183

Анонимен

преди 4 години

Сидеров реве с крокодилски сълзи под тая новина, защото за него няма да има руски медал в тоя живот.

182

Наистина гадост

преди 4 години

НИСТИНА , НЯМА ТАКАВА ДУПЕДАВСКА ДЪРЖАВА!НЕ ИСКАМ ДА СЪМ БЪЛГАРИН!СРАМ МЕ Е ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ПРОСТОТИИ И ПРОДАЖНИЦИТИ !КОЙ ЗАПАДЕН ПОЛИТИК , НИ Е ОТПРАВЯЛ ТАКАВА ЗАКАНА??!!!КАЖЕТЕ КОЙ????!!!!!!ТОВА ВЕЧЕ МИНАВА ВСЯКАКВИ НОРМАЛНИ ГРАНИЦИ!ТОВА Е ЧИСТА РУСКА ГАДОСТ И ПРОВОКАЦИЯ!!!

181

Анонимен

преди 4 години

Бре тук под тази статия са се събрали всичките платени сороски *** като мухи на лай но.Споко бе, стига сте бръмчали, двама трима mentaly ill си сменяте по два три пъти ника и се надпреварвате каква по-идиотска простотия да напишете.Понеже сте ударници в тоя калпав сайт който не ви цензурира а ви поощрява, станахте прекалено досадни, защото се повтаряте.

180

Анонимен

преди 4 години

Малинов казал че няма да се връща, остава в Русия и ще кандидатства за руско гражданство като криещия се от френското правосъдие Депардийо

179

Пенсионер

преди 4 години

Путин ни провокира за пореден път.А после питат защо целия свят е против тях.

178

Анонимен

преди 4 години

След хуленето по Ръшките почва Чалга и ще има още от демократична ракийца!

177

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Пагубни последици... - но за кого...

176

Вътрешна информация

преди 4 години

Истински предател, а не изфабрикуван!!! Ченге защо ми преправяш постинга?

175

западняк европеец

преди 4 години

Медала се оказал от марципан, да не си помислите че са му дали нещо ценно. Рyшнягите са фалирали и те, няма пари след толкова години санкции.

174

Малинов

преди 4 години

Аз съм патриот... - след таварисшч Путин, матушка Рассия и Партията - най обичам мая Радина Болгария...

173

Боку Турската Чума

преди 4 години

Как шайката ОПГ ГРОБ печели изборите? Костинбродски бюлетини+Недействителни бюлетини+Кофти матряла+Бюрокрацията,която освен на хранилка на държавата нищо друго ни можи да прай+Ци г*ни Селско-ци г*нска партия

172

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Искам Волен Сидеров да вземе отношение...

171

България в НАТО и ЕС

преди 4 години

Този руски шпионин още на летище София директно да го товарят в камиончето с решетките и в Софийския затвор да лежи докато му приключи делото. После 20 години тежка каторга в Белене да се научи да уважава демокрацията.

170

Зозо

преди 4 години

Малинов е разкрит като руски шпионин. Знае някои неща. Нищо чудно скоропостижно да последва примера на Г.Димитров - тарабата, след завръщането си от Москва. Сигурно са му връчили дозата новичок заедно с медалчето :)))))))))))))))))))))))))))))))))

169

Анонимен

преди 4 години

Въпрос, откъде да си купя от тая демократичната ракийца, дето да ме кара да се пеня по демократически по форумите на алл капс и да халюцинирам как Путин ще лази пред мощната Българиа?

168

ШибиРиби

преди 4 години

Шпионите в затвора! И съдията дето го пусна и него

167

Зозо

преди 4 години

Този да го натоварят в първия самолет за Москва, заедно със Сидеров, Волгин, Ерменков и други руски ***.

166

Иван

преди 4 години

Тези сегменти от руската преса за какво ни са? Елче, какво искаш да ни кажеш или какво желаеш да разберем? До къде стигна делото , има ли осъдени ,каква информация и на къде е текла ,в какви реални действия е обвинен ,а не общи формулировки. Отиди в съда и разбери ,ако ти кажат нещо .а другото е нечия пропаганда или не разбираш ?! Кой ти пробутва този казус от кръга ви? Вземи тези неща и виж в Русия ли ще отиваш и ти за награда или имаш друго чувство към случая ... Да си погледнем къщичката .

165

Анонимен

преди 4 години

Колко са плоски номерата на шайката на суджуците само!Наредили го тоя за шпионин, само не могат да кажат какво точно шпионира?В същото време всеки горд гербаджия на ръководна позиция е чужд агент, но не го закачат за нито едно от престъпленията му.Всичките основни министри и заместник министри са агенти на Соос/САЩ и повечето от тях са потънали в подсъдни далавери (справка - апартамент гейт, тераса гейт и т.н. ...). Няколко години под ред външен министър беше човек на заплата в държ деп САЩ.

164

Анонимен

преди 4 години

ИНФОРМИРАНИ СМЕИнформиран си да. Откъде най-евтино да купуваш евтин ракинджос.