38

Анонимен

преди 5 години

Цецо е нахален и безочлив,като конска муха-пъдят го през вратата,той се мята през прозореца! Достоен кадър на училището във Вършец за особено надарени ***!

37

Анонимен

преди 5 години

Господин Борисов,кой поръча Десислава Иванчева?

36

Анонимен

преди 5 години

"Brexit без сделка е възможно най-лошото нещо, тъй като има много наши сънародници във Великобритания.--които пращат парици тук, за които лихварите прибират "такса транзит"!за това е основният кахър!другият кахър е, че ако се върнат - безработицата ще стане поне 20% официално, защото тия хора НЕ могат да ги уплътнят тук и апокалипсисе ще е пълен!

35

Червен икономист

преди 5 години

Най големите циркаджии са БСП

34

тя

преди 5 години

" За всеки може да се извади по нещо" За мене нищо не може да се извади и затова не съм министър !

33

БАБА КУНА

преди 5 години

ЦИРКА ПРИ МАФИЯТА ГЕРБ Е ПЪЛЕН! ТЕЗИ ЦИРКАДЖИИ ДОРИ НЕ СЕ УСЕЩАТ КОЛКО СА ЖАЛКИ В ОЧИТЕ НА ХОРАТА !!!

32

Анонимен

преди 5 години

организираната престъпна група ГЕРБ продължават с номерата си. едно говорят пред камерите, друго вършат зад кулисите. няма такава наглост в никоя друга държава! те го гонят, той се връща тихомълком! съд за тоя физкултурник няма ли?!? защо още не е клиент на цацаратурата?!?

31

реалист

преди 5 години

Корнелия Нинова си е купила апартамента за едва 100 евро кв. метър

30

Анонимен

преди 5 години

Преди няколко години гласувалите за ГЕРБ се хвалеха,че умните и интелигентни хора гласуват за партията на Борисов.Ето го резултата!Ако това са умни и интелигентни хора,аз не искам да съм част от България!

29

Анонимен

преди 5 години

кой определя пазарната цена, предложи премиерът.--т.н. "пазарна цена" се определя в момента на сключването на сделката от двата субекта в нея - продавача и купувача! никой друг НЕ може и няма как да каже предварително колко струва "вещта"! северенно право на продавача и купувача е да се договорят за цената ... или може би предсттои да бъдат лишени от това право ... кой знае, от фашизма всичко може да се очаква!

28

Анонимен

преди 5 години

Обяснете му на господин министър председателя какви са данъчните и пазарни оценки. Едните се издават срещу заплащане от данъчната администрация на страната, а другите са тези по които се продават или осчетоводяват имотите. За трети път е начело на правителство в страната, а не знае елементарни неща.

27

?

преди 5 години

НЕ ВИ ЛИ ПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ ,че каквито и РОМСКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ (побои,изнасилвания,убийства) да се случат в България ,ПРЕМИЕРА БОРИСОВ НИКОГА НЕ ВЗЕМА ОТНОШЕНИЕ ДА ЗАЩИТИ СПРАВЕДЛИВО ПОТЪРПЕВШИТЕ ,ДОРИ И НА ДУМИ,ДЪРЖИ СЕ ТАКА СЯКЪШ НЕ ГО ЗАСЯГА.

26

Анонимен

преди 5 години

Brexit му е по-важен на ББ отколкото шведската престъпност в Габрово и цяла България

25

обективен

преди 5 години

Брей , Тиквата пак не разбрал.Да не забравяме че кражбите на Шайката бяха разкрити от "Свободна Европа".Тиквата и бандата му грабят ли грабят в дълбока нелегалност.Едва ли има и един човек който да вярва на тиквените лъжи.Но на главния шайкаджия и помощника му въобще не им пука.Абсолютни *** са всички от Герб.

24

Борисов

преди 5 години

Глупости, не се сещам да ми е бил колега.

23

Анонимен

преди 5 години

Кой уби Вальо Танов и Мишо Бирата?

22

стига бе

преди 5 години

Докато баце шета по света, Цветанов си прави гаргара с него у дома.

21

Анонимен

преди 5 години

Не е верно...Днес на власт не са комунисти.Много по-лошо е положението...Днес на власт са слугите на бившите комунисти.Ама след като е техният ред, какво да се прави.

20

Анонимен

преди 5 години

Смятайте колко по-*** е Борисов отколкото изглежда, за да изпадне в зависимост към ... като Цветанов ?!

19

АНТИ

преди 5 години

Гербери -от кражби се оляха.Това е най-нормалнотоза тях.Закон не плаши ги,със силни адвокати,от прокурори нямат страх.