100

Анонимен

преди 5 години

До муахаха Аз съм доволен от linkedin , че имам всяка седмица предложения ..

99

Анонимен

преди 5 години

До истината боли100Е не всички сме велики и свръхинтелигентни кат тебе.Ти си БОГ.

98

муахаха

преди 5 години

LinkedIn е борсата за Р0би в 21 век!!

97

Анонимен

преди 5 години

До до 101 Точно 3 семестъра съм имам комуникационни и меки умения , от това как си напишеш автобиография , презентации , интервюта , как да продадеш продукт даже..

96

до 98

преди 5 години

"знаят как да се продават" - вие ИТ дейност ли развивате или друга, щото пора се продават савмо в двата най-стари бизнес отрасъла на планетата, не в най-модерният?!

95

до 97

преди 5 години

Като мениджър в голяма компания ще ти кажа следното. Когато кандидатствах преди години, имаше хора с много по-сериозни технически знания от моите. Знаеш ли защо не ги избраха? Защото нямат чар, нямат умения за комуникация, не знаят как да се продадат. Сухари, наблъскани с технически знания. Освен знания, човек трябва да може да се продаде, да се рекламира. Това също е част от работата и то доста сериозна. Не ми се ще да ти го казвам, но не си дорасъл, за да го разбереш. Малък си не на години.

94

истината боли

преди 5 години

всички сте р0бе на тръстиката, но жалкото е, че сте индивиди с много нисък коефициент на интелигентност за да го осъзнавате!

93

Инженер

преди 5 години

Никога не съм ходил на курсове в София .. Не ги слушайте тези бабалюги от СофУни и разни други.. Ходи се на курс само за започване на работа където е гарантирано , че почваш работа ако го завършиш. Виртуалната машина , Вистеон , Костал и други правят подобни софтуерни или инженерни академии.. И сертификати и курсове от разни международни сайтове Курсера и Едекс - ценят се само за напреднали аз имам С++ за напреднали.. иначе масово са само за начинаещи..

92

до 94

преди 5 години

За пореден път- заплати има. В LinkedIn. Там са международните компании, там се търси работа. Ама хората не го проумяват и се навиват как заплати нямало. В момента търсим 10 човека с базови познания по бази от данни, алгоритмично мислене, амбиция за развитие, познания по какъв да е програмен език, перфектен английски и даваме 2.5 чисто. Последно взехме момиче от НБУ и момче от СУ- само на 21- паснаха идеално в екипа. Знаят къде и какво да търсят. ЗНаят как да се продадат, което е важно.

91

Анонимен

преди 5 години

трябва излъчване и поведение, не професионализъмИт келешчета слагат само тестове и се заяждат за всичко и отказват работа постоянно питат за заплати. Търсят моделки със секси излъчване.

90

Анонимен

преди 5 години

"Учи, мама, да не работиш- не важи". Реално погледнато има дни, в които нямам никаква работа и се забавлявам по цял ден. Има и дни, през които се работи по 6-8 часа максимум. В последните седмици проектът ни е на такъв етап, че работя сумарно по 1 час седмично. Останалото време е за семейството- ваканции, почивки, работя от морето само с телефон в ръка. Благодарна работа е интелектуалната. Не съжалявам и за миг, че учих Информатика на времето.

89

Анонимен

преди 5 години

До до 88Курсове и обяви колкото щеш, заплати няма.

88

Анонимен

преди 5 години

Депутати, министри, президент, кметове и подобни - без значение колко са им високи заплатите са няколкостотин човека.

87

до 88

преди 5 години

Малко глупаво си се изказал. Баш всички компании (включително нашата) пускат обяви в LinkedIn. ***.bg и подобни не ни интересуват. Позиции, които ги има там, няма да ги намериш никъде другаде. Това е професионална мрежа- изказването ти е плиткоумно, плоско, глупаво. Всичко, което е написал човекът, е вярно. Подобни курсове има навсякъде в интернет и са много полезни именно за подобни всезнайковци без капка покритие и сериозно отношение, като теб.

86

Анонимен

преди 5 години

Няколко заблуди:ИТ индустрия имаме и сега и то доста добра. Търсят се добри професионалисти по всяко време. Гледат се предимно знания и възможности. В тази професия те са измерими и трудно можеш да заблудиш интервюиращите.Делът на ИТ индустрията е около 15% от БВП - колко да е малко?3000 евро на кв.м в София е силно преувеличено. Зависи от много неща, но определено не са такива масовите цени.Футболистите които вземат големи заплати са в няколко отбора макс. 1000 души.

85

nevidim

преди 5 години

това е вярно но не може всички следващия поколения да работи само това

84

Анонимен

преди 5 години

Вижда се колко сте учили и вие,едно изречение както трябва не изсписвате

83

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКато помощ на всички бих казал- направете си LinkedIn профил, квалифицирайте се, направете една добра мрежа, мислете правилно (има курсове за целта), имайте отношение, поведение (и за това има курсове) и работата сама ще ви намери. Благодаря за помощта. Само да попитам, а фейсбук профил може ли, или инстаграм или твитер, или трябва да е линкедин. Има ли курсове по правене на мрежи, правилно мислене и имане на отношение и поведение и излъчване, къде мога да запиша такива курсове?

82

Тъй

преди 5 години

Тъй,завършил съм НБУ,работих по специалността,но един ден реших да се захвана с компютри за 1 год. се научих що годе,после отидох и учих 2г. в Англия.Понаучих доста работи върнах се и лека полека вече съм старши IT. Та така .

81

Анонимен

преди 5 години

До ИванНа 8 бона си че си евро депутат