35

Анонимен

преди 3 години

Ай голяма патардия за един само, ми те изпотрепаха хиляди по света и нищо що тъй.

34

Цирк сащ

преди 3 години

Нали САЩ заплашваха други държави в който терористи искат да свалят власта, да не използват насилие а те сега какво правят?!

33

Каква е разликата?

преди 3 години

Като ни показват разбитите магазини, да си спомним и за умните и красивите на Росен Плевнелиев, и да потърсим разликата.

32

бъркаш

преди 3 години

До Анонимен 24 Напротив много бели участват в протестите Гледай клипове , гледай лайвстриймове и ще видиш

31

Котки

преди 3 години

Хах, ако беше в България щеше да се окаже, че полицая не му е за първи път и преди време е удушил няколко души, за което е бил отстраняван дисциплинарно 3-4 пъти....

30

Анонимен

преди 3 години

Не говорим за конгреса.Говорим за черните престъпници.

29

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 26 Не ставай смешен " черните били най-големите престъпници "Ами тези в Белия дом ?в Конгреса ?за тях нещо На фона на техните , престъпленията на черните бледнеят

28

Анонимен

преди 3 години

До 28Не е дрогиран, а нещо не му е било добре, там в колата има и един друг с червен анцунг него що не го закопчаха ? Полицаите идват от ъгъла без да си дават зор и се насочиха направо към колата на Флойд. Много странно е всичко

27

Анонимен

преди 3 години

Навсякъде черните са сочени за най-опасните престъпници.Продават наркотици, мързелуват, стрелят по хора и ги убиват, продават оръжие, мамят, изнудват, крадат, мародерстват, сводничат, отвличат бели жени и момичета и ги изнасилват.Това е само част от профила им.

26

коригираха се

преди 3 години

До Анонимен 11След като излязоха резултатите от независимата аутопсия , официалните власти се коригираха също И при тях причината за смъртта на Джордж Флойд вече е обявена за убийство И по нашите сайтове ще го напишат в по-късно сигурно .

25

Анонимен

преди 3 години

перхидрола е mental handicap.....известен в New York. Хубавото е, че му останаха 6 месеца.

24

Анонимен

преди 3 години

До българинКой го кара да се съпротивлява и да се тръшне, когато го заведоха пред втората полицеска кола? Още колко часа трябваше да го МОЛЯТ да изпълни полицейско разпореждане? С това се дава ясен сигнал на останалите ***. Не е пострадал нормален човек, а престъпник нарушаващ правата на нормалните граждани.

23

Анонимен

преди 3 години

черните не могат да преглътнат фактите, че живеят в държава с ред, а те са най-големите престъпници.

22

Анонимен

преди 3 години

Втория човек дето е във колата него що го пуснаха, не трябваше ли да го задържат и него за свидетел и съучастник в разпространението на фалшивите пари. Нещата изобщо не са както ги представят.

21

Анонимен

преди 3 години

Няма никакъв протест.Това си е война, подпалена от черните.Черни срещу бели.

20

Анонимен

преди 3 години

На клипа се вижда колко време се бориха с него и влачи полицайте. Ако бе влязъл в първия джип доброволно, нямаше да му се случи това. Както и тук с Чората. Влачиха полицайте по съдилища и затвори заради общоизвестен наркопласьор с чичо "владика". С този шум поощряват неспазването на полицейските разпореждания. Гарантирано е, че полицайте ще са притеснени да си вършат работата и ще пострадат правата на нормалните хора.

19

Анонимен

преди 3 години

При арести умират и бели. но за тях нито дума. А черните с какво са по-специални?

18

Анонимен

преди 3 години

Протестът започна като недоволство срещу полицейщината, но плавно премина в грабене на телевизори и пиячка. Скоро ще им мине.След десетина години пак.

17

Анонимен

преди 3 години

До ЗевзекРусия официално заяви, че безредиците са вътрешна работа на Пиндостан.

16

Ф.С.В.

преди 3 години

Вчера се получи нещо интересно-МАСОВО ПОЛИЦЕЙСКИ шефове падат на колене пред Тълпата с ЦЕЛ -да я спечелят- За 5 дни те са уморени и безсилни -сега Полицаят УБИЛ Флоид -постави на колене цялата Полиция в САЩ-Тръмп както винаги неадекватен заговори как ще прати още армия и шерифи за да смачкат Тълпата-защото била Терористична групировка И КРАДЦИ.МНОГО ПОЛИЦЕЙСКИ ШЕФОВЕ -(ХЮСТЪН) КАЗАХА -ПО ДОБРЕ ДА МЪЛЧИ АКО НЕ МОЖЕ ДА КАЖЕ НЕЩО ПОЛЕЗНО В СИТУАЦИЯТА! ПРОТЕСТЪТ НЕ Е РАСОВ-А СРЕЩУ БРУТАЛНАПОЛИЦЕЙЩИ