26

ЗАЩО ????!!

преди 4 години

Защо, когато населението се топи ( емиграция и отрицателен прираст), депутатите са все 240???? ЗАЩО ????? Кой толкова представят " народните представители" ????? И пред кого ??????? А резултатите са видими....в повечето сфери в Бе Ге....

25

До 16

преди 4 години

По принцип, още утре минималната може да е 1600 лева и средната бързо да скочи до 2500 средно. Да, ама нашите бизнесмени изнасят стока, знаеш ли че близо 80% от българското производство се изнася за чужбина? Това важи и за земеделските стоки. Това защо ти го казвам? Еми, защото като са ни ниски заплатите, продуктите ни за износ са по-евтини. Тоест нашите бизнесмени ще имат по-голяма печалба. Никой няма кяр ние да имаме високи заплати, ние сме производители а не консуматори.

24

Анонимен

преди 4 години

Държавата е абдикирала. Цари хаос, брутален произвол и превишаване на правата на репресивния апарат на режима на пожарникаря.

23

Анонимен

преди 4 години

Това е организирано е от ГЕРБ щото сега на Тиквения Тлъстак една оставка ще му дойде дюшеш ,коронавирус,бежанци на границата,водна криза,Здравна каса във фалит,НОЙ във фалит,изпуснати съпартийци които крадат като за последно защото им е разрешено,унищожено образование липса на сигурност .......................политиката на ГЕРБ се оказа пагубна.

22

Тони

преди 4 години

За какъв протест на медицински сестри се пише и говори по всички медии? Окпиралите НС са 6 жени, едната уж медицинска сестра....която "защитавала интересите на колежките си", а манолова, нинова, йоло и полфриман ръкопляскат, обвиняват и искат, искат. Стига сте искали, какво сте направили за България? Да очаквам ли скоро нинова, манолова и & да изкарат на протест, с опит за преврат, труженичките от магистралите овързани с бомби?? Те от БСП имот опит, дори църква взривиха... Срам!

21

Е, демокрация....

преди 4 години

Ок. На кой не е ясно,че този сор.оски политически модел е за кражби и поробване????? Трябва ВНС, и май - вероятно президентска република. Айде чао.

20

Анонимен

преди 4 години

Интересно е как казаното от Дариткова е превърнато в заглавие, сякаш е някаъв факт, а не изказано предположение.

19

Анонимен

преди 4 години

Прозорецът като ръба на пропаст. Пет жени и власт, която разчиства сметки

18

Мая

преди 4 години

от едно котило са...хвани единия, удари другия...само циркове и панаири...

17

Анонимен

преди 4 години

Май някои хора са паникьосани яко

16

Реалист

преди 4 години

Не само сестрите, почти всички други професии трябва да скочат и да поискат нормално заплащане за труда си. Може ли да се приема за нормална, заплата от под 2600 лева в днешно време, а над 2600 лева са заплатите на 3,4% от хората на заплата в България.

15

Анонимен

преди 4 години

А бе, акуд! Какво е това "шеВа"???

14

Анонимен

преди 4 години

Простотията в БСП няма край.БСП предаде българите щом не успя да измести тази просташка власт.А не я измества защото ГЕРБ са копие на БСП,но с евроценз.

13

акуд

преди 4 години

нинова да не бръщолеви глупости. шева на нсо е назначен от радев

12

Анонимен

преди 4 години

Порусначената партия БСП и русофилката Манолова вместо да яхат протести, трябва да се борят да отпаднат санциите за велика Русия, защото там им е силата на социалистите да *** за родината си Русия.

11

Фалшива новина

преди 4 години

Поредната фалшива новина излязла от устата на Дариткова, а добре се знае, че ГЕРБ винаги лъжат. Проблемът е в некадърното и корумпирано управление на ГЕРБ, а не БСП, Мая Манолова или Нинова.

10

4444

преди 4 години

а бе парите на сестрите са в Барселона.и бутика на централната улица дето скоростно го затвориха.

9

Бау

преди 4 години

Манолова не кара ли вече такси ве?

8

Реалист

преди 4 години

До 1. А ти какво предлагаш? Да дойде *** и да им даде по 3000. То във всяка ситуация и във всяка държава си има някакви правила и ограничения. Нали след тях ще скочат 100 други професии да искат повече?

7

Анонимен

преди 4 години

Всичко е толкова лесно обяснимо... Червените негодници от БСП просто свършиха паричките в черните касички, в официалната също-затова се опитват всячески да гътнат правителството, за да може в мътните месеци на евентуално служебно правителство, което ще назначи летящият *** без грам мозък в кратуната-*** Радеф- да крадат на воля и да си напълнят джобчетата отново с милиони! Вече започнаха да ипотекират дарени им партийни имоти, но кинтите на стигат. Трябват 3,5 млн.лв, а банките не са луди