31

Анонимен

преди 4 години

До 20От собствения ти коментар личи, че не си освободен, а си станал *** на "освободителите" си, губвейки напълно българското си самосъзнание.Това състояние е от компетенцията на медицината.

30

Loyko

преди 4 години

Ала-бала...Русофилски прочит...

29

Анонимен

преди 4 години

Този мир няма да трае дълго. Поредното примирие преди следващия сблъсък.

28

Анонимен

преди 4 години

Путин е надеждата на кюрди и сирийци да се освободят след като САЩ ги предадоха на турския палач.

27

до 25

преди 4 години

Те тия са толкова украинци, колкото и тия дето се бият в Украйна са "донбасци" или "новоросийци". Русия е агресора и това е факт. Няма друга държава в Европа, която в последните 70 години да е анексирала територии на съседка. А Крим си личи от статията колко е руски - на 200 години.

26

Анонимен

преди 4 години

Божкееееее, какви простотии вълнуват хората, статуи-матуи, преднамерености - УЖАС!

25

СЛАВА РОДУ!!!

преди 4 години

Нормално, тези земи още принадлижат на славяните, не на византийците или османците!

24

Анонимен

преди 4 години

До Слава на РусияНай-великата в какво?

23

Бойко Борисов

преди 4 години

Барцилона е Моята Любов!

22

dali e taka

преди 4 години

До мъчители244 000 германци не мислят като теб , също 142 000 американци А да не говорим за 2 650 000 украинци , а уж Русия била агресора в УкрайнаВсе едно навремето като сме били под турско робство , българи да са бягали в османската империя

21

Анонимен

преди 4 години

Крим е подчинен на османците между 1475 - 1774 г. , т.е. 300 години.Руски е от около 240 г. Даже е бил в Стара Велика България за някакъв период.Но някои твърдят, че "винаги" е бил руски.

20

Анонимен

преди 4 години

И двамата са едни смешници, като скелети от музей с техните мечти за възраждането на исторически провалили се империи, живеят си още в 19 век

19

До историк

преди 4 години

Какво прави русофилите продажници според мнението ти? Какво са продали? Това че Русия освободи Родината ни от турско иго ли??? Да , Русия ни освободи! Значи съм русофил? Не, Америка ни освободи - значи съм русофоб? А сега ***, кажи коя е истината!!!

18

Анонимен

преди 4 години

Турчина няма място в България и в Сирия. Като иска да патрулира има си Анкара и там ще обикаля.

17

Анонимен

преди 4 години

А в Барцелона всичко е сокойно!

16

999

преди 4 години

АКО НАПРАВИТЕ СПРАВКА С ДРУГИ СНИМКИ ОТ ПОСЕЩЕНИЯ НА ДРУГИ ЛИДЕРИ - ЩЕ ВИДИТЕ ЧЕ ТЕЗИ СКУЛПТОРИ ВИНАГИ СА СИ БИЛИ ТАМ !НАМЕК - НЯМА !ТЪРСИТЕ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ !А ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО ПРОИЗВЕДЕНИЕТО НА ИЗКУСТВОТО ОЗАГЛАВЕНО "ПРЕМИНАВАНЕТО НА БАЛКАНИТЕ" - Е ПО-СЕРИОЗЕН НАМЕК КЪМ БЪЛГАРИТЕ, ЧЕ ТОВА НЕ Е БИЛО РУСКО-ТУРСКАТА ОСВОБОДИТЕЛНА ВОЙНА, А СИ Е БИЛО ВОЙНА ЗА БОСФОРА! ЗА ЗАГУБАТА НА ТАЗИ ВОЙНА - СТЕ ПЛАЩАЛИ ДАНЪК ГОДИНИ НАРЕД НА СССР !

15

Анонимен

преди 4 години

Путин най-нагло излъга Ердоган, че руските мародери в Сирия не са знаели къде са се намирали 34'те убити турски войници преди да ги бомбардират.Разбира се, че Ердоган не му повярва нито дума.Това е само още един пример защо руския Гулаг се нарича империя на Злото.

14

Съветски ГЕНЕРАЛ

преди 4 години

Ще възобновяваме отново ВЕЛИКАТА СИЛА - СССР !!!!! Само че този път към нея ще включим освен всички наши Бивши Републики..... И Турция ..... И Великобритания ...... И Германия .... И Франция - ако Макарон ни се помоли обаче ! ..... Веднага ще ликвидираме "КОРОНАТА" ..... И повече няма да чуете за КОРОНА ВИРУС !!!!! ..... По хубаво и красиво нещо от идеята за ЧИСТ КОМУНИЗЪМ И РАВНОПРАВИЕ - няма !!!!! .... Този път ще я постигнем !!!!! .... СЪЮЗ НЕРУШИМИЙ !!!!!! .....

13

Анонимен

преди 4 години

Единия е само диктатор, другия е император !Не император, а султан :)

12

Анонимен

преди 4 години

Кой на кого казва Аго, и на кого му статва драго?