30

Анонимен

преди 4 години

А тези две поколоение страдали от БКП, с убиваните бащи и изселваните, защо още изпитват 30 години носталгия по социализма като е толкова добре сега при ЕС, демокрацията и американкото патнтьорство, а те си искат да им убиват бащите и изселванията?

29

ТЯ ПОСОЧИ ПЕЕВСКИ

преди 4 години

Навремето тя посочи господин ПрасСега господин Прас посочи нея И неговите медии я лансират непрекъснато като спасителка на беднитеДори онзи ден тук услужливо писаха как "решила проблемите" на цели 120 000 граждани от както е омбудсман, което един потребител пресметна много подробно, че означава, че ако считаме, че е работила само като омбудсман на 8 часов работен ден, 5 дни седмицата в последните 4 години, то тя е разрешавала по 1 проблем на всеки 4,5 минути. =) Брей, какъв супергерой!

28

Анонимен

преди 4 години

Мая Перуката може да бъде кмет на Бусманци евентуално,но не сигурно!

27

тото

преди 4 години

Нямаше, нямаше, да се бори, но Мая, май и този трон ще пребори?Има голяма подкрепа от прованс, а ако се юрнат на рагледка на София за 1 ден?И все пак тя е по-идейна от дузина гащьовци.

26

РЕСТО! НЕ СТРУВА!

преди 4 години

В ДРУГ, ПО - ДОБЪР САЙТ ДАДОХА НОВВИНАТА,Ч Е Е ПРЕДИЗВИКАЛА КАТАСТРОФА В СОФИЯ! ЖАЛКО ЗА БАРУТА, ТОВАРИЩИ! ПРИКЛЮЧВА КАНДИДАТУРАТА Й! НАЛИ СЕ СЕЩАТЕ КВО СТАВА С КАНДИДЕТ, УЛИЧЕН В ПЪТНОТРАНСПОРТНО,ПРОИЗШЕСТВИЕ? ХАХАХА ЧАОООО! ЦЕЛУВКИИ!

25

до 17

преди 4 години

....но дали е опитна за кмет? нито от архитектура разбира, нито от инеженерство,че Фъндъка да не е строителен инжинер бе, даскалица послушна

24

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 17 А даскалицата по-разбира така ли...с това мън ,мън тя нямаше думата и затова софиянци ще изберат Мая ,която е много по-разтропана във всяко отношение от пионката на Бойко...Хайде стига с тоя мутренски начин на действия ...

23

Кюстендилец

преди 4 години

Ще се радвам софиянци да си изберат Мая Манолова за кмет, голям смях....

22

Анонимен

преди 4 години

Африканската чума тръгва от Манолова и ще зарази и другарите от Позитано!

21

Анонимен

преди 4 години

15 - проблема е, че две поколения наистина са страдали от БКП, имало е изселени, бащите им са убивани, не им е давано да работят, има изпратени по концлагери само за това каква музика слушат. БСП се обявява за наследница на БКП. естествено че тези хора ще гласуват за всяка партия, която е "враг" на БСП, тук лявото и дясното не играят, трябва да мине поне още едно поколение, за да си отидат антикомунистическите настроения.

20

Софиянец

преди 4 години

Предлагам да ни дойде една капиталистка от някъде или един капиталист от някъде и да си изберем капиталистка/капиталист за кмет и да се оправим!

19

Благой от Минстрой

преди 4 години

Мая Галева е ценен национален капитал, и всички с трепет следим да не си похаби политическата кариера, че лошо за всички българи :)))))))

18

Анонимен

преди 4 години

Гълъбов, явно не те е грижа за политическата кариера на Манолова, а ти пречи Президентът, на когото търсиш преждевременно заместник! Дали не е време да потърсиш заместник на Премиера, че се износи и изтърка до невъзможност да осъзнае колко е неадекватно поведението му?

17

Sicht Punkt

преди 4 години

. ама ако ще и най-тъпият милиционер да е кандидат от ГЕРБ, пак няма как да гласувам за *** МаноловаБраво! Да прочета едно отговорно мислене! Защото поради протестиният вот срещу Цачева на ДСБ, Р. Радев стана президент. Дано това не се повтори и на месните избори, макар че подобни индикации.

16

Анонимен

преди 4 години

Мая Манолова е достатъчно известна, за да бие Фандъкова, но дали е опитна за кмет? нито от архитектура разбира, нито от инеженерство, а закона за майките с увреждения, който сътвори като омбудсман, днес вреди на повече хора, отколкото вредеше старият закон. Не отричам добрите й намерения, но тя често няма идея какво прави, а трупа евтина популярност чрез пи ар акции. Досега не съм я видял веднъж да застане зад трудна реформа и да каже - тук ще се съкращават хора, защото администрацията е голяма.

15

Анонимен

преди 4 години

хайде нема нужда дами обяснявате разни социолози дебелосерци кво били казали, сякаш са някакви знахари или шамани

14

Анонимен

преди 4 години

И ко червено бе алоооо, 80-те %!Земи ги тия от герб - червени от всекъде.Българите станаха далтонисти. Казва им Баце - ние не сме червени- - и те верват ли верват.Станишев ви прие най-десните възможни закони, съсипа следната класа, сега ляв бил. България е една голяма ЛУДНИЦА.

13

Анонимен

преди 4 години

Избирайте столичани, между комунистка от Самоков и комунистка от Кюстендил.Никой не ни е виновен.

12

АнонимеН

преди 4 години

МАНОЛОВА Е ПОДКРЕПЕНА ОТ СЛАВИ И ОТ БСП!!!АКО МАНОЛОВА НЕ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ В СОФИЯ ЗНАЧИ СМЕ ЗА НИКЪДЕ!!!

11

Анонимен

преди 4 години

До тц тцАко мислим като тебе че дочакаме Бойко да ни ликвидира изцяло...Баста ! Всички против Герб ,щом аз дето ненавиждам комунистите по природа и никога не съм си и помислял да гласувам за БСП а съм на 75 г. този път ще гласувам за всеки друт ,но не за Герб !