42

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ...

преди 3 години

БАТАШКОТО КЛАНЕ И СТАРОЗАГОРСКОТО И СИТЕ ДРУГИ!!!

41

Анонимен

преди 3 години

До 43 Да Не дава ама ни го е дал..

40

Барселона

преди 3 години

Живата сила не е чак толкова важна,по важно е въоръжението...Китай е над милиард но СССР им разказват играта при военните действия за проблемният остров.Турските войски били опитни...и да попитаме от къде им идва опита...какви войни са имали...освен че се оакаха при Руско турската...

39

Анонимен

преди 3 години

До 48 НИВГА БРАТКО!!ДОРДЕ СИМЕОНОВ Е НА ВЛАСТ!!

38

Пенсилвания

преди 3 години

Нека мир да има.Кви войни кви 5 леваВие нормални ли сте?Гърция няма да е оставят великите сили,не я мислете.Поне това показва историята,тя винаги е галеник на който трябва да се помага.Незнам защо,нямам идея.А пък ние Българите обратно,всички ни мачкат,всички ни ненавиждат.В Гърция да те нарекат Българин е обида.А иначе по наглост и безочие не се различават и Гърция и Турция,на едно ниво са.Дори съм сигурен,че гърците ни мразят повече,за народа имам предвид,не за управниците.

37

Проблема е друг

преди 3 години

Съдбата на Турция е ясна. Ще ги върнат в 70-те години на миналия век, когато произвеждаха само дини. Проблемът е, че в момента стотици хиляди турци драпат за да докажат, че били с български корени. Ще ни залеят като скакалци.

36

Анонимен

преди 3 години

Най-хитро ще е гърците да го играят спокойно и да остават Ердоган да падне в капана, така че той да изглежда агресор.

35

Хайде, хайде

преди 3 години

Дори и ердоган в безумието си да тръгне на война, собствените му генерали ще го озаптят. Няма как да се опълчиш на Гърция, Франция, Италия и Израел едновременно. Скоро попаднах на някакъв американски военен анализ, че евентуална война ще продължи точно 6 часа. Дори няма да се стигне до пехотно разгръщане.

34

Анонимен

преди 3 години

До АнонимНО 40Тиквата не обича мира. Просто е страхлива мутра. Много страхливаА ти си много смело зад монитора ХАХАХАХАААААААААА

33

Deja Vu

преди 3 години

Оффф, защо ли тоя филм вече съм го гледал. Турците така се ежиха на Израел. Онези кротко ги предупредиха няколко пъти да не правят глупости, че ще ядат хурката. Ама то нали турчин, плоскоглаво такова, продължи да джавка. И в резултат 9 турски командоса станаха на кайма. Та така де, нека си скимтят турците. И без това в световен мащаб никой не ги приема сериозно. Все по отчетливо се чува, че Турция ще бъде разделена на три държави.

32

Анонимен

преди 3 години

Султан Ердоган е луд за връзване, но ние сме два пъти по-луди, че си нарязахме ракетите и скъсахме връзки с Русия. Балканите винаги са били буре с барут подпалвано по желание на господарите от запад.

31

Анонимен

преди 3 години

Тиквата не обича мира. Просто е страхлива мутра. Много страхлива.

30

Усещам...

преди 3 години

...че османлиите ще сърбат попарата! И Израел ке им я раздроби вряла и доста люта! Скоро! Ще!

29

!

преди 3 години

Тук май някой ще яде шамари, и при това по големите няма да са за Гърция.

28

Анонимен

преди 3 години

Турцция плаче за санкции. Не виздам защо обикновенния турчин ще плати цената... Ердо на клона

27

Хаха

преди 3 години

Турция и сега има недостиг на чужда валута, а дори и най-меките санкции ще доведат до чудовищен отлив на валута и инвестиции. Най-накрая почти импо.тентния ЕС ще има крайната дума и до военна намеса на НАТО няма да се стига.

26

Гърция ще е сама,

преди 3 години

ще бъде излъгана от големите в ЕС-Германия и Франция,може и от Италия.Ще се повтори ситуацията от ВСВ с Полша и гарантите и.Причини-в Германия има 3 млн турци-5-та колона,а Франция по брой мюсюлмани е първа в ЕС.Знаем,че тези малцинства са радикализирани,прикрити вврагове на страните гостоприемници,не се асоциират,не приемат ценностната им система.Турс. икономика работис чуждо ноу-хау и инвестиции,но фирмите-майки от запад не са готови да я срутят,ще понесат големи загуби.Какво ще прави САЩ?

25

Историята учи

преди 3 години

Когато двете най- могъщи християнски държави са на една страна земя и небе гори и реве за милост!Който гроб копае...Който нож вади...АМИН!

24

АЗ76

преди 3 години

До Ф.С.В.Паси ни продаде...атлантически клуб?! еврейски клуб.ционизма толко мноо хора затри че ти не е у памет. .проклети ционисти!

23

Писна ми от тези

преди 3 години

Ако ще се бият да започват!Кво само се джавкат.Няма цял свят само с тях да се занимава,за тях вирус и карантина няма ли?