73

s

преди 5 години

Този не беше избран от народа, а назначен от Бойко Методиев Борисов. В Катуница се проля кръв за да може това недоразумение да бъде вкарано в президентството без предизборна кампания.

72

Анонимен

преди 5 години

Най-голямата манипулация беше ,че излъга българския народ да гласува за тебе!Като си толкова устат,пробвай сега да се кандидатираш ,поне за кмет на село.Тъкмо ще видиш колко те обича народа!

71

Анонимен

преди 5 години

много ДОБРЕ!показвайте го!КОЛКОТО ПОВЕЧЕ, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ОМРАЗА КЪМ ГЕРБ

70

Анонимен

преди 5 години

много дразни тоя човечец вече, кой му иска мнението и за какво се пъне? да си гледа семейството и да мирясва!

69

Анонимен

преди 5 години

пак са го изпуснали от лудницатаа и жена я нямаможе по мъже да е отишла

68

опетков

преди 5 години

До Анонимен Жалко че си анонимен, нямаш смелост дори името да си напишеш. "Този" не спа 5 години, а беше единственият почтен президент-българин, показващ ясно кой ни е основният враг - империята на злото от Изток. За съжаление беше и си остава единственият достоен политик, заемащ този пост, за разлика от агента Гоце и сегашното недоразумение резидент на Москва и на повод на ген. Решетников.

67

опетков

преди 5 години

До Bayers Стига лъжи! Милиардите от КТБ изтекоха по времето на Орешарски. Все пак не беше толкова отдавна. Основната вина обаче е на БНБ, независимо кой е бил на власт.

66

Bayers

преди 5 години

Като няма работеща Съдебна Система, май няма особено значение дали ще е БСП или ГЕРБ. По времето на ГЕРБ изтекоха 4 млрд покрай КТБ, а по времето на БСП съмнителни енергиини проекти. Хубавото е че поне има еврофондове като е ГЕРБ което не е малко, но при не работеща съдебна система, не може да се разчита само на "Биволъ"!

65

Анонимен

преди 5 години

Има неписано првило, че когато си заемал подобен пост трябва да си доста пестелив с публичините изяви, а този пет години спаааа, дълбоко и сега иска да доказва колко е велик! Толкова става нелеп и смешен, че се чудя и на медиите, какво му обръщат внимание?! Позорно ще си остане неговото президенство и дипломатическите грешки от всякакъв порядък!

64

Анонимен

преди 5 години

KOI BE PYK TOQ NE GO POMNQ STRANNO?

63

Да не забравяме

преди 5 години

, че в "деня на манипулацията Костинброд", бе изпратен и "крадец" в дома на Иван Костов!?? Когато Костов го разговорил, крадецът казал, че е безработен, търсел богати домове да открадне нещо..Е КАК не отиде в дома на Станишев, Първанов и др. милионери..То не бяха Шамара- изпратен в Брюксел да позори' България( но квесторите го изгониха.. и сега не смее да се върне в България: то не беше Петното.. все отбор юнаци ги намира БСП..( и крадецът, насочен към Костов, сигурно е на работа.. вече...)

62

Анонимен

преди 5 години

Докога ще ни занимавате с това ***, а няма да съобщите новината на деня, че Иванчева и Петрова са оневинени, понеже днес Петко Дюлгеров се е отказал от всичките си показания!

61

ц

преди 5 години

До АнонименИма нещо много простично - казва се дипломация. Когато си на такъв висок пост не можеш да плямпаш каквото ти е на душа - това не ти е селския площад, момченце. Така махленски НЕ СЕ ГОВОРИ - има правила и протокол. Ясно! Така, че не виждам нищо грозно. А лостовете, които има, е..... нали зеленочорапестия ги ползва. Не се коси толкова.

60

ПроСоТо

преди 5 години

интересантно,ДОСАДНО,но и забавно:-Кой го бута тоя да се излага непрекъснато?..На чорбаджиите му едва ли не е ясно,че е просто ..карикатура и всяко отваряне на устата му работи срещу него....Но явно за тях тоя има значение колкото за мен има стойност...скъсания ми чорап,който вчера изхвърлих на бок.лука...

59

Анонимен

преди 5 години

По време на мандата ти имало изборни манипулации!И защо чак сега го казваш?А тогава си мълчал като мишка?

58

Анонимен

преди 5 години

Роскаа роскааа роскааа харчи краденото и не говори

57

Анонимен

преди 5 години

Много е грозно да говориш за събития, в които е можело да се намесиш, предвид поста който заемаш и то своевременно! Когато говориш постфактум, намирисва не цели, които са провокирани и инспирирани от другаде! Президентът има доста лостове, с които може да действа, когато е в мандат, освен да говори! Това само доказва колко не е сте бил на мястото си и какво посмешище бяхте! не става въпрос и не защитавам никоя държава, освен своята - България и интереса й!

56

Гледна точка

преди 5 години

Аз питам *** какво прави та не трие обидните и коментарите с нецензурно съдържаниее?Заради тая злоба, България ще се оправи много трудно!

55

ОК

преди 5 години

До АнонименИскаш предложения ? Нищо по-просто от това. С удоволствие ти помагам :Топ 10 е зает ЗА ВЕЧНИ ВРЕМЕНА от корни, която няма да го пусне НИКОГА. По-нататък си ги знаете - т.н. гербери са рилски езерца пред вашите - те не крадат, а направо изсмукват като делонги де що видят. Смешници сте ей и сте много, ама много жалки с напъните си!!!!Прочети още на: https://dnes.bg/politika/2019/04/09/zam-oblastniiat-na-sofiia-dade-ostavka-borisov-ia-prie.407053

54

По време на мандата

преди 5 години

Ти не се случи абсолютно нищо стойностно за обикновените хора! Стиска ли ти да сондираш мнението им? Както и между впрочем това мнение е валидно за всички президенти. Попитайте хората, защо се криете зад всички псевдо медии в България, които се издържат от псевдопартиите, докопали се до властта по всяко едно време