67

Анонимен

преди 5 години

Нинова да си погледне листата и тогава да се оплаква! За Йончева нещо стана ли, като и разкриха нещата. Три къщи за гости, забравила да си декларира, че живее под наем в Драгалевци, а уж се запознала с мъжа си при строителството и, да не плаща наем на себе си, парите от КТБ. Серж и проф. наречен Румен Гечев, разорил държавата и т.н. Тия очакват да спечелят, освен бабите, които са калени от въртоглаво време на глад друг няма кой да се хване!

66

Анонимен

преди 5 години

Чистка на пребоядисаните комунисти вън

65

Анонимен

преди 5 години

Нинова със сигурност знае срещу кого се е изправила. Но не всички българи смятат за чест да се държат като мекотело.

64

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ отврати де що има квалифицирани кадри. За никакво развитие не може да става и дума, ако на ключови позиции са единствено партийни калинки? Цецка Цачева, Румяна Бъчварова, Екатерина Захариева, Горанов, ....не само гола вода, а тресавище... Кой нарича това разумен избор? Кой мислещ човек приема да бъде ежедневно унизяван? Моделът на мутрата бизнесмен, който си играе със служителите си. Това ли е изборът на МОДЕРНА ЕВРОПЕЙСКА България?

63

Анонимен

преди 5 години

Радан Кънев е влязал с измама в ЕП спазвайки принцип при градската десница винаги да се намърдат с мошеничества някъде .Пример Светослав Малинов .

62

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКакво е ГРОБ??? Внимавай, който гроб пожелава, сам пада в него... Последен пример е г-жа Лъжа.

61

Василев

преди 5 години

Лобито около Станишев в БСП се ръководи от международните финансови банкери, така както и лобито около Бибитко и цялата партия ГЕРБ!!!Нинова просто не знае с какви вътрешни и външни сили се е захванала гуша за гуша!Нинова е сама срещу всички!!!Велики и всемогъщи са англосаксонските банки и корпорации!!!Агент Даръл Бранкети!ЦРУ!!!

60

ГЕРБ ?

преди 5 години

Може и те да станат нормална демократична партия! Когато се отърват от мутрафонския си лидер, когото величаят с прозвището "тиквата" - може и да стане!

59

Анонимен

преди 5 години

70-80 % от българите са бедни или много бедни и няма как да гласуват за търговци или евромилионери като Станишев, Гергов, Добрев, Мерчанов, Първанов и т.н. Това е причината за загубите на БСП и ще падат още.

58

Анонимен

преди 5 години

Тая лъжлива лелка е пълен ШИТ

57

Анонимен

преди 5 години

Каква драма...Та те са еднакви

56

Василев

преди 5 години

По добре Царя да те назначи за МВР вожд , отколкото Румен Овчаров да те назначи на командно дишане!!!Агент Хектор Барион!ЦРУ!!!

55

Анонимен

преди 5 години

Еднакви сте мамка виОт 20 години го повтаряме .

54

TT

преди 5 години

Нинова защото вече оправи кашите в собствената си партия може да дава оценки за състоянието на ГЕРБ??? Тая жена съвсем е загубила връзка с реалния свят...Някой няма ли да и каже,че ако ББ успее да очисти партията си,БСП ще стане политическа сила с размерите на Костовото СДС...

53

Анонимен

преди 5 години

Като Гергов примерно...Нинова искаше да направи чистка и на Станишев но я очистиха нея защото имат много пари.

52

Анонимен

преди 5 години

Неприятна жена. Даже и с мустак.

51

ДртПрч

преди 5 години

Нинова да си гледа преди всичко в нейната кочинка, а да не се бърка на ГЕРБ, щото в БСП е една игра на тронове, че си е таковало таковата!

50

Василев

преди 5 години

Нинова е проста селска кифла, ГЕРБ са лидерска партия и няма вътрешни борби!Просто великият партиен функционер Цветанов , който кадруваше в ГЕРБ и в администрацията,агенции,кметства,общинкски съвети, попадна в собствения си капан, защото много бюрократи гербери станаха заложници на низки човешки страсти, като алчност и корупция!!!За това станаха сътресенията, след скандала с къщичките за гости, а Борисов има инстинкт и усеща че изпуска контрола и губи доверието на избирателите!Хю Кънингън!ЦРУ!

49

Анонимен

преди 5 години

ГРОБ 9% от българите. БСП - 7%. Цирк, др. Нинова;))))

48

Василев

преди 5 години

Тихо, че ДПС имат стратегия за догонващо развитие!!!С какво ще догонваме тези, които бягат пред нас???Смях в залата селяни прости, добре че обичам иронията и самоиронията, иначе ще се разплача!!!Агент Ричард Хънт!ЦРУ!!!