22

София не забравяй...

преди 4 години

Софиянци не забравяйте, че Мая Галева(Костинбродска) гласува за избора на Пеевски за министър на МВР по време на правителството на Орешарски и след това плюеше и злобно обиждаше цяла година справедливите протести на софиянци срещу комунистическата мафия. Самото кандидатиране на тази семпла провинциална комунистка за кмет на София е голямо нахалство и обида за софиянци. Да я накажем и отстраним от политиката завинаги !

21

Анонимен

преди 4 години

Смиреното лице на корупцията. Смиреното лице на диктатурата.Ако искате промяна, гласувайте за Манолова. Много по-лесно е да свалиш после Манолова, отколкото да помръднеш Фандъкова.

20

Мая лъже и маже

преди 4 години

И какво се оказа сега Мая Манолова сама си лепила неразлепваемите стикери за да обвинят конкурентите и(има снимки за това в лявото вестниче 19 минути). Лъжлата си е лъжла - като се започне от Костинбродската и лъжа, та и досега. Кръвта вода не става - бивш комунист няма...

19

Кюстендил и баните

преди 4 години

Кюстендилската джанка не заслужава гласа ми, само заради това, дето внушава на хората, че е "независима".Ама, стринке, депутатка беше от БСП-то, на Бузлуджа ходеше, червени потници с надписи развяваше... Как така се онезависими баш за изборите, а?Пък твойте хора от БСП-то се фукат какво са спечелили чрез теб на първи тур.Какво свърши като омбдусМАНКА?, разби ли монополите?Лъже и с долната част на торса си.И що все за юристка се представя, като не е такава.За нищо не става освен за кре чет ало!

18

Анонимен

преди 4 години

Мая Общата нарече софиянци купени роми и с това стана персона нон грата за тях !Тази комнистическа Кукувица трябва да бъде изгонена с камъни от София.

17

Анонимен

преди 4 години

Червената Мафия разиграва ромската карта за да направи Мая Общата кмет, но няма да й се получи !

16

Анонимен

преди 4 години

Софиянци не си продаваме гласовете , ама брат'чедите роми го правят с удоволствие и гласуват за Фандъкова и Джамбазки дето уж щеше да им разваля катуните, смешни жалки сте !

15

Пустиняк

преди 4 години

Фандъкова е понаучила древния занаят, покрай нейните сводници, мутро-комунистите, които я издигат и започна да се *** на Игнатов и Бонев, сякаш нищо не е, че порнографският сайт, на онова нищожество Недялко, който е неин главен глашатай в кампанията, не се гаври и с двамата. Да бе, Йорданке, ние знаем. 95% от ромите сАфиянци гласуват за теб, защото ти си... Радост. Радоста, каквато и Гешев е!

14

+

преди 4 години

Госпожо, ако отидете в нашата община с това свито и префинено поведение и не знаят, че сте от голямото добрютро, ще Ви изядат с парцалките.

13

ира

преди 4 години

а ромите и те ли ?от 170 души роми -160 за теб найстина не си продават гласа Нищо че казват а герб си платиха и всички гласувах ме Но това не се вижда по платените ви телевизии

12

купувампродавам

преди 4 години

Всички медии оглушително мълчат защо го няма Цветанов!?

11

Анонимен

преди 4 години

Софиянци не но ромите да, значи има все още достойни хора които не можахте да купите. Хора не си продавайте гласа а идете и гласувайте, остават два дни, нека всички заедно да свалим мафията ГЕРБ.

10

Анонимен

преди 4 години

До кога *** ще избират кой да ни управлява. Вземете гласувайте, че иначе няма да стане...

9

Анонимен

преди 4 години

Ама те ГЕРБ са червените...

8

Анонимен

преди 4 години

избори се печелят от ГЕРБ с манипулации, контролиран вот и фалшификации. за това много помага цацаратурата, която гледа в друга посока под заръката на Дебелян. властта им е в кърпа вързана - няма значение за кого гласуват хората.

7

Хм

преди 4 години

Доста подличко действа благовидната иначе Фандъкова.А Борисов фабрикува негативни внушения за Манолова в неговия си стил.Губи ми се Цветанов ...

6

НОМЕР2

преди 4 години

И на тая някой вярва ли й? Ромите не се продават, те се купуват! Гербесарски ...!

5

Анонимен

преди 4 години

Е как да не, нали 80% факултета са гласуваши за тебе под строй

4

Dim

преди 4 години

Хич.... Ще видите какво ще се появи, но тогава искам пак коментар от госпожата. Манипулации няма да има, истинско и автентично.

3

Анонимен

преди 4 години

Заминаваш си, лельо!