196

Вл. Вл. П....

преди 4 години

До 200 "Дори в Чечня не успяхте"Грешиш. Там приложихме съвременни методи и успяхме.Казахме на местния дерибей- може да колиш. да убиваш, да палиш, да правиш каквото искаш. Само полагаш клетва за вярност.

195

Анонимен

преди 4 години

Няма да ми е ми наричай колата трошляк. Психиатър такъв. Чак пелтеча.

194

Анонимен

преди 4 години

До 203 "какво е написано на паметника в джорджия ?"Не знам какво пише там, но на паметника в моето село пише "Ако влезеш в бостана, ще ти скъсам..." И това пророчество се сбъдна.

193

Анонимен

преди 4 години

Бил Гейтс може да е на дъното ,ама лапатя ми е се в главата.И е виновен за биндзиня . Що не става по евтин

192

Кумчев

преди 4 години

Дали 250 милиона, а колко милиарда ще спечелят?

191

Анонимен

преди 4 години

Живееш в панелка в Люлин. Работиш за 1000 лв по 12 часа на ден. Караш трошляк на 15 години/ само когато не вали/. Рокфелер, Ротшилд , Шорош , Бил и Кралцата- Рептил, те мразят и плетат заговори срещу теб.Обади се веднага на личния си психиатър.

190

майнатайм

преди 4 години

Демокрация няма ли? Или вече стана демоде в Европа след вирОса?

189

Анонимен

преди 4 години

Коприва има в междублоковото Малко опишана ама като се измие и Бил.геитс ще я рупа.

188

Анонимен

преди 4 години

Важното е, че победихме във Войната.Дори в Чечня не успяхте.

187

Анонимен

преди 4 години

До Мъск:)Вече има такива технологии,стига си питал с какво ще се захранват,те ВЕЧЕ съществуват,първо ги въведоха,за да лекуват хората,също и да се легитимират хората,но явно и за други цели - контрол над населението на цялата планета,от една шепа управляващи.Има и различни варианти,не само нанороботи,подкожно с химическа реакция или подкожна татуировка и други различни варианти.

186

Православен патриот.

преди 4 години

До 193 "Човека дарява $ 250 мил............а ва тниците слагат цистерни с квас по централните площади'Важното е, че победихме във Войната. Наздраве.

185

Анонимен

преди 4 години

До Dididзащото е трансхуманист, евгеник и е член на месианската секта хабад любавич, която вярва, че за да дойде еврейския бен давид и техния месия, трябва да се редуцира населението, да останат само избраните, и техните 500 млн роби. поинтересувай се за тази секта и връзките и с големи политици. имат клонове във всички държави и са една от най крайните апокалиптични еврейски секти. погледни и за Georgia Guidestones - каменната плоча на розенкрейцери и масони. същото е написано и там.

184

Анонимен

преди 4 години

месо не купувам изопщо от Кауфланд какъв тои бахур...За коприва не вярвам да има там те такива неща не продават

183

Да бе !

преди 4 години

Понеже е много беден, измислил начин да забогатее, като продава ваксини - що за глупости !! Много по-вероятно е просто да е имал някаква информация за това, което се върши в Китай !

182

Анонимен

преди 4 години

Този Бил е наистина голям ***. С парите които има, може да колонизира Марс или да си купи безсмъртие.Вместо това, той хвърля милиарди за да следи Дончо от Обеля.

181

Анонимен

преди 4 години

Човека дарява $ 250 мил............а ва тниците слагат цистерни с квас по централните площади.

180

Анонимен

преди 4 години

Има бас между ротшилдови рокфелерови и целта фамилия. Кой повече ще изтрепе По едителят получава всичко.

179

Тангра

преди 4 години

Защото този *** открадна чного труд за да направи уиндоус.Мръсен рептил

178

Didid

преди 4 години

Защо му е на един милиардер да харчи години наред милиони и милиарди от своите пари, да създава фондации, да организира симпозиуми и т.н. с цел да продава в бъдеще ваксини и да контролира УЖ човечеството? А не може ли да си създаде какво ще да е лекарство и пак да ни го пробута? Ще му отнеме много по-малко време и пари. Ама нали трябва да има и *** да вярват на *** конспирации.

177

Анонимен

преди 4 години

https://youtube/watch?v=hcj2fFKc_o0видеото в което казва че ваксините ще редуцират населението с 15%не забравяйте да добавите com в линка