712

Абе

преди 3 години

До До Анонимен 779Ти сигурно си отроче на някое величие от БКП.

711

Анонимен

преди 3 години

БСП е партия с над 100 години история, ще я има и след 100 години, ако се очисти от олигарси като Гергов(свинаря, дебелата *** и олигарх)..............но ГЕРБ...........скоро ще е в историята, най-вредната партия за България, заедно с ДПС!!

710

1

преди 3 години

ПЪРВО трябва БУНТ срещу Борисов да се махнат АРАБСКИТЕ маски.. Само лекари носят маски по време на операция, но ЕДНОКРАТНО... За всяка операция ползват НОВА маска.. Щото тия маски се пълнят с ВИРУСИ и ако я носиш 2-3 дни, после се разболяваш, само като я носиш тая маска..

709

До Блажко

преди 3 години

Асфалта не се яде, но ти си уникален т.ъпак като всички гербери!!!!

708

2

преди 3 години

ВТОРО, трябва да тръгнат да БУНТ срещу Борисов да закрият Агенцията за Бежанци с която турците прехвърлят хора да завземат България.. НЕ ни трябва Ограда на турската граница, щото турците прехвърлят араби през оградата чрез тая Агенция з бежанци.. Да я ЗАКРИВАТ.ТРЕТО, Трябва БУНТ срещу Борисов, да ЗАКРИЯТ или изгонят ДАЛЕЧЕ от градовете и селата турско- негърските фирми- А1, Вииваком и Емтел. ТИя РАЗБОЛЯВАТ цяла България с РАК и Левкемия, а някой дори ослепяват.

707

До Анонимен 779

преди 3 години

БСП е пария с над 100 години история, ще я има и след 100 години, ако се очисти от олигарси като Гергов(свинаря, дебелата *** и олигарх)..............но ГЕРБ...........скоро ще е в историята, най-вредната партия за България, заедно с ДПС!!!!

706

Блажко

преди 3 години

Утре ще е ден като ден. Безделниците в и около парламента ще си клечат и ще се размотават, Бойко ще отмята работа за всички ни с джипката. Нищо ново под Слънцето. Ако чакахме на триото и комунистите още щяхме да движим по селски пътища вместо по най-добрите и съвременни магистрали в цяла Европа. Благодарение лично на Бойко.

705

Анонимен

преди 3 години

Прав е президента Румен Радев....................... 100 %.................оставка за крадливите гербери, след това съд и затвор!!!!

704

Анонимен

преди 3 години

червената *** изби рибата

703

Молотов

преди 3 години

МНОГО закани от надрусаните протестърчета, много агресия. По кого ще мятате камъни бе, бо.к.л.уци пропаднали ? По кое. По полицаите които са едни от народа и ви пазят задни.ците. Най вече от нас дет искаме да ви подпалим в палатките. По сградите на държавните институции ли. Изззззмет пропаднала сте ви

702

Анонимен

преди 3 години

абе утре мутрата в кабинета ли ще му предаде оставката или в НС

701

Е хе

преди 3 години

Хе хе хе. Много ги ръзбираш мъри

700

Абе

преди 3 години

До Случаен минувачНа Гешев всичко това му е известно, както и на повечето българи, само че Конституцията е определила Президента да е с имунитет, незнайно защо. Все едно е непогрешим като Господ Бог.

699

хайде

преди 3 години

До Айде.е кака лойка си е по мазничка)))

698

Анонимен

преди 3 години

Освен това.Освен това Руменчо няма право до иска оставка на прокурор. Той по Конституция е друга власт. Оставка на прокурор може да иска единствено ВСС!

697

Айде.

преди 3 години

Пишете мЪ ***, не ми пука. Ама кака Радка не мЪ кефииии. Чао.

696

Анонимен

преди 3 години

Абе хора ако искате живота ви да е малко по-спокоен нека това да е последният президент от БСП който се избира

695

Случаен минувач

преди 3 години

На Руменчо мечтата му е да стане като Хитлер или Сталин. Ама няма качества за диктатор, завалията! Той дори Деса не може да командва! Така че - едно е да искаш, друго е да можеш, трето и четвърто - да го направиш! Нека малко Гешев да се поразрови в неговите изпълнения, как е назначил жена си на работа, и т.н., и т.н. Интересни факти ще излязат!

694

хахахаха

преди 3 години

А мале,толкова активни *** не е имало този век)))))Толко пари хвърлени на вятъра,такова драскане....И след три месеца,бай Дончо ще и измете и язък....Веднага ще има пребоядисване и слънчоглед партия)))Ето затова сме на това дередже.Без адекватна полиция,без армия,коуция и чиновническо и лекарско безхаберие.Затова таква кано Илхан Шалтера ви бият по пътищата,а братята му ви тарашат къщите и децата.*** НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА.

693

Айде.

преди 3 години

Радке, да ходим на избори, че да си намериш мястото..