288

Циник до 327

преди 4 години

Прегредай се - шизакНе се лекува, *** поне да не падаш на една страна другарю

287

Анонимен

преди 4 години

До АнонименГърция не е окупирана от Хитлер,тя е с италианските фашисти и нацистите,те са били фашистка държава,а не жертва на фашистите.И до днес наследниците на гръцките фашисти са най-богати в Гърция.

286

Граждански Порядки

преди 4 години

Ако един паметник трябва да бъде премахнат, има си надлежен ред. Така например мавзолеят на Г. Димитров освободи мястото на пл. Княз Александър I за един удобен паркинг , но с решение на Народното Събрание. Ама това е реда . Не може всеки *** като му скимне и еднолично да взема решение кой паметник става и кой - не. А други няколко *** да го насърчават из коментарите. Туй е очевидно.

285

До Циник

преди 4 години

Това ви е на вас *** маниера: цинични, агресивни, пpoсти...

284

Анонимен

преди 4 години

После ще поплача за нослето на Альоша, че сега имам малко работа.

283

Циник до 322

преди 4 години

Селянино *** - каквото повикало - такова се обадило!Едва ви бутаха през РАБФАК - а...Интелектуалци се извъдихте"Тази година - завод за полупроводници... Догодина за цели!По една права лопата - да не се мъчите

282

Ай сиктир

преди 4 години

Окупатори - престъпници! Откраднали на хората кокошките и ракията, напили са се и са си счупили носовете сами.

281

Анонимен

преди 4 години

Само дето едните стихове са писани преди другите, приятелю. Русофилията на дяда Вазов се по изпарява в един момент...

280

До Циник

преди 4 години

Ето това ви е на вас пролетариата възпитанието, само гадости и обиди пишете. Ето затова вашият социализъм не успя и беше изхвърлен на бунището. Липсват ти първите 7.

279

Анонимен

преди 4 години

До 301Гърция е окупирана от Хитлер, а България е била съюзник, така, че гръцките партизани се борят срещу окупатор, а в България русофилите-комунисти се борят да бъдеме окупирани от Русия

278

Анонимен

преди 4 години

Как ще няма общо с комунистите бе, даже го рекламираха като първото антифашистко въстание в света.

277

Анонимен

преди 4 години

Защо ни занимавате с глупости?! Какво ме интересува някакъв смотан камънак на ***? И без това тези грозни монументи се ползват за клозети, голяма работа, че някакъв нос бил счупен. Има много по-важни неща в държавата и по света, тея не ни интересуват.

276

Циник до 316

преди 4 години

Оооо.. Селянин ***... Още ли ходиш по голяма нужда в двора?Още ли се бършеш с нарязано Разбойническо дело?

275

Смехурко

преди 4 години

Костница бил - на онези 30 солдата, дето убиха пазача на гара Бургас и изпиха цистерната с метилов спирт на Вермахта. Мухаааааа

274

До Циник

преди 4 години

Оооо, къде си бе пролетарии...Гледам на Радой се отваряш нещо, откога?

273

Анонимен

преди 4 години

До АнонименСептемврийското възстание през 1923г. няма НИЩО общо с комунистите,те не участват в това възстание,но те отмъщават на убийците,след което са убити по жесток начин от нацистите след ВСВ.

272

Анонимен

преди 4 години

Отговарям:Защото беше сметнат за неуместен и си го прибраха.Руснаците обаче нямат толкова съвест, че да си приберат *** и Альошата.

271

Анонимен

преди 4 години

До 300Всеизвестно е че хората на изкуството с непоправими наивници, емоционални и радикални !Може и да цитираш и Иван Вазов от 1878 година и от 1916 година.Младия Вазов е възторжен русофил, а късния, мъдрия Вазов е разочарования поет от руската агресия срещу България.

270

Циник

преди 4 години

Къде ми са коментарите?Недовършените *** - още решавате, какво може, и какво не може...

269

Анонимен

преди 4 години

Щото Смирненски не е доживял да види какво е станало 1944 г.Заблудени интелектуалци между войните е имало доста, ама не са знаели ни за ГУЛаг, ни за потушаването на Тамбовското въстание, ни за Голодомора.