12

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 4 години

Ако ДЕПУТАТ е професия и работа.......................!

11

Анонимен

преди 4 години

Така е Нинова не е правилен начина на определяне на заплатите, но и вие ги подкрепяхте мълчаливо и единодушно.

10

Анонимен

преди 4 години

Добре, при други обстоятелства говореха че ги карали насила да стоят в парламента дори демонстративно го напускаха. Сега какво става? Изведнъж много им се прииска да работят. И защо така? защото както са казали , когато някой е назад ти трябва да си на терсене. БСП - то е мразено от голяма част от обществото преди заразата, а след нея мисля че и още повече. Ако не друго тази ситуация помогна на много хора да си отворят очите какво представлява политиката и в частност - тази на БСП. Това е

9

Анонимен

преди 4 години

Какво да ги мразя?! Основна заплата 4200лв. бруто, колкото на студент с 2 езика в кол център. Мизерна за София заплата. Братовчед ми в склад взима кажи-речи толкова (бруто). На студент в IT компания даваме начално повече. Но не е редно изобщо един депутат да взима каквито и да било пари, а да го прави за чест- като в Германия. Или нещо от сорта на средна заплата (1500лв.) за страната поне... А не тройно над средната. Някак си е грозно.

8

Анонимен

преди 4 години

Комиците от парламента трябва да ходят да си показват новите костюмчета,телефони,грим и чанти и си гласуваха вдигане на заплатите,Ц.Каранячева каза ще правим дарения УЖАС,Ужас.Някой се ходят с Странни костюми Марешки играе някакъв ФИЛМ.Цонев с някакви Очила от някой турски сериал.

7

аз-ът

преди 4 години

Ами да МРАЗЕНИ СА ! Когато Финансовия министър нарече маргинали хората, които няма да се домогнат до 60/40, когато 70-80 % от фирмите казват, че ще пускат в платен отпуск (пляскачи-терасаджии, ай честито ви моренце сега ), когато хората се чудят как да вържат двата края - е те в този момент тия чантаджии да си вдигнат заплатите - и да ми кажа оная - ама то а да може да даваме повече - Е НАГЛО Е И Е ОМРАЗНО. ДА.

6

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

как народа да ги обича като те са без емпатия към народа и са срещу народа

5

Устафка!

преди 4 години

Средно брутно възнаграждение, по закон, си е доста разтегливо понятие, особено когато се прави от услужлива институция като НСИ.

4

Анонимен

преди 4 години

Рибата се вмирисва откъм депутатите.

3

Анонимен

преди 4 години

За някои кризата е нещастие за други възможност. За БСП е възможност да политиканстват за сметка живота и здравето на нацията.

2

Анонимен

преди 4 години

Браво на ***!

1

Анонимен

преди 4 години

И има защо.