220

Анонимен

преди 4 години

"Учи, мама, да не работиш - не важи!"Това беше, когато или махаше като ненормалник с моткиата, или бачкаше някоя институция, където я отидеш на работа, я не, ама заплатата пак си върви. Баба ми нали бачкаше такова. Уговаряха се, кой в кой ден да отиде на работа. Проверките, като се правиха, всички знаеха, защото си разменяха ... цели агнета.

219

!!!

преди 4 години

Ашколсун *** ефенди. Най-якият коментар досега!

218

психолог

преди 4 години

е затова няма да има доктори учители и други професии в БГ а бягат навън - ама пък си имаме ИТ-та ! браво на държавата !

217

Илиан

преди 4 години

Това, че си учил висше не ти гарантира високо платена работа и бляскаво бъдеще. Университета е място, където младежите откриват силните и слабите си страни. Там е мястото, където се подготвяш да познаваш по-добре себе си. как реагираш в работна среда, как се справяш с трудни ситуации, дали можеш да запазиш логиччното си мислене макар и под стрес. някой стват Предприемачи, някой Управленци на големи фирми, други си остават оперативен персонал.

216

DEM

преди 4 години

До Вярно еИзвода какъв е? Твоите колеги са се научили, ти - не! Ако си с две висши, учил си държавна поръчка и си клиент на Бюрото по труда, значи проблема не е в колегите ти, които не са идвали на лекции и са намерили начин да си вземат изпитите. Проблема е в теб. В крайна смета никой не казва, че като завършиш университет трябва да си шеф с висока заплата.

215

ВЪПРОС

преди 4 години

Не знам какви Заплати взимате , но имам въпрос ?Здравната каса вчера оповести че има на разположение по 650 лева годишно за лечение на всеки Български Гражданин . ДАНС трябва да се намеси - от Коментарите под мен , на база 3 000 лева максимален осигурителен доход за 2019 година , би трябвало да има около 4 000 лева годишно ?

214

Анонимен

преди 4 години

В кой вуз мога да завърша висше "Директор на завод"?

213

Анонимен

преди 4 години

До раша нашаСИНА Е IT ЗАВЪРШИ ВИСШЕТО В МОСКВА И РАБОТИ В МОСКВА ПОЛУЧАВА 18О 000 РУБ=5000ЛВ ПЛЮС РАБОТИ И В КЪЩИ 3000ЛВАха, ми супер.А завива ли шоколади в станиол?

212

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 205Мъж с такава заплата 2600лв. Семейство неможе да издържа.Интересно как приятелите ми с по-ниски заплати от 2600лв издържат семействата си?И то не под 2600, а ми под 2000лв и децата им са облечени и нахранени и не живеят с мебелите на техните от сватбата.

211

ПЕНСИОНЕР

преди 4 години

До Вярно е - момче , не си загубил , че си учил , бягай на запад да се възродиш - внуците на простите партизани са окопирали държавата вече 75 години , в болшивишка България нямаш шанс ! ЛУСТРАЦИЯ !!!

210

кух СФЕРОИД

преди 4 години

е те доматите ще струват 6 лв. всичко ще е IT: )))))))

209

До 215

преди 4 години

Погледни се! С твоята неграмотност България НЯМА ДА ЦЪФТИ. Все някой ни е виновен. Ама няма значение, че сме неграмотни и прости. Ние имаме мнение! Ама няма значение, че нищо не разбираме. Ако на това те е научил "соца" (да мрънкаш), не ми го хвали толкова...

208

Анонимен

преди 4 години

БГ НЯМА СМИСАЛ ДА ДРАСКАТЕ ЗА ВИШИСТИ СТРАНАТА Е ПРОПАДНАЛА ВИНАГИ ЩЕ ИМА НЕДОСТАТЪК ТЪЙ КАТО ДЕПУТАТИТЕ СА ТАКИВА КРАДЛИВИ НЕ МИСЛЯТ ЗА НИКОЙ.И САМО ОБВИНЯВАТЕ КОМУНИСТИТЕ ПРИ СОЦА БГ ЦЪФТЕШЕ И ПРИ ДЕМОКРАЦИЯТА БГ СТАНА ЕДНА ПРОПАДНАЛА ДЪРЖАВА ГЛАДЪТ И НЕМОТИЯТА УБИВА НАРОДА И ВСЯКА ГОДИНА ИМА УВЕЛИЧЕНИЕ НЕ СТИГАТ ПАРИ НА ТОПЛОТО И ЕНЕРГОТО-КРАДАТ НАРОДА СТРАДА НИМА ЗАБРАВИХТЕ ЧЕ НАРОДА НЕДОВОСТВА ПРЕДИ НЯКОЛКО ГОД.СВАЛИХА ДАНЪЦИТЕ И ТОКА А СЕГА ПАК УВЕЛИЧЕНИЕ МАЙЧЕ БГ ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНЕ В РУМЪНИЯ

207

Ужас бг

преди 4 години

Явно университетите яко са го закъсали щом започнаха да плащат за реклама, всяка година все повече свободни места, никой не иска да си дава парите за дипломи без покритие.

206

раша наша

преди 4 години

СИНА Е IT ЗАВЪРШИ ВИСШЕТО В МОСКВА И РАБОТИ В МОСКВА ПОЛУЧАВА 18О 000 РУБ=5000ЛВ ПЛЮС РАБОТИ И В КЪЩИ 3000ЛВ НА МЕСЕЦ И НЯМА НАМЕРЕНИЕ ДА СЕ ЗАВЪРНЕ И СТИГА ДА ЛЪЖЕТЕ НАРОДА СИ НИКОИ С ВИСШЕ НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ КОРУПЦИЯ ЗАКОНОДАТЕЛСТВО Е НУЛО БГ ВСЯКА КРАЧКА Е КОРУПЦИЯ МИНАЛАТА ГОД НА СЛЪНЧНВ БРЯГ ПЛАТИ ОГРОМНИ ПАРИ ЗА ЛЕЧЕНИЕ КАТО БЪЛГАРИН А НЕ Е ЧУЖДЕНЕЦ ПЛЕМЕНИКА УЧИ В МЮНХЕН КОМП.СИСТЕМИ ИСКА ДА ИДВА В МОСКВА ДА РАБОТИ ЗА БГ И ДУМА НЕ СТАВА И НЕ ИСКАТ ДА ПОЧИВАТ В БГ .БГ НЕ Е ТАЗИ КОЯТО БЕШЕ

205

.

преди 4 години

ИТ съм от 10 години (И си разбирам от работата), и не взимам 2300.

204

Вярно е

преди 4 години

"Учи, за да не работиш" - това е вярно, тъй като моите колеги, които не идваха на лекции и си взимаха изпитите (включително държавния) с микрослушалки сега са шефове... а аз с отличния успех в дипломата - 2 г. клиент на бюрото по труда :(

203

Аз

преди 4 години

Пълни глупости ... не познавам тираджия който да взема под 3-4к ...

202

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 204Ами бъркаш. Тираджиите взимат по-високи заплати ако броиш командировъчните и пропуснеш да направиш сметката ,че въртят геврека по 12 часа на денонощие.Не познавам програмист ,който да е станал тираджия , но познавам тираджия който е станал програмист (че и още дето са се запътили натам).По министерствата може да има самозвани експерти връзкари с високи заплати ,но като бранш няма по добре платен от ИТ-то. Особено в София където средната заплата на програмист гони 4хил. лв.

201

Анонимен

преди 4 години

Учете, най вече следвайте ТИР-аджийство! Там са най високите заплати в BG! Но извън BG не!