47

Анонимен

преди 5 години

До 58Аз ти казвам какво означава израза и пак си говориш глупости.

46

Анонимен

преди 5 години

До 55Ми защото стоките ни не са конкуртено способни на западните. Много просто. Вместо да ревете колко било невероятно по соца вземете малко научете как работи икономиката.

45

Сорос

преди 5 години

До Анонимен 44На мен ми пука!Крим ми влизаше в сметката,а руснаците го взеха.

44

Анонимен

преди 5 години

Значи Северна Корея е една нормална капиталистическа страна с пазарно стопанство и всички недостатъци на капитализма - корупция, спекула, кражба, подкупи, забогатяване, бедност, глад.Причината за икономическите проблеми са безкрайният преход, капитализма, санкциите, разпадането на СССР.

43

Анонимен

преди 5 години

Северна корея не е с комунистическа идеология. Идеологията им е Чучхе - обобщено означава самодостатъчност. Колективизма им е азиатска специфика. Силни националисти и конформисти, с съвсем различно разбиране за свобода от нас и западняците. Разни тарикатски номера и инакомислие, се гаси още в колективите и общностите. Лидерите им са наясно, че влиянието отвън пречи на общността и целите и, и за това са се изолирали.А и колкото и добре да живее номенклатурата, не изнася капитали извън страната

42

Анонимен

преди 5 години

До 48Междру дурото израза "страна от третия свят" означава страна извън НАТО. Така, че хайде като ползвате такива изрази ги използвайте правилно :)

41

разкрачена

преди 5 години

Я-а-а Нинова на снимката.

40

Анонимен

преди 5 години

До 48Да и като се разпадна великия СССР и пазара ни изчезна какво стана? Разбра се, че понеже сме много големи стоките ни са далеч от конкуретно способни с тези на западния пазар. Интересно защо така? Нали бяхме много големи? Или като електрокарите ни които ги купуваха само заради оловото в тях което струваше повече от самия електрокар. Ама нищо нали сме дашни :)

39

Анонимен

преди 5 години

До 45Кой реве? :) я ми кажи кой коментар споменава Крим? :) Ей това русофилите сте душевно болни. Ама едно ме радва, че сте толкова малко , че от вас нищо не зависи дори на избори :) А колкото за Крим ама дръжте си го :) идеална причина да ви бухат санцкии както си искат :)

38

Анонимен

преди 5 години

До 41Ми като се има впредвид, че половината България са роми и разни неграмотни и празноглави баткоподобни индивиди защо да ни дават визи? Аз не знам как ЕС изобщо ни пускат да ходим където и да е.

37

Анонимен

преди 5 години

До 43Оф абе на никой не му пука за крим вече, закъснял си. Ако ще да е парагавайски все ми е тая :)

36

Анонимен

преди 5 години

До 42Бедни хора има на всякъде по принцип. Има пенсионери които си жвеят много добре има други които по една или друга причина са зле. Така е по цял свят и политическат система на страната общо взето няма такова значение. Бляновете ви за комунизма където всички са равни и имат еднакви възможности са една утопия която в свят където някой хора искат да постигнат нещо повече и да има повече от другите няма как да стане.

35

Анонимен

преди 5 години

До 40Те и руските ровят, какво искаш да кажеш по-точно?

34

Анонимен

преди 5 години

До хаПри скапаната соц система имаше изходни визи и хората не можеха така лесно да напускат стрсаната. При успешната демокрация хората разбраха, че света не свършва на държавната граница и всеки е свободен да ходи живее и работи където си поиска.

33

Наблюдател

преди 5 години

Е-е, аман от пропаганда. Дайте нещо по-смислено по въпроса.

32

Анонимен

преди 5 години

До 34Интересно защо и в русия ровят по кофите ... уж там всичко цъфти под вещото ръководство на Путин...

31

Анонимен

преди 5 години

30- Освен в Северна Корея могат да прелетят и в Куба.

30

Did I hear a shot?

преди 5 години

Yes I hear a shot ... Bye, bye ...

29

Анонимен

преди 5 години

Помним много добре многоимака по соца ... само да пожълтеят листата и всички излизаха зад блока да палят огън и варят компоти защото понеже всичко много има по магазините да не вземат да умрат от глад. Ай мерси.

28

1-ви ЮНИ

преди 5 години

Децата на БСП лидери задължително да ходят на бригада за три месеца в Северна Кория безплатно.