63

Анонимен

преди 4 години

До: ИстинатаТи вярваш ли на глупостите които си написал ?

62

Анонимен

преди 4 години

Дали не са искали освобождаването на Божков, ще разберем ако го върнат на България.Горното заглавие да се чете: Не сме искали освобождаването на Божков, за да не бъде екстрадиран за България !

61

Истината

преди 4 години

До rusnakЕто какво мисля аз Путин е убиец, бандит и продукт на КГБ, който се опитва да използва всяка ситуация в своя полза. Всички ние разбираме кой и какъв е Путин. Ние трябва да се върнем към концепцията на Рейгън: Мир с помощта на силата. Защото единственият език, който разбира Путин е езикът на силата.Джон Маккейн

60

Анонимен

преди 4 години

Лично Путин заедно с Лавров и Шойгу са летели екстремно до емирствата, за да освободят Божков. В замяна са обещали да изтеглят обратно продадените ракети с300 на иран и сирия

59

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

59"Какво би им предложил той"... - абе ти глупав ли си или да... - чувал ли си за финикийски знаци...

58

Анонимен

преди 4 години

Единствено болното въображение на заместник-председателя на Народното събрание Симеонов, умножено по ниското ниво на неговата компетентност, може да включи в дневния ред на двама толкова уважавани лидери въпрос за българския предприемач. Да, изостряне на състоянието не според сезона", имайки предвид известната теория, че психичните заболявания се изострят през пролетта.

57

Анонимен

преди 4 години

Глупците наистина не знаят, че в много случаи престараването води до обратния резултат! Питам, този с черкезката физиономия, който дърпа турски старици, кой му разрешава да говори от мое име? Аз не разрешавам да ме резили пред цял свят!Вън от зампредседателското място! И без това си имаме толкова негодна женица за председател! Спомнете си плача по "невинните главорези" на 1 февруари!

56

Анонимен

преди 4 години

Кремъл трови техните предатели дори когато са в чужбина, а на русофилските шпиони в България дава медал "дружба" за вярна служба с имунитет на руски поданик !

55

rusnak

преди 4 години

Не мога да ви разбера вас българите, защо така сте луднали по Путин

54

Анонимен

преди 4 години

Раша е гласувала вчера и в съвета за сигурност на ООН Божков да бъде пуснат и е наложила вето над екстрадицията

53

възрастен

преди 4 години

ЯСНО Е !!! ВСИЧКИ ЗНАЕТЕ ВСИЧКО! ЦЯЛАТА ИСТИНА ! БРАВО ГУГЪЛ ПОКОЛЕНИЕ1.........НАЙ СТРАШНО Е КОГАТО ПОЛУГРАМОТНИ И ПОЛУИНФОРМИРАНИ НЕ СЪВСЕМ ПОРАСТНАЛИ ЛЮДЕ,,С,, ОГРОМНИ ЕКСПЕРТНИ ПОЗНАНИЯ",КАКВИТО ВСЪЩНОСТ НЕ ПРИТЕЖАВАТ ГОВОРЯТ БЕЗАПЕЛАЦИОННО КАТО ПОСЛЕДНА ИНСТАНЦИЯ. Смешни сте бе момчета пъпчиви,виртуалният и реалният живот са съвсем различни... В реалният живот е така....Някой от обвинените в Нюрнбергският процес,да се е признал за виновен!?

52

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

52Всеки, който краде от хазната и застрашава социалния мир в страната... - е интересен за ***...

51

Анонимен

преди 4 години

До ДокторКажи защо Божков би бил интересен за руското разузнаване. Един разумен аргумент кажете,зе да обясните твърденията на Симеонов.

50

пияница мистик

преди 4 години

Съветски кoлхозник като ти каже "Добър ден", гледай къде е Слънцето

49

Доктор

преди 4 години

Не е болно въображението на Симеонов , другаре ! Вашето въображение е болно - май само вие , другаре, сте с коронавируса - никой не ви вярва, а вие искате да завземате власт с преврат ! И то преврат воден от гъбата Радеф ! Еми, болни сте , другаре ! Най-много да ви ярестува Гешев за държавна измяна !!! Вече има кой да гледа тези работи ! Ще ядете яката хурка , че и дебел ще ви го вкараме на преврата ! Говедата си остават ***, няма значение какви постове заемат !

48

Чебурашка

преди 4 години

Валерката натри кагебистката муцуна на цигарения поп Киро Гундяев, ще натрие и на говорителчето на руското разузнаване. А петоколонниците да се съобразяват със Симеонов, че да не се заеме и с тях!

47

Анонимен

преди 4 години

До Bad CompanyНякак си много неестествено е присъствието на американски *** като теб,а нена руски.

46

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Скочат ли *** като ужилени... - значи лъжат... - това е ясно като бял ден... - то, освен рушофилията има ли кой да им вярва...

45

Bad Company

преди 4 години

Те , руснаците, винаги истината казват! И не се месят в чуждите държави само дето тук гъмжи от руски ***!

44

F5

преди 4 години

Някой глу.пак разпространява слуха че в Студентски град имало някакъв Марко, когото са заклали и възкръснал, но това са глу.пости, било е филм и глинен манекен, тези които са си подхвърляли главата знаят че тя е била много лека като от глина!