342

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 427 Да , има свобода да се пише по форуми и т,.н Ама кое друго е по-различното отпреди 89та Нима сега не успяват връзкарите ,послушните , правилните хора Дори вземи и престъпниците олигарси . правилните не се закачат , а неправилните се преследват , след като години наред са били покровителствани Къде е промяната ?Вярно сега , границите са свободни и човек като не му изнася , може да си опакова куфарите и да се махне. Ама защо трябва да е така

341

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 430"Бият полицаите , бая бият . Ама не бият , тези които правят зулумите , а обикновени хора"Хохо. Палета. Не знаете как са били (после го разбрахме от разкритите документи) по тайните квартири и в Белене. Провери кой е Газдов. Има и други. А ако бяхте тръгнали да къртите павета при комунизма щчхте да работите на каменоломните за разкош. Свободата да решавате ви я дадохме в ръцете, но вие си искате ярема. При малко повече късмет току виж сте го получили и тогава жална ви ****ка.

340

БОРИСОВ

преди 3 години

ИСКАМЕ ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ И ПОЛИЦЕСЙКИ ЧАС ДО УСТАНОВЯВАНЕ НА МИР В СТРАНАТА

339

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 427 "Например това, че въпреки безобразията и беззаконието по улиците на София "протестърите" още не са в някое мазе на участъците и не ги пребиват от бой"---- Бият полицаите , бая бият . Ама не бият , тези които правят зулумите , а обикновени хора Що не задържаха вчера тези , където къртеха паветата на 2 метра пред очите имЩо пускаха хора с боеприсаси за 2 войни , а спираха обикновените хора , които искаха да се присъединят към протеста ?

338

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 428"С две думи , по цял свят протестиращите независимо за какво са комунисти , така ли ?"Не всички протестиращи излизат под командите на "червени кхмери". Не всички протестиращи протестират незаконно. Не всички протестиращи подкрепят призиви за държавен преврат и т.н. Ако не знаеш какво е комунист, значи няма какво да търсиш в такива теми.

337

Анонимен

преди 3 години

До Георгиев 419 С две думи , по цял свят протестиращите независимо за какво са комунисти , така ли ?Защото по цял свят протичат по един и същи начин - има мирни протестиращи има и такива , които са там само за безредиците Дали им се плаща, дали изповядват крайна лява или дясна идеология - те си знаят В Хонконг примерно, в Сърбия - и там ли са комунисти ? Тоест ,за да протестира човек,е комунист . Странна логика Не съм казвал ,че подкрепям *** и ултрасите на борисов .

336

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 421"А сега , какво е по-различно"Например това, че можеш да си драскаш тук, без да те намерят и да ти извият чепката ако драскаш срещу властта.Например това, че въпреки безобразията и беззаконието по улиците на София "протестърите" още не са в някое мазе на участъците и не ги пребиват от бой.И други такива разллики, които тия, които само сте чували за Комунизма, но много искате да се върне, не сте и сънували.

335

Това е положението

преди 3 години

До тиквените червенотролчета:Колкото и да пишете и колкото и да цъкате палчетата манипулативно от партийните таблетчета и лаптопи - улицата показва друга нагласа на хората.Никой нормален не харесва мутри-управници.

334

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 417"И аз не вярвам на комунистите"Тука вече те хванах в лъжа. Радев е от червеното котило и му личи на всяка крачка.Не само, че сте до*ни лицемери, ами сте и до*ни лъжци.

333

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 420 Подкуп не бих взел , нито бих предложил така съм възпитаван Мислиш че парите ще направят всеки човек щастлив , не всеки споделя това мнение Като е жив и здрав човек , има работа . Обикновеният човек не се страхува да работи

332

Анонимен

преди 3 години

Замина му имиджа на борисов и не може да се освести , в ступур е и се крие някъде "Фотограф на агенция Франс прес е ранен от полицията на протестите в София снощи. Това съобщи самата агенция в коментар на сблъсъците в антиправителствените протести у нас през изминалата вечер."Той за един имидж живее ,за едни похвали от Запада , а полицаите му вчера доста журналисти претрепаха Как ще се обяснява на шефовете си

331

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 401 А сега , какво е по-различно Цялата държава подчинена на една мутра и един псевдовундеркинд - Пеевски как се чувстват мислиш умните и кадърни хора , които не са напуснали страната Гешев ли е най-подходящия човек за ГП , защо в ГЕРБ е пълно с калинки и калинчовци -- не се итересуват от качествата на хората , а от тяхната вярност. В коя нормална държава Кирилов би станал правосъден министър не ми се изреждат хилядите примери още

330

Анонимен

преди 3 години

Защо Борисов да е виновен за корупцията в България? Ако сега те питам ти би ли взел подкуп отговорът ще е да.

329

Георгиев

преди 3 години

До предходния, който не бил комунистСигурно не си комунист щом казваш.Действията обаче на метежниците които явно подкрепяш са типични за комунистите.Затова и ти без да си го осъзнал се причисляваш в тази група.Сега разбра ли ?

328

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 416 За пандемията не е виновен ББ, и за световната криза в икономиката - не еАма за корупцията у нас - той е виновен Управлението му е стъпило само и единствено на корупция Във всеки парламент си пазарува коалиционни партньори А сидеров дори крепеше БСП +ДПС , сега - стана пудел на Борисов Катарзис , или пари преди станишев беше зло , сега със Станишев ще се взимат - пари или по линия на ЕНП и ПЕС Пеевски преди зло - сега почтен бизнесмен , обикновен депутат - при или какво

327

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 402 Ми че и аз не вярвам на комунистите А второто изобщо не разбрах , за какво не си вярвам и сам ?Добре ,не може ли да го оправите този бъг . Там където ви спускат опорките . Обяснете им ,че не всички хора , които са против мутроолигархията са комунисти . Да ви измислят нещо друго А както се вижда много от членовете на ГЕРБ са бивши комунисти , защо не коментирате този факт . И ти ли си бивш комунист ?Затова ли не си намирате кусури?

326

Анонимен

преди 3 години

Маститис политолози, социолози, помошникбанкери, "успели бизнесмени, взеха да се изказва за протеста. Управлявала ни била глупостта, българинат не търпял копупцията, Европа ни била чула...Ами че, къде бяхте толкова години, драги спецове, от своите мини камбанарии, защо не я осъдихте, а се нагаждахте към нея и градяхте кариери?Сякаш Борисов е виновен за пандемията, икономическата свет. криза, корупцията въобще, за всички злини на света.

325

Анонимен

преди 3 години

Троловете на герб са много прости и им личи отдалеч. Вероятно гълтат хапове на аванта от аптеките на Магарешки.

324

Анонимен

преди 3 години

Хайде да ги разкарват пак. 4 часа палатки през нощта и стигат.

323

Анонимен

преди 3 години

Може ли цяла Тиква да се навре в миша дупка? Нали виждате, че може!