57

Анонимен

преди 3 години

До Руская свинняОбикновена завист, нали...

56

Руская свиння

преди 3 години

В сравнение с НАТО сте едни въздухари и смешници и го знаете много добре.При евентуална война, можете единствено да разчитате на изненадващ и тежък удар,койото да деморализира и уплаши противникът.Тактиката на Япония през Втората световна - мислели са си, че като унищожат Пърл Харбър,САЩ ще се напикаят и капитулират.Но само събудиха лъва. Удариха изненадащо и тежко... и бяха смазани.Който е силен, не се прави на такъв и не дрънка оръжия като хипофизното дерьмо.

55

де

преди 3 години

До diana21Животът в България е много по-добър от Путлерландия, в нашата фирма имаме двама руснаци, избягали от измисленият "рай" на фашисткото дерьмо.Защо?

54

Патриот

преди 3 години

Пропаганда писана във Фашингтон !

53

Анонимен

преди 3 години

Путин е само посредник. Русия я управляват олигарси.Явно да си стреляш в крака е славянски ЛИЦЕНЗ след като този НЕ-нормалник Гари иска да се спре Северен поток 2.Може да е нормален и просто да заработва с позицията си.

52

diana21

преди 3 години

До ЦиникХа-ха-ха...Руснаците не ни смятат за нищо! Ние сме недостойни за техния поглед, значи - една малка, бедна държавичка...Те искрено ни съжаляват!... За да намразиш някой, трябва да си засегнат, а това не може да се случи ако той е далеч под хоризонта ти...Те не се замислиха за секунда, когато през 80-те прекратиха едностранно всичките си договори с нашата страна - затова и мисля,че руснаците трябва да изплатят обезщетения по тези договори с всичките им лихви - да докажат лоялно отношение

51

Анонимен

преди 3 години

Няма да има Нато ще превземат Беларус като вкарват руснаци и подменят населението.Доказано в Крим Хонг Конг и тн.Стара тактика.

50

Циник

преди 3 години

Защо изключвате възможността Путин наистина да е падараст?Погледнете го, то му личи.Освен това, къде му е Първата дама?Парясала го.Намериха му Ирина Кабаева - и тя го паряса.При всичките му пари и власт...Има нещо съмнително, нали?

49

Тонката

преди 3 години

На 25 Септември Пиано Бар Cheers,Теа Тайрович:):):)Мазаляк:):):):)

48

Анонимен

преди 3 години

До БустанджиевСкоро Беларус в НАТО,а за Пупи - коур от слон.

47

БЪЛГАРИН

преди 3 години

До Руская свинняТе ВИНАГИ са си били "Нигерия със снегом" и ВИНАГИ ще останат.И не заради друго, а просто защото са диви и примитивни.По-далеч от такива - по-близо до цивилизацията.

46

Бустанджиев

преди 3 години

Путин прави каквото трябва обгражда се с буферни зони.Превзе Крим.Скоро и Беларус.Америиански ракти на границата не трябва да има иначе са си заминали и това ген Щаба на РА го знае много добре.

45

за една шепа долари

преди 3 години

Защо не питат Навални, коя е Мария Певчих? Защо тя е спяла заедно с него в хотелските стаи по време на пътуването в Томск, а съпругата му е била отделно от тях? Защо Мария Певчих е пътувала от Омск до Москва отделно от Навални и не е била в медицинския самолет? Защо в Москва изхвърлят от този самолет съпругата на Навални и до Берлин го придружава Мария Певчих? Защо Мария Певчих, веднага след пристигането в Берлин тръгва за Лондон, където живее? Вярно ли е, че тя е агент на МИ-6 и е връзката между британските служби и Навални? Възможно ли е тя да е вкарала в самолета бутилката за вода с новичок

44

в следващата серия

преди 3 години

В следващата серия, Навални ще се върне в Томск, където отново ще го отровят, самолетът отново ще кацне в Омск, където ще го спасят, и отново ще го закарат в Берлин, където отново ще го отровят/спасят, след което отново ще го върнат в Томск и т.н.

43

Анонимен

преди 3 години

Да сме очаквали Владимир Путин да даде всичко от себе си. Гарик, уж си гросмайстор, а с такъв немощен ход финишираш. Государят Владимир Путин само веднъж за 20 години е давал всичко от себе си - през втората половина на месец февруари 2014 г. Денем камерите го снимаха непрекъснато. Той се разхождаше, усмихваше, ръкуваше, поздравяваше и обикаляше павилионите на олимпийския "Сочи-2014", а в края на месеца колективния запад си глътна езика от удивление. Оказа се, че Крымнаш!

42

Руская свиння

преди 3 години

19 години ги управляваш, а ги докара до "Нигерия со снегом", ей *** фашистко.19 години и НАТО си прави ученията на един куршум от Москва.19 години и минимална заплата - 90 долара.19 години и първо място по алкохолизъм.19 години и първо място по самоубийства.19 години и първо място по употреба на хероин.19 години и първо място по аборти и захвърлени деца.19 години и първо място по ракови заболявания.А имаш Менделеева таблица в земята си.Ако не си пълен некадърник, аз съм подвод

41

Муфтаджииски

преди 3 години

Единствено искам да гледам война и трупова много трупове.Камиони и чували с трупове.

40

Анонимен

преди 3 години

Ибонатовците като чуят за Путин и слагат памперсите.

39

Анонимен

преди 3 години

Русия и този човек съществуват само, защото петролът още е източник на енергия. След 30 години този ще го помнят не като велик цар, а като човекът, който разграби и не реформира Русия.

38

Циник

преди 3 години

Призовавам всички български патриоти да правят като мен,намирате няколко руски форума и започвате да ги ругаете яко.На тема история, днешни дни, скапаната им държава, имперската им политика, пдерастията на Путин.... каквото се сетите.Не пропускайте да им дадете да разберат, че сте българи.Нека ни мразят мамицата им, и ние ги мразим!