396

Йеее

преди 4 години

До баш ДРУГАРОписал си баш битието на вожда у учителя на българския народ Геори,пардон Бойко Борисович.Мотамо.Какво работи,като цял ден е на разходки с джипката и прегръдки .Ръце в джобовете,маска на очите и по едно конграчулейшън на херо мустака.Е иведнага освобождава от длъжност поръчковият крадец-да не се набива на очи.Но не се притеснявам

395

Анонимен

преди 4 години

Когато някой пише във форума срещу ББ и правителството,веднага се появяват герберските кла-кьори и започват да критикуват президента Радев.Явно така им е наредено.Аз смятам че ГЕРБ,БСП,ДПС са три от главите на една и съща ламя.Така смятат и много от българите и пишещите тука.Така че в случая президента Радев е много извън темата.Но той поне е избран пряко от българите и като такъв трябва да бъде уважаван.Докато никой не е избирал пряко премиера и правителството,просто политически пазарлък

394

Анонимен

преди 4 години

Това са ГЕРБ,освобождавали шефа на ББР пак изгоря някой бушон та той е за Прокуратурата но Борисов десет години неговите хора ги освобождава и после ги назначава на друг доходен пост.

393

От Банско

преди 4 години

Банско не е огнище! Аз съм местен и не съм излизал от града от началото на март. Ако е вярно - до момента щеше да има стотици болни в града. В Белица тамошния кмет постави под карантина стотици, които са работили в Банско! Няма и стотици случаи и в Якоруда, Разлог, село Баня, Добринище, Места, Огняново, Филипово, Кочан, Баничан - все хора, които идват до Банско и т.н . Надявам се, че масовото тестване ще покаже, че няма болни

392

Тонката

преди 4 години

Ако сега не Бойко,а някой друг ни беше министър председател,освен коронавируса щяхме да имаме и огромна тумба бежанци:):):):)Тайпи с кеф щеше да си отвори границите и да ни наводни с талибани:):):):)Бойко обаче свърши работа и то само за 30мин.:):):)Виждат се тези неща и ги оценяме на избори:):):):)

391

Анонимен

преди 4 години

"Борисов за Радев: Виновен е по-умният!"Дааа... Затова на ББ му беше виновен Станишев, после Орешарски, сега Радев...Както сам казва: Виновен е ПО-УМНИЯТ!

390

Анонимен

преди 4 години

измислените генерали немогат да простят на истинските че са истинскибанкянския комунист мутрогенерал тръгнал да се мери с истинскитеи да плюе и да не плюе си е една дърта клюкарка като изключим краденето и гьонсуратлъка това му е основно призвание

389

Кога

преди 4 години

Дъртосвекърският ще си пуска оставката. Трябва да е преди да ние пуснал на вируса - както му е намерението. И без това никой не му вярва вече. Даже и отиващите си червени бабички.

388

Анонимен до Хан Крум

преди 4 години

Освен, че си една мисирка защитаваща най големия *** на всички времена Борисов. Мога да ти кажа, че ако спазвахме Крумовите закони цялата Герберска пасмина щеше да бъде с отрязани ръце, крака и езици, същото мога да кажа и за БСП. Така, че мисирко не всички които са възмутени от некадърното и крадливо управление на ГЕРБ са от Позитоно. Аз ти пиша от чужбина, бил той Хан Крум ти си точно това което е излизало от задните му части.

387

Чочо до 2 пъти-пфу

преди 4 години

Доколкото виждам вие съдите за хората по външните им белези , а не по способностите им . Може би според вас правителството трябва да е съставено от няколко броя Златки , Николети , Пайнерски екземпляри , няколко броя мистър България ,1-2 брая анаболни чудовища . Що се отнася до беднотията в страната -ще ви кажа , че ако червено чудовище ви е глозгало 40-50 години , за 10 години да си въобразяваш ,че ще стегнем задоволителен стандарт е мираж .

386

Анонимен

преди 4 години

след тия 75 милиона трябваше да има арестувани показно за пред телевизиятано явна са от гербавото котило и сега ще ги освободим от длъжност и ще ги скрием някаде докато отмине скандалаи естествено най-виновен е тоя дето им е разтурил завератапосяга на възможноста да се строят нови къщички в барселона или апартаменти с асансьорибезкрайно нагли алчнино народе си ги заслужава и те го знаят

385

До Хан Крум

преди 4 години

Не сещам за името на клепухият безделник от Дондуков2. Но съм сигурен , че шипченският герой вирус не го лови. За съжеление ние обикновените хора сме земни и трябва да внимаваме и да спазваме карантината.

384

Анонимен

преди 4 години

Гущерът винаги си къса опашката когато трябва да избяга от проблемите...

383

Хан Крум

преди 4 години

До ФактологиятаАми не знаеш ли, че Позитано отдавна е преименувано на ***. Все пак там пребивава централата на БСП - нормално е. До сега винаги когато са били в управлението на страната са се о.си.ра.ли тотално. Правят го най редовно и когато не са в управлението.

382

Анонимен

преди 4 години

Ако министъра,премиера,Банковия надзор твърдят че не са знаели,тогава на съд за безстопанственост и за липса на контрол от тяхна страна.Всяка сделка с държавни пари трябва да се контролира и се контролира.Камо ли за 75млн.Обратното е невъзможно.Явно ни гласят ново КТБ,нови милиони, милиарди откраднати държавни пари.И накрая никой нищо не е знаел?Пълни глупости!

381

Анонимен

преди 4 години

За освобождаването на борда на ББР едва е загатнато, между другото. Тази немаловажна новина не е отразена и в куп други иначе нпористи медии, защо ли?

380

Анонимен

преди 4 години

75 Милиона се дават на анонимна фирма разполагаща с капитал 50 хил.По принцип на подобна фирма и 100хил.лева трудно биха отпуснали банките.При нормална процедура.ББР е държавна банка.Сега ще отстранят директора и борда.Смешно.Те трябва да бъдат съдени и вкарани в затвора за дълги години,има членове в НК.А къде е Банковия надзор?И той ли не е знаел?А министъра,и той ли не е знаел,и премиера и той?Глупости,всички са знаели и са в делаверата.Обяснения за пред малки деца.Съд и затвор,оставки нагоре

379

Румбоид

преди 4 години

Вие сте прости, Боко е *** , ама аз съм най-*** Затова ще ме слушате само мен.

378

хахахаха

преди 4 години

освобождават ги и да си харчат!

377

Анонимен

преди 4 години

Във форума има само двама любители на диктатурата и режима на Тиквата.Вероятно очакват похвала и парче телешка пържола от Вожда.Все пак 5 века сме били под робство.