213

баба мара

преди 4 години

това момче ако има чест и достоинство на секундата да си подава оставкатагаврата беше огромна

212

Анонимен

преди 4 години

Баце...много ме изкефи,ако и така се разправиш с Медната и Горанов дето ще вдигат данъците на имотите и максим.осигурителен доход ,ще те обичам до живот!

211

Анонимен

преди 4 години

Тиквата говори и действа като че все още е в СИК

210

1

преди 4 години

До РУМЕО се завръща,типичен *** си ти,за какво им е *** на съседите,икономика ли имаме,или индустрия,завладяват се територии,на други държави ,които имат,нещо за вземане,твоите любимци,хамериканците,защо мислиш воюват в близкия изток,да те светна,там има Петрол,а ти освен ,едни скъсани ***,какво имаш.

209

Винету

преди 4 години

Другите хора в държавата как плащат винетки между населените места като и те гласуват за общински кметове?Означава ли,че само те са хора и те могат да излизат само по улиците?

208

Анонимен

преди 4 години

Грозно, невъзпитано, мутренско държание.

207

ПроСоТо

преди 4 години

До Назначавашче "ВАЛИЯТА" подбира държанките си от Харема "ПО СВОЙ ОБРАЗ И ПОДОБИЕ",ти какво искаш?

206

1

преди 4 години

Вземете му бухалката,на този индивид,може да направи,някоя беля.

205

Зозо

преди 4 години

Да добавя, Боко се страхува от протести в София. Дупе дава да няма протести в София. Ако са в страната не е проблем, малко са хората там.

204

Зозо

преди 4 години

Ако от 01,07,2020г. вдигнат тока за бита с 20%, както се говори, Боко е пътник. Отделно данъчни на всеки ъгъл, запечатват наред дребни кръчми....

203

РУМЕО се завръща

преди 4 години

Премиерът иска да има контрол и ред в държавата.България трябва да е със силни институций, иначе ще бъдем пометени от съседите ни.

202

Назначаваш

преди 4 години

*** на местата за професионалисти и получаваш нескопосан цирк. След 10 години всички разбират, че системите са напълно разкапани.

201

ПроСоТо

преди 4 години

леле!..Не го е напуснал мутринския му манталитет!..Все пак добре,че само със закани е минал тоя път,а не е извадил бухалката.."Как може да ми изкарвате хората на улицата заради некаква глупост"...Хареса ли ви?-Разберете:-УМИРА ОТ СТРАХ тоя бабаит да не излезнат хората на улиците!!ТОВА е слабото му място и ако искате НАИСТИНА да се отървете от тая напаст,ИЗЛЕЗТЕ НА УЛИЦАТА!!!Това е съвсем демократично,ЛЕГАЛНО и РАЗРЕШЕНО от Конституцията...или излезте,или замълчете завинаги!

200

Анонимен

преди 4 години

Стари СИКаджийски номера и заплахи.А тоя *** от АПИ дали е отишъл да вика по селата като глашатай?Ха,ха,.ха!На такова унижение не бих се подложил.Тия за едната аванта са готови и в краката му да пълзят.

199

ШЕФА НА АПИ

преди 4 години

ако беше мъж на място щеше да му го върне директно в лицето, че е виноивен ЛИЧНО ТИКВАТА и ГЕРБ че не са прехвърлили тези пътища към общината, пък гласуват за ФАНДЪШКА, но понеже е КАЛИНКА назначена по партийна линия подви опашка и наведе глава. СРАМ. Тия в ГЕРБ даже нямат грам лично достойнство. Затова ТИКВАТА слага само КАЛИНКИ и БУШОНИ. Да се прави на мъж пред тях. С РАДЕВ номера не мина и сега не смее да се появи на едно място с него. На снимки с ПРЕЗИДЕНТА изглежда като мишка. Ясно нали

198

Избирател

преди 4 години

Не виждам нищо лошо в това жителите на градовете около София да си плащат винетките. Има правила, и те са за всички! А не любимото "искаме да има правила и да се спазват, ама за нас да не важат"! Защо, това шосе от небето ли падна, кой го поддържа? Общински път се поддържа от общински данъци. Ако не е общински, който кара по него, той да плаща! Ако ли не - тогава да важи и за Плводив, Варна и т.н., а не само за "бедните" панчеревци с вилите като прогимназии! А Бойко се изложи яко!

197

Анонимен

преди 4 години

Хе-хе баце гневен досущ като поговорката "царя дава, пъдаря не дава" излиза, че вече и неговите калинки не го бръснат за с..ва.

196

аз-ът

преди 4 години

До аз-ътБанкя си е част от София и то много отдавана, много преди ББ----Сега го проверих, прав си , не знаех.

195

Анонимен

преди 4 години

Тиквата е пътник ,тепърва има много да се задъхва

194

Анонимен

преди 4 години

Каквото каже генералният секретар на партията...