859

Анонимен

преди 3 години

Ще го свалите другия път Трифонов е същия като другите само чака да седне и после няма махане ще ви окраде само млад безпартиен безработен скромен човек с нова партия всички други партии не стават

858

Истината 2021 7878

преди 3 години

И аз съм твърдо за Слави вече. Поне да приемат референдума, от там нататък ако не сме доволни ще го свалим лесно.

857

За кой ще гласуваш

преди 3 години

Бе неадекватник за крадливите Манолова Трифонов Божков ДБ Копейкин ли бе единствения за който си струва да гасуваш младия безпартиен премиер с харема дори няма и партия щото вместо да съберете подписи гласувате за чалгари или мафиоти ама и ти си чалгар или от тия псевдо сини ДБ или някой от другите герберастите ще ви смажат пак

856

Истината

преди 3 години

Най-масовите протести бяха през 2013, аз също бях на тях. Имаше такова усещането за голяма промяна, каквото никога не съм изпитвал(не помня протестите от 97ма). Протестирахме не срещу една партия, а срещу целия модел! Бойко подаде остава...И какво стана оттогава? Още два кабинета на ГЕРБ - Борисов 2 и Борисов 3. А после всички помним как Станишев и Местан се целуваха като двойка. Няма адекватна опозиция, която да смени Бойко, това е истината. Слави беше смачкан от ББ в собственото си шоу...

855

Анонимен

преди 3 години

Президентът не е ли в управлението?Хахаха

854

Кради пари не му ми

преди 3 години

Кради кради не му мисли, дедо Господ се е обърнал настраниии!Това е химна на религиозния свети Бойко Борисов, да се свети името му! Да нямаш други идоли освен него! Да вярваш само на този чооовееееееееееек!

853

Анонимен

преди 3 години

До КАКВО БСП БЕХа-ха-ха. За Чалгаря ли ще гласуват? Ха-ха-ха....

852

Честност до небето:)

преди 3 години

- Г-н Борисов, какви са тези пачки в шкафчето Ви?- Не съм го казвал до сега, но Радев ме снима с дрон!- Г-н Гешев, има съмнителни дела около Борисов, смятате ли да го разследвате?- За прокуратурата няма недосегаеми! Още утре ще направим акция на Радев! Аз телевизия не гледам много. Да знаете.- Г-н Гешев, говорим за Борисов, не за Радев. Ще има ли акции срещу него?!- А за Радев ли? Да - подготвяме още 2-3 акции срещу Радев. За нас няма недосегаеми!

851

Анонимен

преди 3 години

Има още много много години и мандати ББ да ви управлява БСП няма и да влезе в парламента тая крадлива партия а такива като Трифонов Манолова Нинова ДБ Копейкин Божков и тнт всички комунисти да не се надяват и те няма да влязат в парламента всички крадливи до един ще принудите народа масово да гласува за ГЕРБ само и само за да не дойде някоя от тия партии

850

Г-н Гешев,

преди 3 години

- Има данни, че Борисов си е писал съмнителни съобщения с бизнесмени!- Разбира се! Пред прокуратурата няма ненаказани! Още утре ще направя тараш в Президентството!

849

Г-н Гешев,

преди 3 години

- Искам да подам сигнал, за прокурори, които ме изнудват.- Разбира се, утре ще Ви направим обиск и ще Ви се обадим, за да ви съобщим как е минало.

848

Надписани избори

преди 3 години

са спечелени избори! Наздраве гербери!

847

Анонимен

преди 3 години

Мутромилиционерите в затвора!Долу хунтата!

846

Прокси войни

преди 3 години

Нали знаеш, че и аз имам VPN и ако реша мога да си сложа 30 плюса, а на теб 80 минуса? :)

845

Колитип

преди 3 години

Радев поне може да бъде намерен в президентството, където му е работното място.А Бойко с парите за бензин и керосин само дето ни е изхарчил, можеше да построи 12 детски градини. Уви няма... децата са на улицата.

844

330 заразени вече

преди 3 години

Палячото днес колко ли офце зарази с този псевдо протест?Грам мозък няма в кратуната си...

843

Радев е прост

преди 3 години

Но колкото и да е ***, поне прави усилие да се изразява достойно както отива на един президент. Не като Бойко, който говори като калтак, все едно че не е премиер, ами бригадир на строителни работници.

842

Електронно Гласуване

преди 3 години

Ще има ли електронно гласуване или да го чакаме в 22-ри век?! Тия ЦИК още броят изборите на тИфтери. Защо ли?Ми щото драскат, дописват списъците, манипулират... щото иначе няма да си вземат розовата банкнота от шефа. :)

841

преди 3 години

Незнам как някой харесва Радев след всичко което е направил трябва да му се търси отговорност а ББ ще има още много години да управлява тия измислени политици еднодневни ще ги стъпче както винаги

840

Севда TV

преди 3 години

Севда е забравила да плати интернета - няма друга причина цял ден да няма джипки, изкопи на магистрали, мазнещи се министри и *** и самохвалство.