58

Независим наблюдател

преди 5 години

До ЕВРОАТЛАНТИКПо-големи лъжци от комунистите са били Фердинад, Борис 3 и царските офицери!

57

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 5 години

Първо нахлуха чужди войски без опознавателни знаци---ОКУПАТОРИТЕ ТРЯБВА СЕ УНИЩОЖАВАТ

56

Ал Кохол

преди 5 години

Анексията на Крим Чавдаре, е действие в резултата на фашисткия преврат на Майдана. За целта САЩ вложиха 5 млрд. $, а Викито Нюланд раздаваше хамбургери. Същата Нюланд я има записана как казва " ф..к ЕУ". Така че нека потърсим причината не следствието, а Крим е следствие.Ако плановете на САЩ се бяха осъществили, Крим Чавдаре, пак нямаше да е на Украйна, а на САЩ, а Севастопол база на НАТО(САЩ).Това Чавдаре никой руснак не би го допуснал и не би простил на президента си допуснал това!Понял?

55

ВЧЕРА КРИМ

преди 5 години

УТРЕ КИЕВ, МИНСК ... и така скоро цяла РУСИЯ отново ще се събере в едно голямо семейство. Тогава ще се радват всички руснаци и ние българите - техните братя

54

Защо ли е така ?

преди 5 години

За последните 30 години 2 милиона българи са емигрирали от България в чужбина и нито един в Русия. Защо ли е така ?

53

Русначе

преди 5 години

Върнете Косово на сърбите и ние ще върнем Крим на Украйна.

52

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 5 години

Цялото ръководство на Русия с президента Владимир Путин лъжеше най-откровено световната общественост---ТИПИЧНО ЗА МР ЪСНИТЕ КОМУНИСИТИ

51

Украйна

преди 5 години

Съсипана държава.

50

Анонимен

преди 5 години

Крим обяви независимост и след това като незавизима държава проведе референдум за присъединяване към Русия. Всичко беше съгласувано със законите и правилата на международното право до последната запетайка.

49

ДРУГАРЯТ ПУТИН

преди 5 години

добре е чел американските хроники, където смятат, че добрата дума е хубаво да се подкрепя с дулото на пистолета. Когато 2007 в МЮНХЕН им каза в прав текст, че не трябва да се отнасят с РУСИЯ като с КОЛОНИЯ се направиха , че духа вятър от прозореца. Затова сега им казва ПАК, но с АВАНГАРД, КИНЖАЛ, ЦИРКОНИЙ...

48

Анонимен

преди 5 години

Потрошенко и западните му господари могат само да подсмърчат и лаят жално жално.

47

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 5 години

Цялото ръководство на Русия с президента Владимир Путин лъжеше най-откровено световната общественост---ПУТИН Е УБИЕЦ И КРАДЕЦ, ОСВЕН ЛЪЖЕЦ

46

Грую

преди 5 години

Да *** от глад ***. Уроците от СССР ерата не им стигнаха. Явно още трябва да погладуват за да разберат че империя с пияндeта не се прави.Путин никога няма да върне Крим защото това ще е политическо самоубийство. Това ще стане чак като се докарат пак до ситуацията от 1989 година и се саморазпаднат отново.

45

Анонимен

преди 5 години

Независимостта на Украйна - разделението на братски народи с милиони жертви!

44

Ха-ха

преди 5 години

Чавдар Стефанов-лъжливото овчарче.Впрочем,истинския майстор пуска повечко истини,за да може да прокара нужните му лъжи.А тоя я подкарал през просото-очевидни и лесно оборими лъжи.Явно не му прави впечатление,че минаха 5 години,даже кьоравите прогледнаха(по въпроса).

43

Абе

преди 5 години

Путин е лесен - падне ли му още малко рейтинга, ще нападне някоя съседна държава и пак ще е ок. Хем и хрна ще има за троловете му в България, готови да оплюят народа и държавата си, само и само да са верни на късия Император.

42

Относно жертвите

преди 5 години

А няма ли Украйна да изгради паметник на защитниците на Крим през 2014 г., дали живота си за защита на Украйна. И на паметника да пише броя на хората, дали живота си против руската "анексия". Ха, ха - най-добрите украински военнослужещи влязоха в състава на Руския флот и специалните сили!

41

Анонимен

преди 5 години

До 42Крим ще бъде руски завинаги евроатлантиците да свикват.--той е български от 1500 години. там живеят българи!

40

Анонимен

преди 5 години

Ще ме извини господин професора, но не анексията на Крим доведе до разделение и война, а точно обратното. Открито враждебното отношение на Украйна към Русия и преврата доведоха до решението на Крим да се отцепи от Украйна. В противен случай сега там щеше да е както в Донецк и Луганск. Крим ли е виновен, че в Одеса кротките украинци изгориха живи толкова хора? Не знам с какво са обидили професора в Русия, та русофобията просто струи от него. Най-вероятно е получил за написаното някой долар.

39

Анонимен

преди 5 години

35, вчера Кримската пролет беше почетена от френски парламентарии.Според теб те прошляци ли са?