233

El Bulgaro

преди 4 години

До Това за Мичиган еИзказваш се с непроверени факти. Тези 8 чернокожи всъщност бяха 5 *** мъже и една жена. Те не защитаваха губернаторката (бяла), а съпровождаха една черна представителка на щатското правителство в Детройт. Това стана на следващия ден и по улиците нямаше никой, никакви бели не са се разбягвали. Проверявай си нещата преди да словоблудстваш по сайтовете. Между другото, живея в САЩ от 30 г. Капиш?

232

Ха-ха

преди 4 години

Пак "Дойче веле"...Дедо Сорос удари 90-така,обаче драпа с нокти и зъби да си прокара фантасмагориите!Докога бе,Репти?

231

Драган

преди 4 години

Мда, все повече коствени признаци, че голям процент от целите на активното мероприятие "КОВИД19" е омаскаряването на Тръмп с цел не-презибирането му на идващите избори. Въпроса е нашите псведо-*** защо превеждат точно този тип "статии" - ние няма да гласуваме на Изборите в щатите т.е.ни е все тая какъв е Тръмп. Истината е че им показва среден ежедневно, и с приемането на противомаларийното хапче от 50 ст. клоето лекува "страшния вирус" както и със спирането на кранчето на престъпната СЗО

230

Христо Христов

преди 4 години

Преди да съдим човечността на Тръмп, да видим себе си.Тръмп спря полетите от Китай в края на Януари. Тръмп спря полетите от шенген на 12 Март.ек на урсула се скара в началито на Март на Австрия за граничния контрол с Италия, а на 13 Март скочи да се тръска на Тръмп, защо бил спрял полетите с шенген. ес започна да въвежда мерки чак след тази дата и започна да спира полетите от Китай втората половина на Март.Така, че от гледна точка ограничаване на пандемията Тръмп е поне две крачки пред урсула

229

Св. Ястреб Ходжа

преди 4 години

Честит ви Рамазан байрам на всички колеги във форума! Аллах да ви дари със здраве, щастие и най-важното - с акъл! Че нещо липсата му се усеща най-много!

228

Йокин

преди 4 години

Ми да бе избрал,източната посока,вместо западна.

227

Анонимен

преди 4 години

Напуснаха позорно родината и я оплюха.Сега при първата трудност оплюха и новата си родина.Предателя си остава такъв за цял живот.

226

Анонимен

преди 4 години

Анонимен лекар, точно като онова:-Мой познат чул от негов приятел , че една жена му казала еди- какво си. Я кажете Дони и Нети, какъв албум са създали, култура трябва на тази страна, а не клюки от тук и от там. Всъщност на някой дреме ли му, че тези имат нов албум ?

225

Факти

преди 4 години

Тръмп не носи маска за да не си изтрие/размаже фондьотена, като много кифли жертва здравето си за единия фейс. От многото репортажи се вижда с просто око как са се увили болничния персонал с найлони за защитно облекло, нещо куца ама няма хън-мън. Разхождаха из NY един медицински кораб, но не се разбра лекува ли, не ли. Умря доста народ, но те са масата, богатите избягаха в отдалечени и заградени имения, но нали е демокрация, всеки прави каквото може и за каквото има $$$

224

Анонимен

преди 4 години

Това са българските мрънкала и предатели навън.Отишли за мангизи и изоставили родината си на ромите...Но стане ли напечено"разбрали колко неорганизирани са американците"Не им хрумва даже ,че тази липса на организация е следствие на факта ,че и те са там и са се навлекли на САЩ.

223

Абе

преди 4 години

Ходжа,разкажи как на стария турски лешояд-баща ти,милиционерите му наместили кокалите и за това мразиш България!Разкажи как си целувал и се клел в българското знаме като войник и това е най-големия ти кошмар!

222

Анонимен

преди 4 години

Те на Виетнам лекари сега не им трябват. Виж в САЩ продължават да *** по 1500 на ден - та който е за хулене се вижда ясно от цифрите

221

Анонимен

преди 4 години

Важното е да се хули по САЩ и Тръмп непрестанно...Отиди да работиш във Виетнам като лекар, като в САЩ е кофти.

220

Мангъра с бакъра

преди 4 години

Какъв е тоз аматьор?Да пита мен,дали има заразени!Рийш...

219

Един

преди 4 години

Ходжа,може да не си трокаджия сега...ама беше.Съжалявам,че не ти разбих кривата и мазна,турска муцуна от силистренските села!

218

Гост+

преди 4 години

Веки Президент рано или късно става "маша" в ръцете на всевластната Олигархия. Това се отнася за тези, които се опитват да се правят на интересни и независими. А повечето си идват на власт чинно, без да шават. То и няма как да е иначе при (псевдо)демокрацията. Не, че Диктатурата е за предпочитана. Просто, големите и празни думи са излишни......

217

Help me Erdo

преди 4 години

The US approached Turkey earlier this month and asked to buy a large list of items, including medical masks, ventilators and gloves. Medical equipment cannot be exported unless the Turkish government agrees on an exemption.President Recep Tayyip Erdogan told President Donald Trump in a phone call on Sunday that he would issue an exemption for some of the goods the US requested, the Turkish official said.

216

Хм

преди 4 години

САЩ се моли на Турция за помощ само в халюцинациите на кратуна,на която има закачена чаалма!

215

Анонимен

преди 4 години

Щом е Дойче веле, значи всичко е лъжа и измама. Тази медия прави само провокации. Анонимен български лекар от САЩ?...

214

Хм

преди 4 години

Между безродните комунисти и новоизлюпените афропомаци отвъд Океана няма разлика.И едните,и другите изпадате в ужас от името България.