89

ЦСКА

преди 4 години

***, когато ви казваха - умоляваме ви да си стоите в къщи и да не излизате, вие награбихте колелата и кънките и отидохте по парковете и градинките. Когато ви казваха - умоляваме ви да не пътувате за Великден вие натоварихте чаветата и отидохте на агне и пърцуца при тетка, маминка и шуранайка. Сега виновни са герб, щаба, американците, шведите, руснаците, но не и *** ви тикви прости. Заслужавате следващата мярка да бъде пълна забрана за излизане.

88

Мама Росо

преди 4 години

Всеобща карантина навън - работят САМО хранителни магазини и аптеки.Затвориха ресторанти , козметични студиа,фризьорски салони , стройтелни магазини.Пред входа на всеки магазин номерче ( определен брой хора в зависимост от квадратурата) и яко дезинфектанти.На служителите в хр.магазини им монтираха допълнително защита ( плексигласови стени).Където може се изпълнява "хоум офис" , а в предприятията маски , дистанция и стриктна хигена.В България какво се направи?Кой го спазва?

87

Анонимен

преди 4 години

Никой не попита за двата квартала под карантина. Може би щяха да ни кажат и някакви бройки от там. Защо не попитаха в Буковлък от къде се е появила заразата. А отговорът на въпроса за фурмите изкърти: за сега нуждите от екипировка са задоволени

86

Границите

преди 4 години

Заразените очевидно не са 1000, а много повече. Само заразените в чужбина и влезли в България би трябвало да са хиляди. От началото на март досега колко човека са влезли в България? Може би 600-700 хиляди или повече. От тях, ако 10% са заразени, това са 60-70 хиляди. Ако е само 1% заразени, това са 6-7 хиляди. В България те са заразили поне още 3-4 човека и смятайте колко са заразените.

85

Анонимен

преди 4 години

До АнРеално щаба може да каже всичко, което си поиска и да претендира, че това е истина.

84

Анонимен

преди 4 години

До Така ли етестът не хваща болните, а заразените.

83

Анонимен

преди 4 години

Правят се повече тестове и затова се появяват повече болни.

82

Ан

преди 4 години

Инвитро процедурите можели да чакат..А това че подготовката за тази процедура предполага няколко месечна хормонална терапия ?!?!?!? И ? Всичко това на вятъра заради щаба, на който му е по лесно да налага забрани без да изобщо да се замисли, да си мръдне мозъка.. Сбор от кол и въже, неадекватни, диктуват ни каквото им е наредено да диктуват. Днес за пръв път чухме за жертви БЕЗ придружаващ букет от болести, защото така бе наредено...

81

Анонимен

преди 4 години

Пикът ще дойде, като му дойде времето. Вервайте им!

80

Анонимен

преди 4 години

Примера от напускането на София преди Великден е показателен заманталитета и интелекта на Бай ***...Затова и мерките трябва се настроят според тези му "качества"...А сегашните мерки са смешни на фона на случващото се в САЩ,Англия, Германия, Франция, Турция и др...Стягай си мерките с време Годжи...

79

Анонимен

преди 4 години

До ???За днес не знам ама вчера са кацнали два самолета,един от Париж и един от Цюрих. Останалите са анулирани.

78

Анонимен

преди 4 години

До ??? 83летище София е затворено от 2 седмици.Сухопътните граници пропускат само ТИРове от 3 седмици.

77

Коментар

преди 4 години

Всичко е "бошлаф ," работа,казано на майчин език на скитащите наляво и надясно заразени тумби които милицията не смее да закача!

76

Анонимен

преди 4 години

Според мен ще ги докараме най-много по 100 на ден и след това ще има спад.

75

Анонимен

преди 4 години

от 85 Бийте ми минуси, папагали! Толкова сте прооости за да не можете да осмислите защо Годжито казва увеличение спрямо предния ден въпреки че числото е по- малко от вчерашното денонощие.!

74

Василев

преди 4 години

Селяни прости, докато консумирахте и пльокахте пръсти Китайския Велик Мъдър и Древен Дракон създаде Huawei 5G , и сега влизате в извънредно положение, а през това време американците трябва да създадат своя 5G и да изстрелят спътници!Животът е жесток селяни прости, живота не е само пльокане на пръсти, а трябва и да творите и създавате продукт, който ще брани икономическата ви независимост като демократично общество!Информацията е много важна в този динамичен свят, селяни прости!Джак Долф!ЦРУ!!

73

Анонимен

преди 4 години

Така е при некадърниците от ГЕРБ. Вчера по 1-2 новозаразени, днес по 40-50, утре по 400-500, а вдругиден по 4000-5000 новозаразени на ден.

72

Анонимен

преди 4 години

Мерките водят до това на хората да им отслабва имунитета и затова са и вредни.

71

Така ли е

преди 4 години

ПОВЕЧЕ ТЕСТОВА ПОВЕЧЕ БОЛНИ.БЪЛГАРИЯ Е С НАЙ МАЛКО НАПРАВЕНИ ТЕСТОВЕ ОТ ГЛАВА НА НАСЕЛЕНИЕТО.ОТ ТУК НАТАТАК ВСЯКА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ НА ЩОМ Е ХУДОЖЕСТВЕНА ИЗМИСЛИЦА.

70

Анонимен

преди 4 години

Половината от тия 1000 вече трябва да са оздравели, ама това няма кой да ни го каже...