да нося маска, няма да се ваксинирам! Няма вирус, няма пандемия, Няма да нося маска, няма да се ва

11

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 10Което е дирекно нарушаване на конституцията. Престъпно насилие на държавата срещу правото на избор как да живееш.

10

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 9Аз мисля да пропусна. Никога не съм се ваксинирал против грип и опита ми показва че непосредственно след 'безплатните' имунизации там където работя поне 50% от ваксинираните се разболяват.Така че късмет. Дано оживееш . Не че е от значение.

9

Анонимен

преди 3 години

В българските детски градини, ясли и училища децата на антиваксъри не се приемат.

8

Анонимен

преди 3 години

Една ваксина за да е ефективна трябва да се изпитва ефекта и със години дорде се създаде такава ваксина вируса ще е отшумял, стига сте ни плашили със яка смърт.

7

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 4Ами ако никога в живота си не се заразиш с едра шарка ? А принудителната ваксинация има 100% доказани странични ефекти за които дори и не подозираме. Никога не съм видял някой да информира за риска при имунизация.

6

Анонимен

преди 3 години

Ние си нямаме д-р Рос,но си имаме мангъра..

5

Анонимен

преди 3 години

Почнаха тежката артилерия поръчкови материали в полза на отровните ваксини. Безсрамници.

4

Анонимен

преди 3 години

Моля да не се бърка ваксина с ваксина. Едно е ваксината срещу едра шарка, друго е срещу грип. За тази срещу грип мама истински специалист, който да ви каже, че действа. Докато има такива ваксини, хората ще се съмняват

3

Анонимен

преди 3 години

Всяки не натурален дисбаланс в организма е вреден. Ваксините са за да пълнят жобчетата на група нагли лъжци. И дори Тръмп показа правилния начин на лечение , само ако се заразиш и имаш симптоми. Но това не им е изгодно защото трябва да се работи а лекарите в по голямата си част са некадърни знахари.

2

Анонимен

преди 3 години

Ваксинирайте се бе щом сте ваксинирани няма страшно. 99% от хората няма и да разберат, че са се заразили и ще придобият стаден имунитет. Като придобият хората стаден имунитет вируса вече няма да се разпространява.

1

Анонимен

преди 3 години

С всеки изминал ден светът е една крачка по-близо до разработването на ваксина срещу коронавируса. Единствено би било добре да се уточни, че тази крачка е поне 5 години дълга. Иначе, вероятността да си настъпим връзките на обувките, и да паднем по очи е голяма